• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Nisan 2024 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

23 Nisan'da verdiğim sipariş daha gelmedi bizim siparişler gelmiş olmasın size? 🤣😂

@cemtolgaizm
Merhaba Cem bey
a63e963f129179887 nolu siparişten 2 adet yollanmış bana. Söylemek istedim.

1 alana 1 bedava kuponu bize vurdu herhalde
Benim siparişimdeki 1 kahvede eksik geldi. Önemli bir olay değil, bazen oluyor. Daha önce siparişlerin karıştığı bile oldu (farklı firma). Email ile bildirim. Cevap gelmedi. Birkaç gün sonra burada @cemtolgaizm ye mesaj ile ilettim. Yine cevap yok. Galiba bazılarına birkaç fazla, bazılarına birkaç eksik, bir şekilde dengeliyorlar :) Şaka bir yana, epey şaşırdım aslında. Espresso Perfetto'un daha ciddi bir imajı var bende. Bu kadar ilgisizlik şaşırttı beni.

Espresso Perfetto'un daha ciddi bir imajı var bende. Bu kadar ilgisizlik şaşırttı beni.
Yakın zamanda latte art yarismasina ev sahipliği yaptılar,bayram suresince de siparişler birikmisti sanırım bu süreçte epey bir yoğunluk oluştu galiba yoksa benim de firmadan görmeyi beklemedigim bir durum açıkçası,en yakın zamanda firmanın bu durumu telafi edeceğine dair güvenim tam ancak.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Benim siparişimdeki 1 kahvede eksik geldi. Önemli bir olay değil, bazen oluyor. Daha önce siparişlerin karıştığı bile oldu (farklı firma). Email ile bildirim. Cevap gelmedi. Birkaç gün sonra burada @cemtolgaizm ye mesaj ile ilettim. Yine cevap yok. Galiba bazılarına birkaç fazla, bazılarına birkaç eksik, bir şekilde dengeliyorlar :) Şaka bir yana, epey şaşırdım aslında. Espresso Perfetto'un daha ciddi bir imajı var bende. Bu kadar ilgisizlik şaşırttı beni.
whatsapp dan mesaj atın dönüş yapıyorlar hemen

Selamlar herkese son zamanlarda sistemde oluşan bir bug sebebi ile bir kaç kişiye sürekli sipariş maili gidiyordu. Bu da spam gibi gözüktüğü için şnfo mailimiz google tarafından askıya alınmıştı. Onu çözdük çok şükür artık mailler düşüyor.
Maile dönüş yapamamızın sebebi budur.
Buradan da ben de herkese dönüş yapmaya çalışıyorum. Kaçırabiliyorum, geç görebiliyorum sadece kusura bakmayın.
Bizim tarafımızdan bir ilgisizlik söz konusu değildir öyle gözükse bile, ancak gecikme için kusura bakmayın.

Şöyle bir sepetle toplu alımda yerimi aldım. Bu ay biraz farklı kahvelerden denemek adına ve kendimi şımartmak için alıma katıldım açıkçası umarım memnun kalırım. Emeği geçenlere teşekkürler.
IMG_4601.jpeg

Espresso için meyvemsi ve asiditesi belirgin, single origin çekirdek tavsiyesi olan var mı?

Espresso için meyvemsi ve asiditesi belirgin, single origin çekirdek tavsiyesi olan var mı?
Merhabalar, La Fany ya da Divina düşünebilirsiniz.

ekstra not yazayım :)
Bu arada Hartmann için reçete paylaşabilirim. Kahve çok yoğun bu yüzden yüksek sıcaklık ince öğütüm istiyor. 20g 4-4.30 dakika demlemelerde çok temiz bir fincan ortaya koyuyordu yaptığımız denemelerde.
Bu kahvede temizliğe odaklanmak lazım bence, anaerobicler gibi vuruculuk veya yoğunluk beklenmemeli.

Merhaba. Las Lajas 250'grlık olarak stok dışı gözüküyor. Bir güncelleme gelecek mi acaba? @cemtolgaizm

Yorumları görünce dayanamadım
sidra 250 gr
Wush wush 100 gr
Geisha 50 gr alarak alıma katıldım.

EN KÖTÜ ALIMIM OLDU BU AY RESMEN HAYAL KIRIKLIĞI

El Salvador Finca La Siberia – Pacamara VE Filter Blend HİÇ KEYİF VERMEDİLER ÖZELLİKLE FİLTER BLEND HAYATIMDA İÇTİGİM EN KÖTÜ KAHVELERDEN TAVSİYE ETMİYORUM ANLAMADIM YA KAVRUMLARI TUHAF KAHVELERİN FİLTRE OLARAK EPEY KOYU KAVRUMLARI VARDI YARIŞMA VAR DİYE BU KADAR HATA YAPILMASI EPEY TUHAF GENEL ŞİKAYET YA FAZLA KAHVE GÖNDERİM SAĞLANMIŞ YADA EKSİK YADA GEÇ GELMİŞ KAHVE BENDE İSE KAVRUM KOYU VE HATALI BİR KAVRUM YAPILMIŞ TAHMİNİME GÖRE DAHA UCUZ KAHVELER ALDIĞIM DİĞER KAVURUCULARDA BÖYLE BİR SORUN İLE HİÇ KARŞILAŞMADIM :(

