• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Morgon Coffee Roasters

Çok güzel iş, çok teşekkürler @turkalpmd

birleşip almak isteyen olursa buradayım. 1 ya da 2x250gr'a ortak olabilirim.

4x250gr alımlarda bedava kargo oluyor. Bir de indirim kodu var. Gümrükte aynı paket içinde 4 poşet çekirdek sıkıntı olur mu? Aklımda deli sorular
Bir tarafta, İsveç memleketinden 2280 liraya (750 kron), üstelik kargosu dahil, 1 kg nitelikli kahve...
Bir tarafta memleketimiz Türkiye sınırları dahilinde kg fiyatı 3000-5000₺ aralığında olan çekirdekler... 😞

Vergi ne kadar ekleniyor buradan kahve alımında ?
4x250gr alımlarda bedava kargo oluyor. Bir de indirim kodu var. Gümrükte aynı paket içinde 4 poşet çekirdek sıkıntı olur mu? Aklımda deli sorular
Bir tarafta, İsveç memleketinden 2280 liraya (750 kron), üstelik kargosu dahil, 1 kg nitelikli kahve...
Bir tarafta memleketimiz Türkiye sınırları dahilinde kg fiyatı 3000-5000₺ aralığında olan çekirdekler...

Vergi ne kadar ekleniyor buradan kahve alımında ?
Normalde %30 gümrük vergisi + cüzi bir miktar gümrüğe sunum ücreti çıkar.
@MuratAttila teşekkürlerimle, kod ile şimdi geçtim siparişi ben de 593,60kron çıktı karttan 603kron karşılığı 57,36$ kesmiş.
Kabaca 18$ karşılığı TL vergi çıkar gümrükte buna.

1711112446811.png

Son düzenleme:
Fiyat çok iyi gerçekten benim de bi elim gitmiyor değil ancak kahveler Etiyopya hariç çok düz geldi.

26 Mart Salı İsveç'ten yola çıkan paketimiz bugün gümrükten de temiz şekilde ayrılıp il içi aktarmaya verildi. Pazartesi veya Salı dağıtıma çıkıp elime ulaşır. Total 243,56₺ vergi çıkmış.

1711818973177.png

4 iş günü henüz dolmadan kapımda. Göteborg İSVEÇ'ten Gayrettepe'ye.. 😳
Sanki Ankara veya Eskişehir kavurucularından almış gibi hızlı ve temiz.
Seviyorum bu Avrupa insanının sempatikliğini. Baksanıza ıslak imzalı, ismime özel minicik bir kart hazırlamışlar. Bu bile ne ince ve naif bir düşünce.😇

Bizim PTT de bazen hızıyla şaşırtıyor. 😅

20240401-141915.jpg

20240401-142107.jpg

Geri