• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Niji Coffee Co. Kahve Kavurma Atölyesi

Herkese merhabalar , umarım iyisinizdir .

yılbaşı özel indirim kuponu : 20NIJI23

umarım yeni kahvelerimizi beğenirsiniz , hala çalışmalarımız reçete vs için devam etmekte ...

geçen paketlerimiz ile ilgili bazi sorunlar yaşandı , not aldık ve 200 gr - 250 gr paketleri değiştirdik , umarım beğenirsiniz .

sevgilerimle , Alireza

merhabalar efendim , umarım iyisinizdir .

bunu yapmayı çok isterdim ama maalesefe uzun zamandan beri bu projeyi yapmıştık ve paket vs tedariğine geçmiştik...

ilerleyen zamanda yeniden deneme paketlere geçeriz inşallah .

sevgiler

Guatemala La Joya ile bir alim gerceklestirdim. Emeginize saglik. Degas icin ne kadar onerirsiniz?

Congo Kivu 08.12 kavrumu
Abant Geyiktepe 91 derece
4x60 döküş 2.40 bitiş
Hario 40'lı

Fiyatı göz önüne alındığında kahve hoşuma gitti diyebilirim. Fakat asiditeyi ön plana çıkaramadım tam olarak. Arkadan gelen hafif bir asidite var evet ama kahve biraz daha parlasa hiç fena olmaz gibi. Deneyen arkadaşlardan reçete önerisine açığım :)

Not: Sitedeki reçeteyi denedim fakat sudan mı yoksa benden mi kaynaklı anlamadığım bir şekilde gövde çok ön plandaydı belirtilen süreyi yakalamama rağmen.
Son gelen kavrum bende de çok nazlı maalesef. Samansı bir alt nota var.
şöyle deneyin:
15 gr çekşrde, Mümkün olduğunca kalın öğütüm. Normalde Jmax 2,7 tur yeterliyken Kivu 2,8 seviyor.
İlk döküş 60 ml ve 30 sn bekleyin. Kalan suyu yavaş şekşlde bir seferde 240ml’ye tamamlayın. Toplam süre 1”40 civarı olacaktır. Narla buluşturur.

şöyle deneyin:
15 gr çekşrde, Mümkün olduğunca kalın öğütüm. Normalde Jmax 2,7 tur yeterliyken Kivu 2,8 seviyor.
İlk döküş 60 ml ve 30 sn bekleyin. Kalan suyu yavaş şekşlde bir seferde 240ml’ye tamamlayın. Toplam süre 1”40 civarı olacaktır. Narla buluşturur.
Çok teşekkürler hocam

şöyle deneyin:
Çok teşekkürler hocam
Merhabalar , umarim iyisinizdir .

Sipariş numaranızı ve kavrum tarihini bana iletme şansınız varsa yarın incelerim .

Sevgiler 🙌

2 Guatemala ile bende sipariş ettim @Niji Coffee Co. Yeni kartlar var mi acaba:-)

Guatemala Nitro ile katıldım :)

la joya anaerobic ve beija flor ile alıma katıldım, elinize emeğinie sağlık

Espresso için beija floru önerir misiniz? Tatlılık ve gövde olarak denge vaad ediyor mu? @Niji Coffee Co.

Herkese merhabalar , umarım iyisinizdir .

yılbaşı özel indirim kuponu : 20NIJI23

umarım yeni kahvelerimizi beğenirsiniz , hala çalışmalarımız reçete vs için devam etmekte ...

geçen paketlerimiz ile ilgili bazi sorunlar yaşandı , not aldık ve 200 gr - 250 gr paketleri değiştirdik , umarım beğenirsiniz .

sevgilerimle , Alireza
Aa bunu kaçırmışım siparişi de geçtik iyi mi 😁🤣
Yeni espressolar eklenmiş, 2 tanesini denemek içni aldım.

Halu banana, bombe, kivu ve beija flor espresso ile alıma katıldım. Merakla bekliyorum. Kolay gelsin. @Niji Coffee Co.

Ben ve arkadaşlarım son ayın alımında Niji den çok memnun kaldığımız için bu yeni fırsatı da kaçırmadık. 2 adet Guetamela La Noya Nitro ve Etiyopya Bombe ile alıma katıldık. Ay sonu olmasaydı daha da alacaktım :) özellikle espressoları merak ediyordum.

Bu arada merak ettiğim bir konu var geçen sefer ki alımda aldığımız COLOMBIA CAUCA arkadaşım alerjisini tetiklemiş. Başına böyle bir durum gelen var mı ?

Geri