• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Milestones Coffee Roastery (2025 En İyi Toplu Alım Kavurucusu)🏆

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ogakuzar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Buncho, Gigesa, Los duran, Argopuro bunları tavsiye ederim.

Herkese Merhaba,
Gelen taleplerine göre ve beğendiğim bir proje olan www.cekirdek.co desteklemek adına kahve kulübüne bir indirim paylaşıyorum. kod:cekirdek.co bugünden itibaren 7 şubata kadar indirim çekimiz aktif olucaktır.Keyifle seçkimizi deneyebilirsiniz .. Saygılarımla

Tavsiyeler üzerine ;

ETİYOPYA BUNCHO/HONEY​

KOLOMBİYA ROGELİO ESPİNOZA/JAVA NATURAL ANAEROBİK​

EKVADOR PEPE JİJON SİDRA/YIKANMIŞ XTD​

ENDONEZYA ARGOPURO/CM FRESH CHERRY ​

alım yaptım .indirim için teşekkürler @blackeagle ​

Ruanda İbisi #156, natürel. Kahve geldiğinde elim çok gitmedi, serüvenimde Ruanda ve Burundi kahveleriyle hep olumsuz anılarım oldu. Ekşi ekşi anılar. Ama ilk içtiğimizden beri hiç bitmesin istedik kahve, koyu, şekerli, tatlı bir erik tadı var. İşin sonuna kadar tek kahve içecek olsam bu olurdu. Öyle tatlı. Sitede yok ama yeni bir Ruanda var, ona referans olur diye yazmak istedim.

Ekli dosyalar

• 20250124_141920.jpg
    20250124_141920.jpg
    81.8 KB · Görüntüleme: 69
Zafer bey gerçekten kahveye kendisini adamış birisi. Toplu alımda tanıştım kendisi ve kahveleri ile. Aldığım kahvelerin hepsinden çok memnun kaldım ve sektörde bulunmayan veya çok az bulunan kahveleri satışa sunması gerçekten harika bir yaklaşım. Demleme önerilerinden tutun kavrum tutarlılığı ile ilgili birçok bilgiyi paylaşan ve açıklayan bir kişi. Son gelen kahvelerden mutlaka ben de deneyimleyeceğim. Şimdiden elinize sağlık @blackeagle

1- RUANDA EMMANUEL RUSATİRA BAHO/NATURAL 300 SAAT ANAEROBİK

2- FİLTRE OMNİ/ETİYOPYA BUNCHO/HONEY

3- OMNİ/ETİYOPYA GİGESA/YIKANMIŞ

4- KOSTA RİKA LOS DURAN FULL HONEY/H17

5- KOLOMBİYA ROGELİO ESPİNOZA/JAVA NATURAL ANAEROBİK

6- PERFECT BALANCE BLEND/ESPRESSO ROAST

Siparişleri verdim. Daha evvel wilder lazo ve sidra almıştım. İkisi de çok iyi kahvelerdi. Herkese hayırlı olsun bu indirim.

Mango - İlk temas
Vişne Likörü - Yarım saniye sonra
Üst damağa yapışan kakao
Uzun aftertaste; damakta kakao devam, dilde yabanmersini. Biraz daha beklenirse portakal, zest. Uzaklarda bir yerlerde çiğ patates.
Tatlı, kompleks, ağız sulandırıcı, orta gövde, fermente tat 300'e göre az. Doyurucu, günde 1 bardak yeter.

Baho 300 içerken 30 dakikada bu notları yazdım. Uzaklara bakıp düşündüren bir çekirdek.

30/75/75/75, 90 derece fuska, klasik v60, abaca, cmd 23, 15g

Perfect balance blend espresso kavrumu bugün 14.gününde denedim. Kingrinder k6 40klikte öğüttüm, cmd 3 klik yapıyor. Sweet water mineral kitiyle 0 suya 5 1 2 3 formülünü uyguladım, 90 ppm kadar yapıyor. Picopressoyu önden 3 tur makinenin en kaynar suyuyla döndükten sonra 16gr 70ml ile demleme yaptım. Krema hiç çıkmadı (neden anlamadım, normalde çok krema alabiliyorum) 40gr kadar çıktı verdi, 1dkda tamamlandı demleme. Acılık veya ekşilik yok, tam olarak dengeli bir kahve, içimi rahat. Krema neden gelmemiş olabilir fikri olan var mı? Görüşlerim pico demlemesi için, pico kullananlara tavsiye edebilirim, tadı gayet iyi.

