Alıma altı farklı çekirdek ile katıldım. Hepsinin kavrumları tutarlı. Kavrum tarihleri ise 1 Nisan ve 30 Mart olarak değişmekte. Northwest espresso blend f/p bir çekirdek her daim tercih edilebilir bana göre. Bitterlikten ve sıradan espresso kavrumlarından uzak, gövdesi yerinde ve hoşuma giden mayhoş çıktılar elde ettim, asiditesi de kararındaydı. Sütlü içecekler için de mutlu eder. Elinize sağlık.
Filtreler için ise olumsuzum. Daha önce de Preon'dan siparişim olmuştu ve sonuç değişmedi; Buzdağı su ile alabildiğine averaj sonuçlar elde ettim yine, neden bu kadar verimsiz bir ikili oluşturuyorlar anlamış değilim, can sıkıcı. Bir de elimin altında Özkaynak su vardı, onunla da denedim o da tatsız bir deneyimdi. Hadi onu geçiyorum, zaten kahve için kullandığım bir su markası değil. Pure Life ile de deneyeceğim tüm seçkiyi isteksiz olsam da. Beş farklı ekipmanla, beş farklı çekirdeği, farklı reçetelerle deneyip ortalamanın üstünde sonuç alamayınca keyfi kaçıyor işin biraz. Köyceğiz Damla sudan bahsedilmişti, bulamadım. Daha fazla emek harcamak da istemiyorum bir fincan için. Tekrar elinize sağlık.