• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Niji Coffee Co. Kahve Kavurma Atölyesi

Mart ayında Niji şampiyonaya katılacak. Hal böyleyken en rahat ay bu aydı. Belki kaçırdığınız nokta bu olabilir.

Forumun kaçırdığı bir başka nokta ise niji bu seçimlerde herhangi bir propaganda yapmadan sadece 4 oy farkla ikinci oldu. Keza aylardır ankette “manipülasyon” yapıldığı iddiasıyla yorumların kapatılmasını isteyen kesim ne hikmetse bu ay dilsiz kaldı.
Demek ki manipülasyonu kavurucu yapınca problem olmuyormuş:)

Her şekilde sevgili nijiye adil bir anket taraftarı olduğu için, reçeteleri 1 yıldan fazladır, atomu parçalarcasına özenle verdikleri ve bunun bir strateji olmadığını misler gibi anlattıkları için teşekkür ederim.

İndirim gelsede, gelmesede biz çekirdeklerimizi seçtik çünkü seçkileri şu anda birçok firmadan çok daha keyifli.

Sizden ricam, bu değerli firmanın başlığını daha fazla yormayın. Zaten gece 2:20 olmuş. Hadi yatın uyuyun:)
👌

Mart ayında Niji şampiyonaya katılacak. Hal böyleyken en rahat ay bu aydı. Belki kaçırdığınız nokta bu olabilir.

Forumun kaçırdığı bir başka nokta ise niji bu seçimlerde herhangi bir propaganda yapmadan sadece 4 oy farkla ikinci oldu. Keza aylardır ankette “manipülasyon” yapıldığı iddiasıyla yorumların kapatılmasını isteyen kesim ne hikmetse bu ay dilsiz kaldı.
Demek ki manipülasyonu kavurucu yapınca problem olmuyormuş:)

Her şekilde sevgili nijiye adil bir anket taraftarı olduğu için, reçeteleri 1 yıldan fazladır, atomu parçalarcasına özenle verdikleri ve bunun bir strateji olmadığını misler gibi anlattıkları için teşekkür ederim.

İndirim gelsede, gelmesede biz çekirdeklerimizi seçtik çünkü seçkileri şu anda birçok firmadan çok daha keyifli.

Sizden ricam, bu değerli firmanın başlığını daha fazla yormayın. Zaten gece 2:20 olmuş. Hadi yatın uyuyun:)

Benim dikkatimi @KEVSERATMC hanımın kişisel hesabı çekti. 15 mesaj kotasını aşmak için 1 saate ard arda mesaj atabilirdi belki. Ama kendisi yapmamayı tercih etmiş anlaşılan.

Bazen insanların yaptıklarından daha çok yapmadıklarını değerli buluyorum. 👏

Öyle. Kahve yasal uyarıcıdır ve fazlası zararlıdır. Günde 2, en fazla 3 kupa içilmesi gerekir. Aylık 1 kilo civarı makul diyebiliriz. Ucu kaçırılırsa beyne, mideye, böbreğe, karaciğere vs. birçok organa zarar vermek mümkün. Kronik rahatsızlığı olanlar özellikle dikkat etmeli. Aslında kahvenin zararları diye de bir başlık açmalıyız belki de, bu başlık altında konuşmak pek uygun değil.

Bence de tam tersi, bence ana akım medyada genelde kahvenin faydalarına odaklanılıyor. Tabii faydası çok; performansı arttırıyor, dikkati arttırıyor, makul miktarda tüketiminin psikoloji üzerinde iyi etkisi oluyor. Misal benim safra kesemdeki çamurdan kurtulmamı sağladı. Aktif sporda da şöyle; kas kütlesi arttıkça tolerasyon artıyor ve kafein de kas kütlesini arttırmada etkili oluyor, böyle birbirlerini besliyorlar. Eğer aktif spor yapıyorsanız 600 de alabilirsiniz belki. Nöroloji doktorları ile çok içli dışlı olmaya mecbur kaldığım için biraz da onların ağzıyla konuşuyorum. Ancak kafein dışında fazla kahve tüketiminin mide, karaciğer, safra kesesi ve böbrekleri zorlaması da mümkün. Ama dediğiniz gibi bünyedir, insandan insana değişir.

Aktif olarak 3 senedir fitness yapıyorum, kahve tutkumda ayrı. Ama 3.bardagi ictimmi kalbimde çarpıntı oluyor, halsizlik geliyor direk bende :)
Herkese yeni yılın ilk haftasından merhaba,
Bu başlık altında Kahve&Sağlık konusunun açılmasına memnun kaldım.
ZAMANDAN TASARRUF MESAJI: merak edip okuyacaklar için bu yazı da dahil bundan önceki 1-1,5 sayfa yazının Nijiyle alakası yok.

