• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Nisan 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Beytbaba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Güncellenen stokla birlikte 4 çeşit sipariş verdim.100gr lık seçkiler yarattığınız için teşekkür ederim. Benim için daha fazla çeşide daha uygun fiyatlarla ulaşma imkanı oldu. Böylelikle ilk kez toplu alıma katılabildim.

Damo ben verene kadar gene bitmiş ya yok gözüküyor 😢
@preon coffee roastery yanlış anlama dilenci değilim varsa bi 15gr damo 😂

BİLGİLENDİRME
Herkese iyi akşamlar dilerim.

Stokları güncelledim. Bazı kahveler az miktarda da olsa tekrar stoğa girdi. Bombe, hamasho, damo ve peru.

Peru La Huaca kavurma tarihi: 16.04.2022

Hamasho Washed kavurma tarihi: 22.04.2022

Damo kavurma tarihi: 23.04.2022

Bombe: Kavrulmamış bayramda kavuracağım ve bayram sonrası kargoya yetişecek.

Nensebo bir çuval hem filtre hem espresso olarak tekrar stoğa ekledim. Nensebo indirimi 8 Mayısa kadar devam edecek söz verdiğim üzere.

Şimdiden tüm sevdiklerinize ve sizlere iyi bayramlar dilerim.
BİLGİLENDİRME
Herkese iyi akşamlar dilerim.

Stokları güncelledim. Bazı kahveler az miktarda da olsa tekrar stoğa girdi. Bombe, hamasho, damo ve peru.

Peru La Huaca kavurma tarihi: 16.04.2022

Hamasho Washed kavurma tarihi: 22.04.2022

Damo kavurma tarihi: 23.04.2022

Bombe: Kavrulmamış bayramda kavuracağım ve bayram sonrası kargoya yetişecek.

Nensebo bir çuval hem filtre hem espresso olarak tekrar stoğa ekledim. Nensebo indirimi 8 Mayısa kadar devam edecek söz verdiğim üzere.

Şimdiden tüm sevdiklerinize ve sizlere iyi bayramlar dilerim.
Siparişimi de verdik..373LL6324K
Bayramdan sonra gelirse süper olur..
Bu vesile ile herkesin bayramını da kutluyorum..

Ben de güncellenen stokla birlikte dün gece ikinci kez siparişimi verdim. Preon ile kulüp vasıtasıyla böylelikle memnun edici bir tanışmam oldu. Gerçekten de her kahvesi vaadettiklerini sundu. Özellikle Thermic ve Damo. Preon bundan sonra kavurucu listemde olacaktır. Forum'a ve Preon'a teşekkür ediyorum.

Elinde 18 Nisan kavrumlu Nensebo espresso olan var mıdır acaba?
Güncelleyeyim; arkadaşlar bu tarihli Nensebo espressoda iyi sonuç alıp da kullandığı suyu paylaşabilecek bir arkadaşımız var mıdır?

@Beytbaba İlk defa toplu alımda aynı ay içinde 2.kez bir sipariş verdim Bombe'nin tadı damağımda kaldı 3 tane kalmıştı bir arkadaşımla paylaşacağım için stoğu bitirdim. Özellikle Guatemala kahvesinide deneyeceğim için heyecanlıyım. Sizin ve ekibinizin elinize sağlık çok daha iyi yerlere gelirsiniz umarım 😃

Toplu siparişe ilk defa katıldım, zaten forumdada ilk mesajım :) kahveler dün elime ulaştı. Damo’nun kokusu büyüleyici. Kahve konusunda henüz çok acemiyim ve değirmen kullanmaya yeni başladığım için çekirdek kahve saklama koşullarına pek hakim değilim. 100 gramlık valfsiz paketlerdeki çekirdekler için gaz çıkış sürecinde yapmam gereken birşey var mı? Yada valfli paket için.

IMG_20220428_174423 kopya.jpg

Toplu siparişe ilk defa katıldım, zaten forumdada ilk mesajım :) kahveler dün elime ulaştı. Damo’nun kokusu büyüleyici. Kahve konusunda henüz çok acemiyim ve değirmen kullanmaya yeni başladığım için çekirdek kahve saklama koşullarına pek hakim değilim. 100 gramlık valfsiz paketlerdeki çekirdekler için gaz çıkış sürecinde yapmam gereken birşey var mı? Yada valfli paket için.

Ekli dosyayı görüntüle 20072
Valfli paket icin bir sey yapmaniza gerek yok. Valfsizler icin de 2 gunde bir acip kapatmaniz yeterli olur diye dusunuyorum.

son anda ben de katıldım alıma :)
546LG7842L

Kahvelerim hazır azalmışken bu fırsatı kaçırmayayım dedim ama ben alana kadar baya tükenmişti kahveler. :)

Bu ayın yarısı tat alamamakla geçti ama dönüşün preon kahveleriyle olması bir yandan şans bir yandan şanssızlık oldu benim için. Tat duyum tam yerine gelmiş sayılmaz. Kahvelerin hakkını veremiyorum gibi hissediyorum. 😢 El cerro ile başladım, demlerken buram buram vişne kokuyor ama tatta benzer yoğunluğu alamıyordum, 5 6 demlemelik vakumladım kendime gelince içmek için. Bombe gerçekten çok hoş, çilek+tropikal meyveler. Bu kahvenin aurası damo ile aynı, sanki damo bu kahvenin fermente hali gibi bir hissiyat verdi. Geç bir keşif oldu keşke daha önce deneseymisim dedim :)
Thermic ve damo degass bekliyor ben bekleyemiyorum ama sabretmek lazım 😅

Nisan ayını güzelleştirdiğiniz için teşekkürler 😊

Geri