• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Nisan Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mtgg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benimkiler de geldi. Tam bahara, nisan ayına uygun cıvıl cıvıl paketler 🎊 Businde Honey'i uzun zamandır merak ediyordum. Degassing sürecinin bitmesini heyecanla bekleyeceğim 😊

Edit: Alım ekibine ve Celsius coffee emekçilerine teşekkürler 🤍

Ekli dosyalar

• 20210412_180946.jpg
    20210412_180946.jpg
    134.5 KB · Görüntüleme: 260
Son düzenleme:
Bunun yerine pakete etiket basıp kahveleri tek bir büyük kutuda yollamak hem az karton kullanmak hem de daha işlevsel olmasi demek.Eminim cogu kişi bu konuda hemfikirdir.Bu öneriyi de her önerimizi dikkate alan @CelsiusCoffeeRoastery değerlendirecektir
80F16890-CE4E-43EE-8D10-BE3921DB13D4.jpeg Bugün benim kahvelerim de geldi sevgili @CelsiusCoffeeRoastery eleştirileri dikkate alıp bi çözüm üretmiş hem bu düşünceli davranışları hem de küçük sürprizleri için çok teşekkür ederim degassingin bitmesini sabırsızlıkla bekliyorum 🥰🥰🥰🥰

Teşekkürler @CelsiusCoffeeRoastery . Yanlız zorunlu olarak kör tadım yapmak durumunda kalacağım, paketler eve geldiğimde açılmıştı. Paketlerin üzerinde hiçbir şey yazmadığı için biraz mecburi olacak.

Teşekkürler @CelsiusCoffeeRoastery . Yanlız zorunlu olarak kör tadım yapmak durumunda kalacağım, paketler eve geldiğimde açılmıştı. Paketlerin üzerinde hiçbir şey yazmadığı için biraz mecburi olacak.
Bir an kutularından heyecanla çıkarınca bende öyle bir boşluğa düştüm, toparladım sonra😊
En kötü koklaya koklaya bulunuyor😅

Bu ay 2. Sipariş. Adado yu arkadaşımda çok beğendiğinden ona ayrı aldım. Sıra Hambella ve Peru La Huaca'da. Keyifle bekliyorum.

#7339​

Etiyopya Adado Natural Filtre Kahve
Etiyopya Hambella Natural Filtre Kahve
Peru La Huaca Filtre Kahve
CAFEC TRADITONAL FİLTRE KAĞIDI 100 ADET - 02

Geri