• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Moka Pot alınırken nelere dikkat edilmeli

3 shot bialetti için kullanıyorum tam uyumlu güzel iş çıkartıyor. orjinal aeropress filtresiyle karşılaştırma yapamam daha önce kullanmadığımdan dolayı ama memnunum bence gayet fp
Mokapota aeropress filtresi takan var mı?

Faydası var mı? Nereden satın aldınız?
Kullandığım zaman aldığım çıktı bana kesinlikle daha temiz geliyor. Sanki kahvenin potansiyelini daha çok öne çıkartıyor. Tavsiye ederim.

Ben filtre kağıtlarını ayrı satın almadım aeropress ile beraber geldi. Bazen amazonda fiyatı uygun oluyor oradan almayı tercih edebilirsiniz

Kullandığım zaman aldığım çıktı bana kesinlikle daha temiz geliyor. Sanki kahvenin potansiyelini daha çok öne çıkartıyor. Tavsiye ederim.

Ben filtre kağıtlarını ayrı satın almadım aeropress ile beraber geldi. Bazen amazonda fiyatı uygun oluyor oradan almayı tercih edebilirsiniz
Şimdi baktım da metal olan da var. O işe yarar mı acaba.

Denemek lazım tabi ama bana çok kullanışlı olur gibi gelmedi çünkü metal filtre mokapotun içine tam oturmayabilir. Mesela ben 2cup bir mokapot kullandığım için normal aeropress filtresinin köşelerinden biraz kesip koyuyorum.

Şimdi baktım da metal olan da var. O işe yarar mı acaba.
Yaramıyor malesef, halihazırda mokapotun kendi filtresinden pek de bir farkı yok elbette. Şahsen aeropress kağıt filtresi kullanıyorum ve fikirlerim @sudo ile paralel. Kesinlikle daha temiz bir fincan çıkarır ortaya. Bingo, filtreyi 2 kat kullanırsanız ne ala :) Tabii kahveyi tamperlememiş, çok ince öğütmemiş ve moka potunuzun tahliye sübabına güvendiğinizden emin olduğunuz zaman denemelisiniz. Her ne kadar çift kağıdın basıncı çok da fazla artırdığını söyleyemesem de : Tedbir...

Bialettinin induksiyon modeli alınır mı? Çelik almayı düşünüyordum ama indüksiyon kafamı karıştırdı. Kullanılan Ocak haricince farkı var mı?

Bence çelik alın, aluminyumu hiç karıştırmayın işin içine, çeliğin bakımı, temizlemesi daha kolay. Çeliklerde her ocak kullanılıyor farketmeksizin, induksiyon modelinin farkı kahvenin döküldüğü yer aluminyum, su haznesi çelik, 2 si bir arada yani, tam çelik daha mantıklı bence

Bence çelik alın, aluminyumu hiç karıştırmayın işin içine, çeliğin bakımı, temizlemesi daha kolay. Çeliklerde her ocak kullanılıyor farketmeksizin, induksiyon modelinin farkı kahvenin döküldüğü yer aluminyum, su haznesi çelik, 2 si bir arada yani, tam çelik daha mantıklı bence
Celiklerde tavsiye ettiğiniz bir model var mı?
2 kişi için kaç cup almak gerekir?

Celiklerde tavsiye ettiğiniz bir model var mı?
2 kişi için kaç cup almak gerekir?
Bialetti Çelik Venüs 4 Cup kullanıyorum bende. İlk alacağım zaman aliminyum mu çelik mi çok düşündüm ve sonuç olarak sağlık açısından hiçbir riske girmeye değmeyeceğine karar verip çelik aldım. Çıktısı da bence tam 2 kişilik. Hatta yalnızca kendime demleyebilmek için ileri tarihte daha küçük bir versiyonu da ekipmanlarımın arasına eklemeyi düşünüyorum.
1695588778836.png

Geri