• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Motorcu kahveseverler buraya.

Ne güzel gezmişsiniz.
Sezon açıldı ama yine motorsuzum. Ufak bir kaza sonrası motorum serviste. Kasko şirketinin eksperi rapor çıkaracak onaylacak falan derken fazla zaman geçti, daha tamire yeni başladılar, parçalar gelince 3-4 günlük işmiş ama bekliyorum hala. Aysonuna yetişecekmiş, artık bu yaz haftasonları kamplı uzun geziler düşünüyorum. Hiç bir şey yapmasam bile Trakya tarafına köfte yemeye gider gelirim.

Artık işe gidip gelmediğim için şehir dışında orman yollarında falan gezmelik daha farklı bir motor düşünmeye de başladım. Şehir trafiğinde işe gidip gelirim üstüm başım çamur olmaz hem laptop çantamı sele altı bagajında taşırım diye scooter almıştım ama virajlı dağ yollarında gücü yetmiyor, hem artık her gün işe gitmeyince ancak ayda bir kaç haftasonu güzel havalarda gezme fırsatım oluyor ona göre başka tarz motora geçme niyetim var. bakalım.

adv 350 tam senlik hocam. tabii malum şartlar altında bulabilirsen eğer Mayıs sonu geliyor.
honda-adv350-ozellikleri.jpg

adv 350 tam senlik hocam. tabii malum şartlar altında bulabilirsen eğer Mayıs sonu geliyor.
Ekli dosyayı görüntüle 26620
ADV 350 tam benlik ama piyasa çok berbat hal almış, bayilerde motor yok ama nasıl oluyorsa sıfır motorlar ilave 50bin verirsen bir yerlerden bulunuyor, böyle piyasada yeni motor almam, en az 2 sene daha motorumla devam edeceğim. Sonrasında da artık daha konforlu motorlara bakacağım, ille scooter kullanmayacaksam mesela gezdiğim yollarda bir vstrom 650 olsa ne güzel gezerim. Tabi ben motor değiştireceğim zaman piyasa normale dönerse o zaman adv 350'ye bir şans verebilirim.

işe yarar mı bilmiyorum ama resmi gazetede bu saçmalık ile ilgili yeni bir bildiri yayımlandı. ''bildiri''
otomatik yağlayıcı kullanmama rağmen zincir sesinden, derdinden bıktım diyebilirim. ben de artık scootera (tmax ya da ak550) geçiş yapma planları içindeyim.

işe yarar mı bilmiyorum ama resmi gazetede bu saçmalık ile ilgili yeni bir bildiri yayımlandı. ''bildiri''
otomatik yağlayıcı kullanmama rağmen zincir sesinden, derdinden bıktım diyebilirim. ben de artık scootera (tmax ya da ak550) geçiş yapma planları içindeyim.

zincir olayı fena hocam, üstelik ben de bende otomatik yağlama yok.. hafta sonu kışladığım makinamın ağır bakımlarını yaptım, zincir temizlik yağlama, valla bu işi sevmeyen biri için büyük eziyet, ama yapacak bir şey yok, seviyoruz :love:

Forumda bu kadar motorcunun olmasına çok sevindim bende uzun yıllardır motorsiklet kullanıcısıyım bu sene yazın uzun yol hatta bir yurt dışı planı yapmak istiyorum o yüzden şuanki motorumu satıp uzun yola uygun tracer tarzı motorsiklet almak istiyorum

Güncel motorum R7
f8c63ad5-3e1a-420a-a038-f2d6f0480395.jpeg

Forumda bu kadar motorcunun olmasına çok sevindim bende uzun yıllardır motorsiklet kullanıcısıyım bu sene yazın uzun yol hatta bir yurt dışı planı yapmak istiyorum o yüzden şuanki motorumu satıp uzun yola uygun tracer tarzı motorsiklet almak istiyorum

Güncel motorum R7
Ekli dosyayı görüntüle 30663
Güzel motormuş.
Bu motordan sonra sizi bence Tracer 9 paklar, hatta GT olanı ile ne güzel uzun yol yapılır.

Bundan önce kırmızı tracer 9 gt vardı yeni kasadan satmak zorunda kaldım aslında hiç tarzım değildi bu motor ama bayide sıfır bulunca almak zorunda kaldım şuan yeni gelen tracerlar felaket pahalı o yüzden beklemedeyim 😁

https://yoldabirivar.wordpress.com/
Yurt içi Yur dışı sayısız gezi ve kamplar yapmış,Harley 883 ten TransAlpine Vt American 600 Shadow kullanmış şimdi de Suzuki İnazuma GW 250 Yola hazırladım ama Geçirdiğim bi motor kazasıyla bilek kırılmıştı Bende kırık bilekle Granül kahve içip keyif aldığımı belirtmiş olumlu-olumsuz yorumlar almıştım Ne kadar tecrübeli olursak olalım motosiklet üzerinde iken seyir araçlarının hata yapma olasılığını kafamızdan çıkarmamalıyız
Size bikaç foto paylaşıyorum

Ekli dosyalar

• DSC_0185.JPG
    DSC_0185.JPG
    128.2 KB · Görüntüleme: 39
  • 1kopya.JPG
    1kopya.JPG
    187.2 KB · Görüntüleme: 35
  • Ekran görüntüsü_2023-10-31_18-33-06.png
    Ekran görüntüsü_2023-10-31_18-33-06.png
    557.6 KB · Görüntüleme: 34

Ekli dosyalar

• DSC_0097.JPG
    DSC_0097.JPG
    74.6 KB · Görüntüleme: 32

Ekli dosyalar

• DSC_0170.JPG
    DSC_0170.JPG
    146.4 KB · Görüntüleme: 29
Selamlar. Ben de Vespa kullanıcıstım. Gts 300 var şuan. Yakın zamanda da bu motorla istanbuldan isviçre alplerine gittim. Şöyle bir gezi olmuştu.
.

Geri