• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Nisan Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mtgg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kulübün kurulmasında dolaylı olarak çok fazla emeği olan namı değer kahvesakal Ersin'in hâlâ toplu alımda seçilmemesini büyük bir kıymet bilmezlik olarak görüyorum. Toplu alımda hiç seçilmediği için oyumu Overdose'dan yana kullandım.

Seçilmişleri seçmek yerine daha önce denenmemişlere yönelsek güzel olur. Celsius.
Hocam ben 2 3 aydır siteyi takip ediyorum önceki alımların çoğuna denk geldim konu olarak ama hepsini hatırlayamıyorum katılmadığım için, aradım ama bulamadım kolaylık olması açısından şu ana kadar yapılan tüm alımların listesinin tutulduğu konu vb. bir kaynak mevcut mudur?

Kulübün kurulmasında dolaylı olarak çok fazla emeği olan namı değer kahvesakal Ersin'in hâlâ toplu alımda seçilmemesini büyük bir kıymet bilmezlik olarak görüyorum. Toplu alımda hiç seçilmediği için oyumu Overdose'dan yana kullandım.
Yanlış hatırlamıyorsam önceki forumda molent yüzünden linç yemişti :) (haklı ya da haksız yorumu yapmıyorum)

Nitelikleye müptela olmama neden olan Overdose’a seneyi devriyemde attım oyumu. Yeni yatırımına da destek olur belki.

Yeni kahvelerinden dolayı oyumu Petra’ya verdim :)

Hayırlı olsun, eminim yine güzel kahvelerle buluşacağız...emeği geçenlere teşekkürler.

Hocam ben 2 3 aydır siteyi takip ediyorum önceki alımların çoğuna denk geldim konu olarak ama hepsini hatırlayamıyorum katılmadığım için, aradım ama bulamadım kolaylık olması açısından şu ana kadar yapılan tüm alımların listesinin tutulduğu konu vb. bir kaynak mevcut mudur?
Var ancak güncel değil. Aşağıdaki linkte yazanların ardından sırasıyla ben ekleyebilirim.

Firmalar Listesi

...Probador Colectiva, Coffeerem, Null Coffee, Kronotrop, Kungpow Coffee, Clean Cup Coffee, Coffee Department.

Böyle bir topic olsa bir de orada memnuniyet anketi olsa ne güzel olurdu

Tam petra derken yine montag demiş oldum. ;)

Geri