Ben de yetişemedim bir türlü 250 Gr almaya.Damo ben verene kadar gene bitmiş ya yok gözüküyor
@preon coffee roastery yanlış anlama dilenci değilim varsa bi 15gr damo![]()
250 gr açılmadı hocam 100 grlık olarak açıldıBen de yetişemedim bir türlü 250 Gr almaya.
BİLGİLENDİRMEHerkese iyi akşamlar dilerim.
Stokları güncelledim. Bazı kahveler az miktarda da olsa tekrar stoğa girdi. Bombe, hamasho, damo ve peru.
Peru La Huaca kavurma tarihi: 16.04.2022
Hamasho Washed kavurma tarihi: 22.04.2022
Damo kavurma tarihi: 23.04.2022
Bombe: Kavrulmamış bayramda kavuracağım ve bayram sonrası kargoya yetişecek.
Nensebo bir çuval hem filtre hem espresso olarak tekrar stoğa ekledim. Nensebo indirimi 8 Mayısa kadar devam edecek söz verdiğim üzere.
Şimdiden tüm sevdiklerinize ve sizlere iyi bayramlar dilerim.
Siparişimi de verdik..373LL6324KBİLGİLENDİRMEHerkese iyi akşamlar dilerim.
Stokları güncelledim. Bazı kahveler az miktarda da olsa tekrar stoğa girdi. Bombe, hamasho, damo ve peru.
Peru La Huaca kavurma tarihi: 16.04.2022
Hamasho Washed kavurma tarihi: 22.04.2022
Damo kavurma tarihi: 23.04.2022
Bombe: Kavrulmamış bayramda kavuracağım ve bayram sonrası kargoya yetişecek.
Nensebo bir çuval hem filtre hem espresso olarak tekrar stoğa ekledim. Nensebo indirimi 8 Mayısa kadar devam edecek söz verdiğim üzere.
Şimdiden tüm sevdiklerinize ve sizlere iyi bayramlar dilerim.
Takip edemedim, zaten yok imiş. Sağlık olsun.250 gr açılmadı hocam 100 grlık olarak açıldı
Güncelleyeyim; arkadaşlar bu tarihli Nensebo espressoda iyi sonuç alıp da kullandığı suyu paylaşabilecek bir arkadaşımız var mıdır?Elinde 18 Nisan kavrumlu Nensebo espresso olan var mıdır acaba?
Ben de çok bekledim çünkü, aynı duygular içerisindeyiz hocamTakip edemedim, zaten yok imiş. Sağlık olsun.
Beytullah Bey tek kişilik dev kadroekibinizin
Bilmiyordum onu tek başına ise gerçekten tek kişilik dev kadroymuş o zamanBeytullah Bey tek kişilik dev kadro![]()

Valfli paket icin bir sey yapmaniza gerek yok. Valfsizler icin de 2 gunde bir acip kapatmaniz yeterli olur diye dusunuyorum.Toplu siparişe ilk defa katıldım, zaten forumdada ilk mesajımkahveler dün elime ulaştı. Damo’nun kokusu büyüleyici. Kahve konusunda henüz çok acemiyim ve değirmen kullanmaya yeni başladığım için çekirdek kahve saklama koşullarına pek hakim değilim. 100 gramlık valfsiz paketlerdeki çekirdekler için gaz çıkış sürecinde yapmam gereken birşey var mı? Yada valfli paket için.
Ekli dosyayı görüntüle 20072
Ek olarak bazen valfler çalışmayabiliyor, benim damo geldiğinde şişmişti baya. Paket şişikse bastırıp kuvvet uygulayarak dışarı atabilirsiniz co2 yi.Valfli paket icin bir sey yapmaniza gerek yok. Valfsizler icin de 2 gunde bir acip kapatmaniz yeterli olur diye dusunuyorum.
Kendi adıma harika bir toplu tadım etkinliği olduSon gune geldik, vay be.