Editto: Konuşulan konu kabaca: Kahve & sağlık diyebiliriz.
Bildiğiniz gibi kahve sektörünü tanımadan önce Beslenme ve Diyeyetik mezunu olarak işimi sürdürüyordum ve son 1,5 aydan bu yana yeşil kahve çekirdeği, tüketim sıklığı, fayda-zarar konularını derinlemesine araştırıyordum. Hala da devam ediyor. :)
Bu konuya tekrardan ilgi duyma nedenim birkaç meslektaşımın sosyal medya da kahve tüketimini hasta bireylerde arttırmış olması ve bunu da kansere ve birçok hastalığa iyi geldiği ile ilgili araştırmaların kanıtlandığını söylemeleri ile başladı. Yeşil kahve çekirdeği tozunu da buna dahil ettiklerinde ben de dayanamayıp her şeyi birbir araştırarak derleyip websitemiz de yayınlayacağım.
Eğer ki burada bu konu ile ilgili bir başlık açılırsa çok güzel sonuçlar elde ederiz.
İYİ GÜNLER DİLİYORUM:coffee:

Bildiğiniz gibi kahve sektörünü tanımadan önce Beslenme ve Diyeyetik mezunu olarak işimi sürdürüyordum ve son 1,5 aydan bu yana yeşil kahve çekirdeği, tüketim sıklığı, fayda-zarar konularını derinlemesine araştırıyordum. Hala da devam ediyor. :)
Bu konuya tekrardan ilgi duyma nedenim birkaç meslektaşımın sosyal medya da kahve tüketimini hasta bireylerde arttırmış olması ve bunu da kansere ve birçok hastalığa iyi geldiği ile ilgili araştırmaların kanıtlandığını söylemeleri ile başladı. Yeşil kahve çekirdeği tozunu da buna dahil ettiklerinde ben de dayanamayıp her şeyi birbir araştırarak derleyip websitemiz de yayınlayacağım.
Eğer ki burada bu konu ile ilgili bir başlık açılırsa çok güzel sonuçlar elde ederiz.
İYİ GÜNLER DİLİYORUM:coffee:
Paylaştığınız bilgiler gercekten çok ilgi çekici ve sevindirici.Her ne kadar bir süredir bu konuda ileri okumalar gerçekleştirmesem de uzun dönem kemoterapi tedavisi alan hastalarda sadece turmeric kullaniminin anlamlı sayılabilecek olumlu bir etkisi olduğunu okumuştum.Calismalariniza dair paylaşımlarınızı okumayı dört gözle bekliyorum.Sizlere mutlulukla,başarılarla dolu bir yeni yıl diliyorum keyifli çalışmalar 😊

Herkese merhabalar;

Öncelikle umarım 2024 çok güzel, bol kahveli ve sağlıklı bir yıl olur hepimiz için.

Bazılarınızın instagram'dan takip ettiği gibi 10 gündür yurtdışındaydım. Victoria Arduino'nun bütün espresso makineleri ve öğütücülerini incelediğim, eğitimini aldığım, bir çok kahve tedarikçisi ve kavurucu ile buluştuğum bir o kadar eğlenceli bir o kadar yoğun bir program oldu benim için. Bu süreçte bazı mesajlara hızlı cevap veremediysem, lütfen kusuruma bakmayın.

Tabi ki bu seyahatten siz kahve severler için boş dönmedim. Sizlere güzel haberlerim var. Fransa’dan yeni kahve çekirdekleri seçtim, ithalatı için çalışıyoruz. Ayrıca Ocak sonu için iki yeni matruşka daha seçkimize ekleyeceğiz. Bu kahvelerin detaylarını yakında sitemizde duyururuz, buradanda yazarız. Yine seyahat boyunca, sektör profesyonelleri ile, güzel sohbetlerim röportajlarım oldu. Bu kazanımları da sizlere aktacak bir proje planlıyorum.

2023 bizler için maalesef yıpratıcı oldu. 2024'e Niji ailesi olarak güzel bir başlangıç yapmak için uğraştık. Bunu da başardığımızı düşünüyoruz. Aralık sonu yurtdışı seyahat planı çıkınca yılbaşı için bir indirim yapamamıştık. Forumda da kahvelerimizi denemek isteyen kahve severlerden gerek başlık altında gerekse özel olarak bir sürü mesaj alıyoruz. Bu duruma kayıtsız kalamadık, bir yıl başı kampanyası yapalım istedik.

