• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Niji Coffee Co. Kahve Kavurma Atölyesi

Evvelki alımda Ethiopia Bombe Qonqana ve Colombia Cauca ile alıma katılmıştım Bombe'yi cold brew, french press ve v60'da deneme fırsatım oldu hepsinde de çok güzel sonuçlar aldım v60 ve french press'te şeftali ve çikolata notaları belirgin hale gelirken cold brew'de şeftali ve siyah çay notalarını net bir şekilde hissettim aromaların en fazla meyvemsi olduğu yöntem cold brew oldu benim deneyimlerimde reçetem de molent g50 54 klik 1'e 10 oranında su kullandım 16 saat oda sıcaklığında beklettim sonuç yukarıda belirttiğim gibi oldu hatta bitişte de karamele yakın tatlar aldım.Cauca'yı da yine v60'da 16gr kahve 35gr su olacak şekilde ön demlemeyle başlayarak ardından 100'er ml'lik 2 döküş yaparak demlediğim reçete de daha çok limonumsu tatlar ve yoğun, damaktan dakikalarca gitmeyen bir çikolata tadı aldım ardından bir de sitede Alirıza Bey'in yazmış olduğu reçeteyi Molent G50 35 klik'te denedim bu sefer de portakala yakın bir profil ortaya çıktı, her iki reçeteden de tatmin edici sonuçlar aldığımı söyleyebilirim, cold brew'de de yine Bombe'de kullandığım reçeteyi kullandım limonsu tatlar diğer tatlara daha baskın bir şekilde hissedilir düzeydeydi.Sonuç olarak her iki kahveyi de çok sevdim özellikle Cauca kahvaltılarda tadını aradığım bir kahveydi.
Merhabalar Yusuf bey , umarım iyisinizdir…
Beğendiğinize çok ama çok sevindim , bu kadar detaylı kahveleri incelemiz ise beni bin kat daha mutlu etti …
Umarım gelecek kahvelerimizde ilginizi çeker efendim .
Sevgilerimle, Alireza

Matruşka 5 haberini alınca buzluktaki matruşka 1'imi çıkarıp demledim ve ne kadar harika olduğunu bir kez daha anımsadım 🤤😍🥳
Elinize sağlık.
5 için tarih belli mi sitede bir hareket gördüm.
Ekli dosyayı görüntüle 24119
Serinin devam filmi maetrujshka beş vizyona giriyor

Tahminler
Naturel, Anaerobik Kenya
Ya da Natural, Warm Anaerobik Kosta Rica :)
Görsellerden yola çıkarak anaerobik bir Guatemala olduğunu tahmin ediyorum
Hatta bence bu
İlginiz için minnettarım 🙌
Matruşka #5 çok keyifli olacak , bundan emin olabilirsiniz 🤞🏻⚡
Hafta sonu satışta 🌟

Herkese merhaba ,
Umarım iyisinizdir!
Matruşka #5 + Panama Berlina Estate + Brazil vila boa Hafta sonu satışa sunacağız .
Artı umarım Guatemala La Joya Ni̇tro Lacti̇k Reçete etkinliği ise ilginizi çeker ⚡⚡

Sevgilerimle , Alireza

herkese merhabalar
Matruşka #5 + Panama Berlina Estate satışta.
etkinliği unutmayın :)
sevgiler

Çok, çok geçmiş olsun...

@Niji Coffee Co. geçmiş olsun. Nasılsınız? Merak ediyorum.
Instagram'da aktif olarak paylaşım yapıyorlar hem Kevser Hanım hem de Alireza Bey. Bölgedeki son durumu ve yardım faaliyetlerini onların üzerinden takip ediyorum diyebilirim. Sağolsunlar güzel işler yapıyorlar

