• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Niji Coffee Co. Kahve Kavurma Atölyesi

Blend espressolarınızda neden sadece 1 kg seçeneği var?
Brasil Fazenda São Lourenço espresso ve congo kivu filtre tadımı hakkımda bilgi vermeniz mümkün mü?

Guatemalaları az önce kargodan teslim aldım. Öncelikle şunu söyleyebilirim ki paketleme şahane olmuş ayrıyeten kahve paketleri aşırı güzel ki kahveler de bir o kadar güzeldir. Emeğinize sağlık ve mutlu yıllar.

Her şey o kadan özenli ve şık ki söylenecek pek bir şey yok.Ayrıca bu kahve son dönemde aldıgım 300 tl üstü kahvelerin hepsinden daha kompleks ve güzel.Şu bayatlama olayı olmasa 1 kilo çekilirdi.Teşekkürler Niji,mutlu yıllar…

Ekli dosyalar

• 6FDB6B54-4DC0-4123-97CC-9AAE80C2D1C0.jpeg
    6FDB6B54-4DC0-4123-97CC-9AAE80C2D1C0.jpeg
    120.8 KB · Görüntüleme: 173
WhatsApp Image 2022-12-31 at 12.04.57.jpeg
Gaziantep ten böyle bir kutu geldiğini görünce baklava geldi sandı ofisteki arkadaşlar
içinden çıkan kahveler beni bir okadar mutlu ederken onlar da bir okadar yıkıldı doğrusu
WhatsApp Image 2022-12-31 at 12.05.39.jpeg

Son düzenleme:
Bu arada merak ettiğim bir konu var geçen sefer ki alımda aldığımız COLOMBIA CAUCA arkadaşım alerjisini tetiklemiş. Başına böyle bir durum gelen var mı ?

Merak ettim açıkçası. Alerjiyi etkilemesi durumu tıbben hekim görüşü mü yoksa size mi öyle geldi?

Kahveden elbette alerjik reaksiyonlar görülebilir. Bu garip bir durum değil. Ama yaygın da değil. Cauca gibi bölgesel bir kahve, microlot veya tek çiftlik kahvesi değil. Özel lotlar veya tek çiftlik kahveleri biraz daha esnek el değiştiriyor piyasada. Ancak bölgesel kahveler gibi ticari yığın ürünler tonajlarla toplanıp sürekli analiz ve ölçümlerle el değiştirdiği, alınıp satıldığı için kahve kaynaklı bir problem çıkması zor.

Hekim görüşü değil ama kendi beyanı ilk içtiğinde boğazında tıkanma hissi gözünde şişme olduğunu söyledi. İkinci içtiğinde de boğazında benzer şekilde tıkanma olduğunu belirtti. Niji den farklı kahvesi daha vardı onda bu tarz bir etki görmemiş yada farklı başka bir kahvede. O yüzden bende merak ettim. Çünkü işleme yöntemi vb bir etken olsa daha az önce illa ki benzer bir kahveye denk gelmiştir. Sadece merak ettim bu konuyu o yüzden sormak istedim. Yorum için teşekkür ediyorum 🙏🏼
Merak ettim açıkçası. Alerjiyi etkilemesi durumu tıbben hekim görüşü mü yoksa size mi öyle geldi?

Kahveden elbette alerjik reaksiyonlar görülebilir. Bu garip bir durum değil. Ama yaygın da değil. Cauca gibi bölgesel bir kahve, microlot veya tek çiftlik kahvesi değil. Özel lotlar veya tek çiftlik kahveleri biraz daha esnek el değiştiriyor piyasada. Ancak bölgesel kahveler gibi ticari yığın ürünler tonajlarla toplanıp sürekli analiz ve ölçümlerle el değiştirdiği, alınıp satıldığı için kahve kaynaklı bir problem çıkması zor.

Bu şekilde ağzı yırtık mı gönderilmiş paketler?
Hayır paketler ve kutu sağlam bir şekilde ulaştı elime hiç bir sorun yaşamadım ama ben taze kahve kokusu için heyecanla paketleri tabiri caizse yırttım 🙈😄

Hediye kahve Brasil Beija Flor İçin halen reçete çıkmadı:(
Ben bugün denedim
1zpresso jx 16 klik
90 derece
Timemore crystal eye 01+ hario 01
15/240
30 70 70 70

Biraz ince kaçtı 2.55leri falan gördü yanımdakiler biraz acı dediler ama benim çok hoşuma gitti biraz daha kalınlaştırıp denenebilir.

Guatemala La Joya alıcam ama anaerobic mi yoksa nitro mu kararsız kaldım. Deneyen, fikir verebilecek olan var mı?

Merhabalar 11174 sipariş numarası ile indirime katıldım dün akşam sipariş verdim çekirdeğim bitmek üzere benim de kargolanmasını bekliyorum şimdiden teşekkürler

Hocam 17 gün önce kavrulmuş halinde laktik kakaolu süt gibi damakta kremamsı bir his bırakıyor, anaerobic olan daha asidik ve meyvemsi. Anaerobic bana daha çok hitap etti.
Açıklamada nitro olan orta yüksek asidite yazıyor. Anaerobic olanda iste orta. Ama tabiki son kullanıcı deneyimi en önemli kıstastır. Çik teşekkürler.

Açıklamada nitro olan orta yüksek asidite yazıyor. Anaerobic olanda iste orta. Ama tabiki son kullanıcı deneyimi en önemli kıstastır. Çik teşekkürler.
Açıkçası hem sitedeki hem farklı tariflerle yavaştan denemeye başladım kahveleri. Lacticte asiditeden ziyade tatlılık anaerobicte ise hafif yüksek gövde ve asidite elde ettim. Tabi kullandığım değirmen, su vs de etkilidir bu durumda. Rica ederim.

Guatemala Nitro ile katıldım :)
Siparişimi teslim aldım, hem paketleme hem yeni yıl kartı çok şık olmuş, teşekkürler. Bir de sipariş notunda bir ricam olmuştu, kırmamışlar hatta fazlasını da yapmışlar, bunun için de ayrıca teşekkür ediyorum. @Niji Coffee Co.
Deneyimleri de paylaşacağım.

Geri