4-5bin tl civarı satılmış ilk parti, yenisi gelecek diyorlar ama bekliyoruz. 2-3 model baya güzel duruyoronları ben de çok sevdim ama piyasada yok şu an bulamadım. Gerçi bulsak da kaç bin diyecekler Omega var işin içinde
4-5bin tl civarı satılmış ilk parti, yenisi gelecek diyorlar ama bekliyoruz. 2-3 model baya güzel duruyoronları ben de çok sevdim ama piyasada yok şu an bulamadım. Gerçi bulsak da kaç bin diyecekler Omega var işin içinde
Güzel bir inceleme yapılmış. Benim de çok hoşuma giden bir saat ama 4 bin tl eder mi orası soru işareti.4-5bin tl civarı satılmış ilk parti, yenisi gelecek diyorlar ama bekliyoruz. 2-3 model baya güzel duruyor
Tam olarak aradığınız özelliklerde değil ancak akrebi küçük bir daire olarak var, bir de yelkovanı:Rakamları, yelkovanı ve saniyesi olmayan sadece akrebi olan nitelikli bir saat hayal ettim.
Böyle bir şey var mıdır?
Meistersinger veya Luch tam olarak dediğiniz tarz "One Hand Watches" üretirler.Rakamları, yelkovanı ve saniyesi olmayan sadece akrebi olan nitelikli bir saat hayal ettim.
Böyle bir şey var mıdır?
Botta design uno.Rakamları, yelkovanı ve saniyesi olmayan sadece akrebi olan nitelikli bir saat hayal ettim.
Böyle bir şey var mıdır?
Güzel bir inceleme yapılmış. Benim de çok hoşuma giden bir saat ama 4 bin tl eder mi orası soru işareti.
Aslında başlığı nitelikli saat olarak koymamıştım ama daha sonrasında nitelikli saat teklifi geldi hoşuma gitti.nitelikli saat, nitelikli kitap derken kulübün adı nitelikli şeyler mi olsa acaba
"Nitelikli olan sizsiniz"nitelikli saat, nitelikli kitap derken kulübün adı nitelikli şeyler mi olsa acaba
Selamlar, hayatım boyunca saatler, kalemlere hep ilgi duymuşumdur. Bu sıralar tekrardan saatlere ilgilenmeye başladım. Belki de aramızda saat koleksiyonerleri de mevcuttur.
Ben şu sıralar Erk Koçak beyi izlemeye başladım. Link
Epey hoşuma giden almak istediğim saati de şöyle iliştireyim.

Benim de böyle bir tavsiyeye ihtiyacım var, çok nitelikli olmasa da tissot pilli bir saatim var ve pili değiştiğinden beri geri kalıyor, değiştirdiğim yere götürünce de bakın yapılması lazım, tozlanmıştır dedi ama kendisine güvenmediğim için bakıma ona vermedim.İstanbulda eski saatlerimize bakım yaptırmak için önerebileceğiniz yerler var mı?
Özellikle son dönemde ilgim arttığından beri uçuşlarımda gözlemlediğim kadarıyla pilotlarda bu tarz saat kullanan az bi kesim var. Çok fazla Apple Watch kullanan var, saat hiç takmayan pilotlar bile görüyorum bazen. Mekanik saat sevgisi herkeste yok yaniZenith Pilot Type 20 Chronograph Trinidad 50Th Anniversary Edition
Pilotların eldivenle kolay kullanımı için.
Ekli dosyayı görüntüle 19997
Gerçekte bunu kullanan pilot var mıdır bilinmez
Benim de böyle bir tavsiyeye ihtiyacım var, çok nitelikli olmasa da tissot pilli bir saatim var ve pili değiştiğinden beri geri kalıyor, değiştirdiğim yere götürünce de bakın yapılması lazım, tozlanmıştır dedi ama kendisine güvenmediğim için bakıma ona vermedim.