cemtolgaizm
Barista
- İsim
- Cem Tolga İzmiroğlu
Daha fazla
- İsim
- Cem Tolga İzmiroğlu
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- İstanbul
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- Beykoz
Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için benim de sormak istediğim sorulardı bunlar, eleştiriye açığız elbette yeter ki yapıcı olsun ve bizde geriye bakıp karşılığında yorum yapabilelim.Yaşadığınız olumsuz deneyimleri okumak çok üzücü, kavurucudan bağımsız bu aralar ne yazik ki olumsuz deneyimler,frekans bağlamında olumlu deneyimler kadar oldular.
Forumdaslarin donutlerinden anladigima göre pacamara biraz nazlı,reçete seçen bir çekirdek,uzun degass istiyor da olabilir.Bu doğrultuda hem daha sağlıklı değerlendirme yapılabilmesi hem de kavurucu isterse kalite kontrol verilerini ya da eldeki ayni tarih kavrumu kontrol edebilmesi için kavrum tarihi detayı paylaşabilir misiniz?Kavrumun kaçıncı günü demlemenizi gerçeklestirmistiniz?Reçete,ekipman ve parametre detayı paylaşma imkanınız var mıdır?Koyu kavrum ya da kavrum hatası olduğunu düşündüren ne gibi verileriniz mevcut?En önemlisi iki çekirdek için de fincanda duyumsadıklarınız neler oldu?Çok fazla soru sordum kusura bakmayın,belki gözden kaçan bir detay vardır ve elinizdeki çekirdekleri ziyan olmaktan çıkarıp keyifli fincanlar çıkarabilir miyiz dusuncesi ile soruyorum.Benim tercih ettiğim çekirdekler henüz 10. gününde olduğu için demleme yoluna gitmedim,o yüzden net bir dönütüm yok ancak denediğimde mutlaka burayı güncellerim.Bu arada yanlış anlamayın lütfen,yazı dilinde büyük punto yalnız buyuk karakter kullanımı hoş anlamlar tasimiyor,bunlar olmaksızın donusleriniz ve fikirleriniz zaten çok değerli ve dikkate almaya deger, gücenmezseniz naçizane fikrimi paylasmak istedim tekrardan kusura bakmayin.Daha keyifli donutlerinizi okuyabilmek dileğiyle.
Saygılarımla