Sizler için 14 Ocağa kadar tüm kahvelerimizde geçerli bir yıl başı indirim kodu paylaşıyoruz. Umarım yeni kahvelerimizi beğenirsiniz, ve bu kampanya sizleri mutlu eder.

Sevgilerimle , Alireza

İndirim Oranı: %30
Kampanya Kodu: YeniYılŞahane
Son Katılım: 14 Ocak 2024

Herkese merhabalar;

Öncelikle umarım 2024 çok güzel, bol kahveli ve sağlıklı bir yıl olur hepimiz için.

Bazılarınızın instagram'dan takip ettiği gibi 10 gündür yurtdışındaydım. Victoria Arduino'nun bütün espresso makineleri ve öğütücülerini incelediğim, eğitimini aldığım, bir çok kahve tedarikçisi ve kavurucu ile buluştuğum bir o kadar eğlenceli bir o kadar yoğun bir program oldu benim için. Bu süreçte bazı mesajlara hızlı cevap veremediysem, lütfen kusuruma bakmayın.

Tabi ki bu seyahatten siz kahve severler için boş dönmedim. Sizlere güzel haberlerim var. Fransa’dan yeni kahve çekirdekleri seçtim, ithalatı için çalışıyoruz. Ayrıca Ocak sonu için iki yeni matruşka daha seçkimize ekleyeceğiz. Bu kahvelerin detaylarını yakında sitemizde duyururuz, buradanda yazarız. Yine seyahat boyunca, sektör profesyonelleri ile, güzel sohbetlerim röportajlarım oldu. Bu kazanımları da sizlere aktacak bir proje planlıyorum.

2023 bizler için maalesef yıpratıcı oldu. 2024'e Niji ailesi olarak güzel bir başlangıç yapmak için uğraştık. Bunu da başardığımızı düşünüyoruz. Aralık sonu yurtdışı seyahat planı çıkınca yılbaşı için bir indirim yapamamıştık. Forumda da kahvelerimizi denemek isteyen kahve severlerden gerek başlık altında gerekse özel olarak bir sürü mesaj alıyoruz. Bu duruma kayıtsız kalamadık, bir yıl başı kampanyası yapalım istedik.

Sizler için 14 Ocağa kadar tüm kahvelerimizde geçerli bir yıl başı indirim kodu paylaşıyoruz. Umarım yeni kahvelerimizi beğenirsiniz, ve bu kampanya sizleri mutlu eder.

Sevgilerimle , Alireza

Öncelikle teşekkürler.Stok durumu kritik kahveniz var mıdır acaba

Öncelikle teşekkürler.Stok durumu kritik kahveniz var mıdır acaba
Matruşka #7 (( Cafe Granja La Esperanza )) yarışma kahvesi olduğu için sınırlı sayıda mevcut , diğer kahvelerde her hangi bir stok sıkıntımız yok.

Ben nijiyi en son aldığımda çok beğenmiştim. Bu ayki duruma benzer şekilde sanırım 3-4 ay önce coffedepartmentten kod istenmişti. Cd yetkilileri o ay seçilen firmaya haksızlık olur hoş olmaz minvalind ebir şey söylemişlerdi. Her ne kadar indirim hoşuma gitse de CD nin yaklaşımını beğenmiştim bu konuda. Ben kendim de bu ay nijiyr verdim ama sonuçta bu ay calibre seçildi. Diğer ay zaten niji seçilecekti

Tc istenmesi birtek benim mi dikkatimi çekti tam sepeti hazırladım kodu girdim tc istediğini görünce çıkıverdim daha önce hiçbir kavurucuda tc istenmesine şahit olmamıştım

Herkese merhabalar;

Sevgilerimle , Alireza

Siparişimi geçtim. Yeni yıl bol bereket ve başarı getirsin! Teşekkürler.

Hem ofis hem ev için bu ayki tedariğimi Niji'den yaptım. İndirim olmasa yine alacaktım fakat indirim sayesinde filtre seçkisinin tamamını denemiş olacağım. Güzel kahveler, samimi iletişim, detaylı reçeteler, sanatsal paket tasarımları ve tabi ki kampanya teşekkür ederim.

Tc istenmesi birtek benim mi dikkatimi çekti tam sepeti hazırladım kodu girdim tc istediğini görünce çıkıverdim daha önce hiçbir kavurucuda tc istenmesine şahit olmamıştım
Aslında ben baya denk geldim tc isteyen firmaya misal calibrede istiyor

Geri