• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Moka Pot alınırken nelere dikkat edilmeli

İsim
Barış
Daha fazla  
İsim
Barış
Moka pot almak istiyorum fakat pek bilgim yok sanırım altında kahve konan bölümün malzemesi farklı olabiliyormuş. Tek başıma yaşıyorum bana yetecek kadar espresso yapan bir model marka önerebilir misiniz. Marka olarak Bialetti'ye bakmıştım

Selamlar,

Evvela mokapot çıktısına espresso demek mokapota hakaret olur çünkü çünkü mokapot çıktısının tad profili oldukça nevi şahsına münhasır.Birde bir birinden farklı demlenme prensiplerine sahipler.

Tek kişi tüketeceksen 2Cup - 4Cup aralığında olan ve her gün demleme yapacaksanız Musa yada Venüs isimli Bialetti markasının çelikten mamül olan mokapotlarını tercih edebilirsin.

Selamlar,

Evvela mokapot çıktısına espresso demek mokapota hakaret olur çünkü çünkü mokapot çıktısının tad profili oldukça nevi şahsına münhasır.Birde bir birinden farklı demlenme prensiplerine sahipler.

Tek kişi tüketeceksen 2Cup - 4Cup aralığında olan ve her gün demleme yapacaksanız Musa yada Venüs isimli Bialetti markasının çelikten mamül olan mokapotlarını tercih edebilirsin.
Çok teşekkürler
Pek bilgim yok kusura bakma

Merhaba, Dolap uygulamasında satan çok kişi var. Bakmanızı tavsiye ederim. Ben tek cup beyaz bir Bialetti aldım uygulamadan. Çok memnunum. Kahve fincanından bir miktar fazla kahve çıkıyor. Sabahları çok keyifli ve yeterli. 75 ml su, 5,5 gr. çekirdek ile en çok 2 dk içinde kahve hazır oluyor.

Sürekli kullanırım, nemli dahi birakmam diyorsan alüminyum materyallerden alabilirsin, ama benim tavsiyem çelik modellerden alman. Icini hafif nemli birakmam sonucu suan benimki bu halde :) Guvenip kullanamiyorum açıkçası.IMG_20220925_112953-min.jpg

sürekli kullanmaktan kastığın nedir. günde 2-3 tane içiyorum genelde.
Demek istediğim şu alüminyum modeller havasiz kalio uzun sure kullanilmazsa su konulan hazne oksitlenme yapiyor. Google lardan bu konuda baya sikayet war ama her kullanım sonrwsi içini kupkuri bırakırsan bu sorunu minumum yaşarsınız.

Aleminyumun insan sağlığı için hoş birşey değil hocam. Düzenli ve sürekli kullanacaksan Çelik olan mokapot daha sağlıklı. Günde 3 sefer aleminyum mokapot beni korkutmaya yetti . Hiçbir lezzet sağlığımızdan önemli değil.

Bir de ben genelde karavanla seyahatlere çıkıyorum çok sık bu yüzden elektrikli küçük bir ısıtıcı da önerebilir misiniz moka pot'u ısıtmak için.

Bir de ben genelde karavanla seyahatlere çıkıyorum çok sık bu yüzden elektrikli küçük bir ısıtıcı da önerebilir misiniz moka pot'u ısıtmak için.

Selamlar,

Mokapotu ısıtmana ihtiyaç yok,suyu ısıtabilin kafi. Bir tane digital ve/veya manuel bir termometre ile su sıcaklığını ayarlayabilirsin. Seyahatta bence buna bile ihtiyaç yok,çelik mokapotta 5 derece civarında suyun sıcaklığı düşüyor yani suyu kaynar kaynamaz su haznesine döküp demlemeyi başlatsanız bile 93-95 aralığında başlatmış olacaksın ki ince öğütümlerde gayet iyi sonuçlar alabilirsin.

Cup değeri önemli, paylaşımlı içilecekse minimum 3 olmasını tavsiye ederim. Çelik modeller kullanım kolaylığı sağlayacak fakat alüminyum oksit endişe yaratacak bir konu değil. 1 cup ve 3 cup alüminyum ile 4 cup çelik musa'ya sahip olmasam ilk tercihim yine 4 cup çelik bir model olurdu.

Cup değeri önemli, paylaşımlı içilecekse minimum 3 olmasını tavsiye ederim. Çelik modeller kullanım kolaylığı sağlayacak fakat alüminyum oksit endişe yaratacak bir konu değil. 1 cup ve 3 cup alüminyum ile 4 cup çelik musa'ya sahip olmasam ilk tercihim yine 4 cup çelik bir model olurdu.
Tek kişi kullanacagim Bialetti 3 cup mi alsam başka bir marka model mi acaba ?

Tamamdır bu ürünü alacağım fiyatı uygun geldi teşekkür ederim, sağolun 🤗

Geri