Mango - İlk temas
Vişne Likörü - Yarım saniye sonra
Üst damağa yapışan kakao
Uzun aftertaste; damakta kakao devam, dilde yabanmersini. Biraz daha beklenirse portakal, zest. Uzaklarda bir yerlerde çiğ patates.
Tatlı, kompleks, ağız sulandırıcı, orta gövde, fermente tat 300'e göre az. Doyurucu, günde 1 bardak yeter.

Baho 300 içerken 30 dakikada bu notları yazdım. Uzaklara bakıp düşündüren bir çekirdek.

30/75/75/75, 90 derece fuska, klasik v60, abaca, cmd 23, 15g
İmkan varsa bir de hem Buzdağı hem de Nestle ile denemeni tavsiye ederim hocam zira burda fuskaya denk gelmiştim denedim kahveyi çöp etti.

İmkan varsa bir de hem Buzdağı hem de Nestle ile denemeni tavsiye ederim hocam zira burda fuskaya denk gelmiştim denedim kahveyi çöp etti.
Selamlar katılıyorum burak bey buzdağı ve nestle pure life bizim kahvelerde çok iyi çalışıyor bizzat denedim ama arıtma olursa harika olur..
Tam otomatik makinede americano için hangi blend'i ya da çekirdeği tavsiye edersiniz? Çok gövdeli istemiyorum. Aromatik olursa güzel olur. @blackeagle
selamlar sitio cafundo fazenda sertao milestones classic blend önerebilirim.Saygılarımla

Guatemala Geisha'da 23 klik ve 96 derecede verim alamadım. Yağ gibi akıyordu ve içimi keyifliydi ama notlarını tam ortaya koyamadı.

22 klik 98 dereceyle deneyeceğim.

Fuska ile Nestle arasında 20ppm oynuyor, çözememiş olabilirsiniz kahveyi ya da tadı uyumlu değildir. Fuska iyidir. Baho'yu Erikli ile denedim bu sabah ve kahvenin yalınlaştığını gördüm mesela, Fuska'nın verdiği kompleksiteyi kaybetmişti.

Guatemala Geisha'da 23 klik ve 96 derecede verim alamadım. Yağ gibi akıyordu ve içimi keyifliydi ama notlarını tam ortaya koyamadı.

22 klik 98 dereceyle deneyeceğim.

Fuska ile Nestle arasında 20ppm oynuyor, çözememiş olabilirsiniz kahveyi ya da tadı uyumlu değildir. Fuska iyidir. Baho'yu Erikli ile denedim bu sabah ve kahvenin yalınlaştığını gördüm mesela, Fuska'nın verdiği kompleksiteyi kaybetmişti.
Ppm değerleri aynı olsa bile kaynakları farklı olduğundan mineral değerleri farklılık gösterebiliyor. Kimisi daha tatlıyken kimisi daha ekşimsi veya bazik tarafta kalabiliyor.Bir de konudan bağımsız 30 40 ppm sularla hiç güzel demleme yapamıyorum yavan acayip tatlar oluyor onu da anlamadım.Mesela Pınar Uludağ veya Pınar Madran ile hiç olumlu demlemer oluşmadı. Bununla da ilgili tavsiye alabilirim.

Ppm değerleri aynı olsa bile kaynakları farklı olduğundan mineral değerleri farklılık gösterebiliyor. Kimisi daha tatlıyken kimisi daha ekşimsi veya bazik tarafta kalabiliyor.Bir de konudan bağımsız 30 40 ppm sularla hiç güzel demleme yapamıyorum yavan acayip tatlar oluyor onu da anlamadım.Mesela Pınar Uludağ veya Pınar Madran ile hiç olumlu demlemer oluşmadı. Bununla da ilgili tavsiye alabilirim.
Burak bey hedefimiz third wave water gibi birşeyler hazırlamak kahveleri alırken yanında hediye göndermeyi düşünüyoruz. Malum kahvenin %98.5 su en kısa zamanda duyuru yapıcaz...

Geri