Sevgili @Niji Coffee Co. geçmiş olsun umarım İyisinizdir?
İnşaallah iyi haberler gelir 🤲🏻❤️
Çok, çok geçmiş olsun...
@Niji Coffee Co. geçmiş olsun. Nasılsınız? Merak ediyorum.
Instagram'da aktif olarak paylaşım yapıyorlar hem Kevser Hanım hem de Alireza Bey. Bölgedeki son durumu ve yardım faaliyetlerini onların üzerinden takip ediyorum diyebilirim. Sağolsunlar güzel işler yapıyorlar
sevgili arkadaşlarım , öncelikle hepimize geçmiş olsun ...
bu zor dönemde bizi yalnız bırakmadınız ve hep sorup yanımızda kaldınız... size minnetarım.
bu süreçte Niji Coffee Co. ailesi olarak sadece ve sadece depremzede arkadaşlarımıza yardım etmeye çalıştık ve halen çalışmalarımız devam ediyor .
Bugünden itibaren intenet satışımız ise yeniden aktif hale getirilmiştir ve belli günlerde üretim yapılacaktır.
umarız ki bu dönemde her zamanki gibi yanımızda olursunuz.
Matruşka 5 satışımıza daha fazla önem vermek istiyoruz nedeni ise yardım için gittiğimiz bölgelerde çocuklar için daha fazla şeyler yapmak istiyoruz. bu gelen geliri de direk oraya yatıracağız.
sevgilerimle , Alireza

bu zor dönemde bizi yalnız bırakmadınız ve hep sorup yanımızda kaldınız... size minnetarım.
bu süreçte Niji Coffee Co. ailesi olarak sadece ve sadece depremzede arkadaşlarımıza yardım etmeye çalıştık ve halen çalışmalarımız devam ediyor .
Bugünden itibaren intenet satışımız ise yeniden aktif hale getirilmiştir ve belli günlerde üretim yapılacaktır.
Matruşka 5 satışımıza daha fazla önem vermek istiyoruz nedeni ise yardım için gittiğimiz bölgelerde çocuklar için daha fazla şeyler yapmak istiyoruz. bu gelen geliri de direk oraya yatıracağız.
sevgilerimle , Alireza
merhabalar Alireza Bey

ben de evinde hasar olmasa da evine çıkamayan bir depremzede olarak çalıştığım yerde kalıyorum, satınalmış olduğum matruşka 5 değişik bir deneyim oldu, sitenizdeki v60 tarifine göre yaptım. aynı kahveyi yine comandante değirmen ile aeropresste de deneyeceğim çok teşekkür ederim.( aeropress reçeteniz varsa ona da açığım)

merhabalar Alireza Bey

ben de evinde hasar olmasa da evine çıkamayan bir depremzede olarak çalıştığım yerde kalıyorum, satınalmış olduğum matruşka 5 değişik bir deneyim oldu, sitenizdeki v60 tarifine göre yaptım. aynı kahveyi yine comandante değirmen ile aeropresste de deneyeceğim çok teşekkür ederim.( aeropress reçeteniz varsa ona da açığım)
Çok çok geçmiş olsun ,
Umarım şimdi daha iyisinizdir …
Afiyet olsun efendim… bana özelden adres bilgilerinizi iletmenizi rica edeceğim 🙏🏻

sevgilerimle , Alireza
Merhaba hepimize çok geçmiş olsun. Espresso için sitenizde aktif kahve önerisi alabilir miyim?

Merhaba hepimize çok geçmiş olsun. Espresso için sitenizde aktif kahve önerisi alabilir miyim?
merhabalar , espresso serilerimiz haruki , matsuo ve murasaki olarak mevcut artı single origin iki farklı brasilya bulunmaktadır ..
brasil beija flor anaerobic process ve brasil fazenda sao lorenco... umarım ilginizi çeker .
sevgilerimle , Alireza

Arkadaşlar herkese merhabalar , umarım iyisinizdir...
Belli sebep ve sıkıntılar dolayı websitemizde tüm filtre kahvelerimizi 149 TL oaralk satışa sunduk .
umarım ilginizi çeker .
sevgiler , saygılar

Arkadaşlar herkese merhabalar , umarım iyisinizdir...
Belli sebep ve sıkıntılar dolayı websitemizde tüm filtre kahvelerimizi 149 TL oaralk satışa sunduk .
umarım ilginizi çeker .
sevgiler , saygılar

Öncelikle bir an önce sıkıntılardan kurtulup aydınlığa çıkmanızı dilerim. Diğer yandan bu durum ne kadar süre geçerli olacaktır?

Bu ay kahve ihtiyacım yoktu ama kahvenizi ilk kez denemek için alım yapıyorum. En kısa zamanda işlerinizi ve hayatınızı yoluna koymanızı temenni ederim.

Sipariş numarası: 11385
Ethiopia Bombe Qonqana
Guatemala La Joya Anaerobic

Geri