Selam! Kahve kulübü için ayırdığımız kahvelerin stokları yarının altına düşmeye başladı. Hatta baya azalıyor@CelsiusCoffeeRoastery bu ay yeni gelecek kahveler var mı yoksa eldeki kahveler de bitmeden sipariş vermeli miyiz?![]()
El Diablo ve Monte Carmelo’yu makinada tüketmenizi tavsiye ederiz amaKendime aldığım Adado ve El Parasio'nun yanında benim kadar kahveci olmayan aileme de makinada kullansınlar diye El Diablo ve Monte Carmelo almıştım. Makine bu sabah bozuldu ve tüm kahveler bana kaldı
Güzel jestiniz için teşekkürler @CelsiusCoffeeRoastery
Akşama buralar reçeteyle dolacakBen bugün Kongoyu denedim. 93 derece 90ppm su ile th3 kullanarak, mignon perfetto da filtre ayarında, 20/300 oranı ile 3dk da v60 kullanarak demledim. İçinde şeker olan siyah çay tatlılığında aynı zamanda ince bir limon asiditesi ile orta gövde ve hissedilir asidite verdi.
Kısacası çok güzeldi. Alanlar pişman olmayacak![]()
BekleyişteyizAkşama buralar reçeteyle dolacak![]()
Yeni çekirdekler umarım gelir, günlük tek fincana düşünce stok da erimiyor . Ay sonuna doğru alım yapacağım için elde kalan 3-4 çekirdek yerine yeni gelenlerle birlikte 7-8 çekirdek arasından seçim yapmak süper olurdu.Selam! Kahve kulübü için ayırdığımız kahvelerin stokları yarının altına düşmeye başladı. Hatta baya azalıyorŞimdi ne yalan söyleyelim aslında aklımızda Yeni kahve sokmak gibi bir şey yoktu ama akşamki yapılacak açıklamaya göre bir takım yeni süprizler çekirdekler olabilir
![]()
Makina degassing dolana kadar servisten gelirse zaten direkt makinaya. Yoksa yapacak bir şey yok maalesefEl Diablo ve Monte Carmelo’yu makinada tüketmenizi tavsiye ederiz ama![]()
Kochere 5. günden çok iyiKahve işi göreceli iş. Ben etiyopya kochere ve brezilya sipariş ettim. Hem de ilk gün, stok derdi falan yoktu. Diğerleri aklımı çelemediYalnız hafiften de şaşkınım başka hiç mi kimse yüzlerine bakmadı bunların?
yeni çekirdekler, eğer gelirse, şu anki çuvallar bitmeden satışa çıkması ve kavrum profili vs oluşturulduktan sonra her şey ile beraber kargolanması mümkün olur mu?Selam! Kahve kulübü için ayırdığımız kahvelerin stokları yarının altına düşmeye başladı. Hatta baya azalıyorŞimdi ne yalan söyleyelim aslında aklımızda Yeni kahve sokmak gibi bir şey yoktu ama akşamki yapılacak açıklamaya göre bir takım yeni süprizler çekirdekler olabilir
![]()
250 gr adado ve 150 gr hambela aldım.Kargo bedava şekilde fiyat makul oldu.Bu seçenegi de duşunebilirsiniz.İlla ki 500 gr almanıza gerek kalmıyor.yeni çekirdekler, eğer gelirse, şu anki çuvallar bitmeden satışa çıkması ve kavrum profili vs oluşturulduktan sonra her şey ile beraber kargolanması mümkün olur mu?
Adado+1 yeni çekirdek siparişi geçerim diye düşünüyorum çok sevgili kulubumuz bitirmezse![]()
Selam! Kahve kulübü için ayırdığımız kahvelerin stokları yarının altına düşmeye başladı. Hatta baya azalıyorŞimdi ne yalan söyleyelim aslında aklımızda Yeni kahve sokmak gibi bir şey yoktu ama akşamki yapılacak açıklamaya göre bir takım yeni süprizler çekirdekler olabilir
![]()