espressodelisi
Barista
IT sektöründe olmanın avantajı."benim çalıştığım işlerin giyim kuralı "giyinik ol yeter" tarzı olduğu için"
![]()
Artık bankalar falan bile IT ekipleri ceket falan giymiyor.
IT sektöründe olmanın avantajı."benim çalıştığım işlerin giyim kuralı "giyinik ol yeter" tarzı olduğu için"
![]()
Ne güzel gezmişsiniz.
ADV 350 tam benlik ama piyasa çok berbat hal almış, bayilerde motor yok ama nasıl oluyorsa sıfır motorlar ilave 50bin verirsen bir yerlerden bulunuyor, böyle piyasada yeni motor almam, en az 2 sene daha motorumla devam edeceğim. Sonrasında da artık daha konforlu motorlara bakacağım, ille scooter kullanmayacaksam mesela gezdiğim yollarda bir vstrom 650 olsa ne güzel gezerim. Tabi ben motor değiştireceğim zaman piyasa normale dönerse o zaman adv 350'ye bir şans verebilirim.adv 350 tam senlik hocam. tabii malum şartlar altında bulabilirsen eğer Mayıs sonu geliyor.
Ekli dosyayı görüntüle 26620
işe yarar mı bilmiyorum ama resmi gazetede bu saçmalık ile ilgili yeni bir bildiri yayımlandı. ''bildiri''
otomatik yağlayıcı kullanmama rağmen zincir sesinden, derdinden bıktım diyebilirim. ben de artık scootera (tmax ya da ak550) geçiş yapma planları içindeyim.
Güzel motormuş.Forumda bu kadar motorcunun olmasına çok sevindim bende uzun yıllardır motorsiklet kullanıcısıyım bu sene yazın uzun yol hatta bir yurt dışı planı yapmak istiyorum o yüzden şuanki motorumu satıp uzun yola uygun tracer tarzı motorsiklet almak istiyorum
Güncel motorum R7
Ekli dosyayı görüntüle 30663
Şöyle bir motovlogumu bırakayım o zaman buraya.
Burası Bayburt-Of Yoluysa Cbf 150 ile İstanbuldan gittim geldim 2.5 Günde![]()
Kafama esti o aralar da Salda Gölü Kampı yapmıştımBöbrek taşı düşürme çalışması mı yaptınız?Burası Rize'deki yayla yollarının bir kısmı.
![]()