• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Niji Coffee Co. Kahve Kavurma Atölyesi

Buzdağı su ile demlediğim kahveler arasında beğendim bir fincan bulamadım ben.

En mükemmel su şu ana kadar sevgili @selamet 'in kendi özel ar-ge çalışmaları sonrasında formüle ettiği su oldu benim için. Her kahveseverin @selamet gibi bir arkadaşı olması şart - veya o civanmert sen de olabilirsin-.

Reklam:
Her türlü çekirdeğe, tüm tadım notlarını çıkaran su formülasyonu ve bilumum vakumlama by @selamet

Şu güzelliklerin hemen üstüne bir sürü kalp bırakayım :

Ekli dosyayı görüntüle 23001
o formülasyonun linkini atabilirmisiniz lütfen :coffee:

Ben de bir katkı yapayım. Matruska 4 ve Java Halu Bananayı sitedeki tariflere göre orea ile demliyorum. Gerçekten nefis. Bu hali hoşuma gittiği için V60 bile denemedim henüz. Elinize sağlık.

Bir süredir Türk kahvesi, espresso dışına pek çıkmıyordum. Qonqana'yı iki gündür sitedeki tarihle demledim gayet iyi geldi, elinize sağlık.
Bu arada sakıncası yoksa döküşlerdeki su miktarına neye göre karar veriyorsunuz (40+90+65+45)? Diğer demlemelerimiz için ipucu olurdu :)
Haruki için de öneriniz olur mu? 93°C 1/2 30 saniye gibi.

Etiyopya QONQANA yi Orea ile demleyen var mı şöyle güzel oldu diyen ?😅

Ben de bir katkı yapayım. Matruska 4 ve Java Halu Bananayı sitedeki tariflere göre orea ile demliyorum. Gerçekten nefis. Bu hali hoşuma gittiği için V60 bile denemedim henüz. Elinize sağlık.
Afiyet olsun 💛☕

Bir süredir Türk kahvesi, espresso dışına pek çıkmıyordum. Qonqana'yı iki gündür sitedeki tarihle demledim gayet iyi geldi, elinize sağlık.
Bu arada sakıncası yoksa döküşlerdeki su miktarına neye göre karar veriyorsunuz (40+90+65+45)? Diğer demlemelerimiz için ipucu olurdu :)
Haruki için de öneriniz olur mu? 93°C 1/2 30 saniye gibi.
Merhabalar, ilginiz için çok teşekkür ederim .
Öncelikle afiyet olsun 🌟
40-90-65 yuvarlak dokuşler ve kahve yatağında turbulence yaratıyor 45 ise düz dokuş ve extractionı dengelemesini sağlıyor .
93 derece 20 gr kahve 37 gr çıktı 30 saniye içerisinde bugün içtim , keyifli bir fincan olur .
Tavsiye ediyorum sizede ☕
Sevgilerimle , Alireza

merhabalar ay içinde ikinci alımı da yaptım bence @Niji Coffee Co. abonelik sistemini düşünmeli ben aylık düzenli alım yapmak isterim :) bombe için web sayfasına reçete yüklenecek midir acaba ?
Merhabalar efendim , ilginiz için çok ama çok teşekkür ederim 🙏🏻
Tabikide , abonelik çalışmasınıda en kısa zamanda yapıp size iletiriz .☕
Sevgiler

Indonesia Frinsa Edun
Dün akşam buzdağı suyla demledim, ama sudan sebep güzel olmadı. Şimdi evdeki arıtıcı suyla demlediğim ise gayet güzel. Bir de Damla Köyceğiz deneyeceğim.
Maden suyu şişesinde kalan son 12 gr çekirdeği 180gr arıtıcı+az miktar Buzdağı su ve kalita 155 ile demlediğim. Evet en son demleme hep en güzeli oluyor. Üç yaşındaki oğlum da onayladı 😀

Buzdağı su ile demlediğim kahveler arasında beğendim bir fincan bulamadım ben.

En mükemmel su şu ana kadar sevgili @selamet 'in kendi özel ar-ge çalışmaları sonrasında formüle ettiği su oldu benim için. Her kahveseverin @selamet gibi bir arkadaşı olması şart - veya o civanmert sen de olabilirsin-.

Reklam:
Her türlü çekirdeğe, tüm tadım notlarını çıkaran su formülasyonu ve bilumum vakumlama by @selamet

Şu güzelliklerin hemen üstüne bir sürü kalp bırakayım :

Ekli dosyayı görüntüle 23001
Saf suyu nerden alıyorsunuz?

Endonezya Java efsane. Bu çekirdek bu enfes aromayı nasıl alıyor çok merak ediyorum. Kavrumunuza sağlık @Niji Coffee Co.

Son üç reçetem notaları dans ettirdi:
  • 20 gr. çekirdek
  • Hario v01 seramik ve filtresi
  • Jmax 2,7 tur öğütme - orta kalımlık öğütme, Cmd 23’e denk geliyor olabilir
  • 93 derece su, Hamidiye Peak Water 3 seviyede filtreli
  • 40ml ön demleme 35 sn. kurudukça ekleyerek +60 x4 ve en son 320ml tamamalandı
  • Demelemeler kabaca 2’40” sürdü

Endonezya Java efsane. Bu çekirdek bu enfes aromayı nasıl alıyor çok merak ediyorum. Kavrumunuza sağlık @Niji Coffee Co.

Son üç reçetem notaları dans ettirdi:
  • 20 gr. çekirdek
  • Hario v01 seramik ve filtresi
  • Jmax 2,7 tur öğütme - orta kalımlık öğütme, Cmd 23’e denk geliyor olabilir
  • 93 derece su, Hamidiye Peak Water 3 seviyede filtreli
  • 40ml ön demleme 35 sn. kurudukça ekleyerek +60 x4 ve en son 320ml tamamalandı
  • Demelemeler kabaca 2’40” sürdü
Merhabalar efendim , bu geri dönüş toplu alımın tüm yorgunluğunu aldı gitti 🌟🥹
Afiyet olsun , beğendiğinize çok sevindim .☕
Sevgiler

Java Halu 2 şekilde demledim. Öncelikle kuru kokusu çok hoş.

Hario V60 Plastik
40 lı kutu filtre
C3 - 15 klik
James Hoffmann tekniği ama 15/250
3:06 bitiş

Tadım notunda yazan ananas belirgindi. Genel olarak tatlı akıp giden bir demleme oldu. Sevdim.

Aeropress
C3 - 18 klik
Ters Metod
12/200
40 Gr blooming 10 sn karıştırma
200 Gr tamamlayıp 10 sn karıştırma
Filtreli kapağı kapatıp havasını al.
2. Dk da çevirip bas

V60 dan daha tatlı daha dolgun damak çatlatan bir çıktı oldu. Çok sevdim.

Elinize sağlık.

Edit: Termometrem olmadığı için olabildiğince sıcak su kullandım. Niji nin önerisi ile Nestle su kullandım.

Geri