• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Niji Coffee Co. Kahve Kavurma Atölyesi

Just a short thumbs up for the great guys/and girls from Niji Coffee.

I ordered from Niji several times, tastes great! The natural processing is one of the best in comparison I tasted previously (So sad I couldn't order more of HONDURAS DON JOAQUIN 😭😭). Couldn't say more, still can't describe tasting notes, but should mention some other part of coffee distribution.
I just realized that we (as a customers) not only consume the coffee itself, but also a service. Everything that happens on the line between the particular coffee roaster and a customer's front door are made by the seller. The delivery speed, packaging, design, customer's support and so on. And the last one is most important to me, because I'm the foreigner. It is very hard to communicate with courier services because of lack of language. I often lose my cargo. Two times I had delivery problems of Niji cargoes and those were my fault, nevertheless Niji solved my delivery issues with no any pressure. Easy.

So I'm grateful for the service and for the coffee itself. I just want to say thanks. I'm happy.

P.s. Sorry if I chose the wrong thread.
hello my friend, I hope you are fine !
It’s our pleasure to hear all the details which you wrote here !
It is exactly what we need to hear after a hard working day =)
We just trying to have a perfect service to our specialty coffee community… it’s very nice to have a these feedbacks from you guys…
By the way , as soon as possible we gonna release our new filter coffees which I’m sure they gonna be interesting for you :)
So , please keep in mind !
bests regards
Alireza

Herkese merhabalar ,
Umarım iyisinizdir .🌟
8 paket congo kivu websitede mevcut ve sonra bu Line bitmiş olur …
Sevgiler

merhabalar , umarım iyisinizdir .
sipariş numaranızı rica edebilirmiyim ?
merhaba,tesekkür ederim, sipariş numarasını bulamadım 10 ocak salı gunu kargoya teslim edilmiş 500 gramlık iki tür espresso kavrum brezilya kahvesi almıştım. fbirinde tarihi buldum 9 ocak

Kutuda Haruki espresso yazısını görünce korktum ama siparişim doğru gelmiş. Yeni paket hem tasarım hem de doku olarak 10/10
URT 10/01 yazıyor sanırım 10 ocak olarak kabul edicem kavrumu. Teşekkürler! @Niji Coffee Co. Kutu kahve özelinde olursa çok daha iyi olur:)

Ekli dosyalar

• 06BD5540-1B0B-482B-9590-661D4E87759A.jpeg
    06BD5540-1B0B-482B-9590-661D4E87759A.jpeg
    97.9 KB · Görüntüleme: 133
merhaba,tesekkür ederim, sipariş numarasını bulamadım 10 ocak salı gunu kargoya teslim edilmiş 500 gramlık iki tür espresso kavrum brezilya kahvesi almıştım. fbirinde tarihi buldum 9 ocak
Ayni tarih kavrumlar efendim .

Kutuda Haruki espresso yazısını görünce korktum ama siparişim doğru gelmiş. Yeni paket hem tasarım hem de doku olarak 10/10
URT 10/01 yazıyor sanırım 10 ocak olarak kabul edicem kavrumu. Teşekkürler! @Niji Coffee Co. Kutu kahve özelinde olursa çok daha iyi olur:)
Merhabalar efendim , umarım iyisinizdir…
Öncelikle ilginiz için minnettarım, beğendiğinize sevindim .
Aynen 10 Ocak kavrulmuştur …
Umarım kahveleri de beğenirsiniz ! ☕
Sevgilerimle, Alireza

Delonghi ec680 esp. Makinemi 3 yıla yakındır kullanıyorum. Ben böyle bir krema daha önce hiç yakalayamamıştım. Tadı inanılmaz güzel kadifemsi bir espresso. İlk defa @Niji Coffee Co. Tanıştım ve tanışmadığım günlere çok üzüldüm.
Merhabalar efendim , umarım iyisinizdir !
Çok başarılı bir extraction olmuş , elinize sağlık …
Espresso projelerimiz iyi gittiğine sevindim, umarım daha güzle çalışmalar yaparız espresso bazında…
Sevgiler

Herkese merhabalar ,
Umarım iyisinizdir .
Stokta 5 adet DİFLUİD R1 REFRACTOMETER mevcut ve alış fiyatımız ile satmaya karar verdik .
Umarım ilginizi çeker .
Sevgiler

Beija Flor Türk kahvesi çok güzel oldu tavsiye edebilirim :)

Evvelki alımda Ethiopia Bombe Qonqana ve Colombia Cauca ile alıma katılmıştım Bombe'yi cold brew, french press ve v60'da deneme fırsatım oldu hepsinde de çok güzel sonuçlar aldım v60 ve french press'te şeftali ve çikolata notaları belirgin hale gelirken cold brew'de şeftali ve siyah çay notalarını net bir şekilde hissettim aromaların en fazla meyvemsi olduğu yöntem cold brew oldu benim deneyimlerimde reçetem de molent g50 54 klik 1'e 10 oranında su kullandım 16 saat oda sıcaklığında beklettim sonuç yukarıda belirttiğim gibi oldu hatta bitişte de karamele yakın tatlar aldım.Cauca'yı da yine v60'da 16gr kahve 35gr su olacak şekilde ön demlemeyle başlayarak ardından 100'er ml'lik 2 döküş yaparak demlediğim reçete de daha çok limonumsu tatlar ve yoğun, damaktan dakikalarca gitmeyen bir çikolata tadı aldım ardından bir de sitede Alirıza Bey'in yazmış olduğu reçeteyi Molent G50 35 klik'te denedim bu sefer de portakala yakın bir profil ortaya çıktı, her iki reçeteden de tatmin edici sonuçlar aldığımı söyleyebilirim, cold brew'de de yine Bombe'de kullandığım reçeteyi kullandım limonsu tatlar diğer tatlara daha baskın bir şekilde hissedilir düzeydeydi.Sonuç olarak her iki kahveyi de çok sevdim özellikle Cauca kahvaltılarda tadını aradığım bir kahveydi.

Matruşka 5 haberini alınca buzluktaki matruşka 1'imi çıkarıp demledim ve ne kadar harika olduğunu bir kez daha anımsadım 🤤😍🥳
Elinize sağlık.
5 için tarih belli mi sitede bir hareket gördüm.

1674734879628.png
Serinin devam filmi maetrujshka beş vizyona giriyor

Tahminler
Naturel, Anaerobik Kenya
Ya da Natural, Warm Anaerobik Kosta Rica :)

Görsellerden yola çıkarak anaerobik bir Guatemala olduğunu tahmin ediyorum
Hatta bence bu

Son düzenleme:
Geri