Hocam ben 2 3 aydır siteyi takip ediyorum önceki alımların çoğuna denk geldim konu olarak ama hepsini hatırlayamıyorum katılmadığım için, aradım ama bulamadım kolaylık olması açısından şu ana kadar yapılan tüm alımların listesinin tutulduğu konu vb. bir kaynak mevcut mudur?Seçilmişleri seçmek yerine daha önce denenmemişlere yönelsek güzel olur. Celsius.
Yanlış hatırlamıyorsam önceki forumda molent yüzünden linç yemiştiKulübün kurulmasında dolaylı olarak çok fazla emeği olan namı değer kahvesakal Ersin'in hâlâ toplu alımda seçilmemesini büyük bir kıymet bilmezlik olarak görüyorum. Toplu alımda hiç seçilmediği için oyumu Overdose'dan yana kullandım.
Bizans ordusuyla tek başına savaşan Battal Gazi gibi tek tabanca çarpışmıştı kendisi. Yani hatırımda öyle kaldı kendisi. Aradan da o kadar vakit geçti. Kim haklı kim haksız önemli değil zaten artık.Yanlış hatırlamıyorsam önceki forumda molent yüzünden linç yemişti(haklı ya da haksız yorumu yapmıyorum)
Var ancak güncel değil. Aşağıdaki linkte yazanların ardından sırasıyla ben ekleyebilirim.Hocam ben 2 3 aydır siteyi takip ediyorum önceki alımların çoğuna denk geldim konu olarak ama hepsini hatırlayamıyorum katılmadığım için, aradım ama bulamadım kolaylık olması açısından şu ana kadar yapılan tüm alımların listesinin tutulduğu konu vb. bir kaynak mevcut mudur?
Hocam ben 2 3 aydır siteyi takip ediyorum önceki alımların çoğuna denk geldim konu olarak ama hepsini hatırlayamıyorum katılmadığım için, aradım ama bulamadım kolaylık olması açısından şu ana kadar yapılan tüm alımların listesinin tutulduğu konu vb. bir kaynak mevcut mudur?
Görmemişim benim hatam, çok teşekkür ederim bir dahaki alım ve tadımlarda dikkat edeceğim.Var ancak güncel değil. Aşağıdaki linkte yazanların ardından sırasıyla ben ekleyebilirim.
Firmalar Listesi
...Probador Colectiva, Coffeerem, Null Coffee, Kronotrop, Kungpow Coffee, Clean Cup Coffee, Coffee Department.
@nuclearmoonrise 'ın eklediği konuda güncel olmayan bir liste mevcut hocam ancak memnuniyet anketini bilmiyorum eğer yönetici de uygun görürse benzer 2. bir konu açıp istenebilecek özellikleri vb. ekleyip devam edebiliriz, ya da biz konuyu güncelleyebiliriz.Böyle bir topic olsa bir de orada memnuniyet anketi olsa ne güzel olurdu