• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Nisan Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mtgg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kargo poşetini yırtar yırtmaz karamel, süt reçeli gibi kokmaya başladı etraf oruçlu olanların gözleri açıldı. Akşam eve gider gitmez kayanzayı denerim bekleyemem büyük ihtimalle.

Kendime aldığım Adado ve El Parasio'nun yanında benim kadar kahveci olmayan aileme de makinada kullansınlar diye El Diablo ve Monte Carmelo almıştım. Makine bu sabah bozuldu ve tüm kahveler bana kaldı 😹😹

Güzel jestiniz için teşekkürler @CelsiusCoffeeRoastery

E o zaman #7366 ile Peru La Huaca, Ethiopia Adado ve Colombia El Paraiso ile ben de katıldım 😁 . Alımda emeği geçen, bizi bu güzel kahvelerle buluşturan Kahve Kulübü alım ekibine ve @CelsiusCoffeeRoastery Anıl Bey'e çok teşekkür ederim. Şimdi artık heyecanlı bekleyiş başladı. Sadece adres kısmı çok içime sinmedi notlara yazdım, umarım karakter limitinden ötürü kesilmemiştir.

Ben bugün Kongoyu denedim. 93 derece 90ppm su ile th3 kullanarak, mignon perfetto da filtre ayarında, 20/300 oranı ile 3dk da v60 kullanarak demledim. İçinde şeker olan siyah çay tatlılığında aynı zamanda ince bir limon asiditesi ile orta gövde ve hissedilir asidite verdi.
Kısacası çok güzeldi. Alanlar pişman olmayacak :)

Benimkiler de kısa sürede ulaştı. Her ay olduğu gibi yayında ve yapımda emeği geçenlere teşekkür ederim

Ekli dosyalar

• 20210413_130605.jpg
    20210413_130605.jpg
    70.1 KB · Görüntüleme: 79
@CelsiusCoffeeRoastery bu ay yeni gelecek kahveler var mı yoksa eldeki kahveler de bitmeden sipariş vermeli miyiz? :)
Selam! Kahve kulübü için ayırdığımız kahvelerin stokları yarının altına düşmeye başladı. Hatta baya azalıyor :) Şimdi ne yalan söyleyelim aslında aklımızda Yeni kahve sokmak gibi bir şey yoktu ama akşamki yapılacak açıklamaya göre bir takım yeni süprizler çekirdekler olabilir:)

Kendime aldığım Adado ve El Parasio'nun yanında benim kadar kahveci olmayan aileme de makinada kullansınlar diye El Diablo ve Monte Carmelo almıştım. Makine bu sabah bozuldu ve tüm kahveler bana kaldı 😹😹

Güzel jestiniz için teşekkürler @CelsiusCoffeeRoastery
El Diablo ve Monte Carmelo’yu makinada tüketmenizi tavsiye ederiz ama :)

Ben bugün Kongoyu denedim. 93 derece 90ppm su ile th3 kullanarak, mignon perfetto da filtre ayarında, 20/300 oranı ile 3dk da v60 kullanarak demledim. İçinde şeker olan siyah çay tatlılığında aynı zamanda ince bir limon asiditesi ile orta gövde ve hissedilir asidite verdi.
Kısacası çok güzeldi. Alanlar pişman olmayacak :)
Akşama buralar reçeteyle dolacak🔥🔥🔥

Selam! Kahve kulübü için ayırdığımız kahvelerin stokları yarının altına düşmeye başladı. Hatta baya azalıyor :) Şimdi ne yalan söyleyelim aslında aklımızda Yeni kahve sokmak gibi bir şey yoktu ama akşamki yapılacak açıklamaya göre bir takım yeni süprizler çekirdekler olabilir:)
Yeni çekirdekler umarım gelir, günlük tek fincana düşünce stok da erimiyor . Ay sonuna doğru alım yapacağım için elde kalan 3-4 çekirdek yerine yeni gelenlerle birlikte 7-8 çekirdek arasından seçim yapmak süper olurdu.

yeni çekirdekler, eğer gelirse, şu anki çuvallar bitmeden satışa çıkması ve kavrum profili vs oluşturulduktan sonra her şey ile beraber kargolanması mümkün olur mu?

Adado+1 yeni çekirdek siparişi geçerim diye düşünüyorum çok sevgili kulubumuz bitirmezse :D

yeni çekirdekler, eğer gelirse, şu anki çuvallar bitmeden satışa çıkması ve kavrum profili vs oluşturulduktan sonra her şey ile beraber kargolanması mümkün olur mu?

Adado+1 yeni çekirdek siparişi geçerim diye düşünüyorum çok sevgili kulubumuz bitirmezse :D
250 gr adado ve 150 gr hambela aldım.Kargo bedava şekilde fiyat makul oldu.Bu seçenegi de duşunebilirsiniz.İlla ki 500 gr almanıza gerek kalmıyor.

Selamlar @CelsiusCoffeeRoastery

Bu durum yalnızca çekirdeklerinizin merak edilmesinden değil aynı zamanda operasyonu bu kadar iyi yönetmenizden de kaynaklanmaktadır :=))

Geri