Son düzenleme:

El Salvador Finca La Siberia – Pacamara VE Filter Blend HİÇ KEYİF VERMEDİLER ÖZELLİKLE FİLTER BLEND HAYATIMDA İÇTİGİM EN KÖTÜ KAHVELERDEN TAVSİYE ETMİYORUM ANLAMADIM YA KAVRUMLARI TUHAF KAHVELERİN FİLTRE OLARAK EPEY KOYU KAVRUMLARI VARDI YARIŞMA VAR DİYE BU KADAR HATA YAPILMASI EPEY TUHAF GENEL ŞİKAYET YA FAZLA KAHVE GÖNDERİM SAĞLANMIŞ YADA EKSİK YADA GEÇ GELMİŞ KAHVE BENDE İSE KAVRUM KOYU VE HATALI BİR KAVRUM YAPILMIŞ TAHMİNİME GÖRE DAHA UCUZ KAHVELER ALDIĞIM DİĞER KAVURUCULARDA BÖYLE BİR SORUN İLE HİÇ KARŞILAŞMADIM :(

Hmm... Enteresan.

Yaşadığınız olumsuz deneyimleri okumak çok üzücü, kavurucudan bağımsız bu aralar ne yazik ki olumsuz deneyimler,frekans bağlamında olumlu deneyimler kadar oldular.
Forumdaslarin donutlerinden anladigima göre pacamara biraz nazlı,reçete seçen bir çekirdek,uzun degass istiyor da olabilir.Bu doğrultuda hem daha sağlıklı değerlendirme yapılabilmesi hem de kavurucu isterse kalite kontrol verilerini ya da eldeki ayni tarih kavrumu kontrol edebilmesi için kavrum tarihi detayı paylaşabilir misiniz?Kavrumun kaçıncı günü demlemenizi gerçeklestirmistiniz?Reçete,ekipman ve parametre detayı paylaşma imkanınız var mıdır?Koyu kavrum ya da kavrum hatası olduğunu düşündüren ne gibi verileriniz mevcut?En önemlisi iki çekirdek için de fincanda duyumsadıklarınız neler oldu?Çok fazla soru sordum kusura bakmayın,belki gözden kaçan bir detay vardır ve elinizdeki çekirdekleri ziyan olmaktan çıkarıp keyifli fincanlar çıkarabilir miyiz dusuncesi ile soruyorum.Benim tercih ettiğim çekirdekler henüz 10. gününde olduğu için demleme yoluna gitmedim,o yüzden net bir dönütüm yok ancak denediğimde mutlaka burayı güncellerim.Bu arada yanlış anlamayın lütfen,yazı dilinde büyük punto yalnız buyuk karakter kullanımı hoş anlamlar tasimiyor,bunlar olmaksızın donusleriniz ve fikirleriniz zaten çok değerli ve dikkate almaya deger, gücenmezseniz naçizane fikrimi paylasmak istedim tekrardan kusura bakmayin.Daha keyifli donutlerinizi okuyabilmek dileğiyle.

Diğer kahveleri bilmem ama aldığınız filter blend kahvesinin koyu kavrum olması çok normal çünkü bu kahve Almanya'daki Espresso Perfetto'ya özel kavuruluyor, yani filter blendi bizzat Grizzly kavurmamış, Almanya'daki Espresso Perfetto'ya özel kavrulan kahveler daha çok İtalyan tarzı oluyor, espressoda Miscela blend diye bir kahveleri var o da mesela koyu kavrum ve italyan tarzıdır.

Not: Filter Blend kahvesini de Miscela blend kahvesi gibi yurtdışından getirilen bir kahve sandım üzerindeki Espresso Perfetto yazısına bakarak, kusura bakmayınız.

Son düzenleme:
Diğer kahveleri bilmem ama aldığınız filter blend kahvesinin koyu kavrum olması çok normal çünkü bu kahveyi Almanya'daki Espresso Perfetto kavuruyor, yani filter blendi bizzat Grizzly kavurmamış, Almanya'daki Espresso Perfetto'nun kavurduğu kahveler daha çok İtalyan tarzı oluyor, espressoda Miscela blend diye bir kahveleri var o da mesela koyu kavrum ve italyan tarzıdır.
Selamlar, almanya tarafında roastery yok. Espresso Perfetto’lar arasında kavrum yapan tek yer biziz, nitekim onlarda da sadece espresso bulunuyor.
Filter Blend’i biz kavuruyoruz ama kavrum şekline baktığımızda amacımız zaten bu. Çok düşük asidite, fındık ve kakao tadım notlarının baskın olduğu bir kahve. 2 kahveden oluşan bir blend ve diğer kahvelerimize göre daha koyu kavruluyor.

Geri