• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Milestones Coffee Roastery (2025 En İyi Toplu Alım Kavurucusu)🏆

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ogakuzar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Milestones Coffee, Endonezya, Argopuro Walida, Hermetic Natural, Red Caturra
Orea V3 - Kalita 185 filtre
Nestle, 93 derece
15 gr kahve, 240 ml su, 4x60
2.40 bitiş

4 ay oldu, Zafer dışında başka kavuruculardan aldığım kahve toplasanız 3 pakettir. Bu şüphesiz diğer kavuruculara bir eleştiri değil, Zaferle başlattığımız süreç bize yeterli geldiği için böyledir. Bu güne kadar kilolarca kahvesini tükettik, ucuzdan pahalıya bizi memnun etmeyen hiçbir kahvesi olmadı aksine yine ucuz pahalı fark etmez çok fazla şaşırdığımız, yeni tecrübelendiğimiz çokça kahvesi oldu.

Bu kahve özelinde konuşacak olursam (sitede satışta var) çekirdek kokusu müthiş. Meyve tabağı gibi bir koku. Endonezyalar gözünüzü korkutmasın, içerken de gayet çekirdek kokudan bağımsız, daha Endonezya karakteri taşıyan çok güzel bir kahve, sırf çekirdek kokusu için bile tavsiye ederim.

Sene biterken benim için bu yılın -kahve keyfi açısından değerlendirdiğimde- sürprizinin net MİLESTONES, özelinde Zafer bey olduğunu söylemeliyim. Kendisini baş köşeye oturtmamin nedenini anlatmadan üretici-tüketici ilişkisi disinda bir bağım olmadığını söyleyeceklerimin benimle aynı sınıfta olanlara bir kılavuz olması gayesi taşıdığını belirtmek istiyorum. Amacım öyle gibi olacak ama asla bir güzelleme degil, sadece farklılığı fark etmenizi sağlamak.Firma olarak operasyonel sorunları olmasa kahvenin Elon Musk u diyebilirim, hem de Vedat Milor'u, yenilikçi ve ondan da ağır basanı bir gurme. toplu alimdan bir ay önce ilk alışverişimi yapmıştım iki kahve ile sonrasında 4 kahve daha ve hiç birisi bayağı yukarda konumlandirdığım çıtanın altına inmedi hepsi gerçekten iyiydi. Dediğim gibi kurumsal eksiklikleri vardi sitenin bu benim için daha iyi bir sonuç doğurdu gerçi, direk kendisi ilgilenmek durumunda kaldı ki öyle seviyor. Profesyonel bir amatör yani.. bu sektörde biz kahveyi hobi edinenler için aranan kan bence.. bir gün pat bir mesaj yeni bir kahve geldiğini ve benlik olduğunu söylüyor hiç unutmam o kahveyi: monteblanco passion fruit ismi. Bir daha istediğimde yoktu..Harika bişeydi. Seckisindeki kahveleri öyle tonlarca alıp sezonu kapatmıyor yani. Kahvelerdeki sirkulasyon hızlı. Havaalanindan arkadaşının valizinde kahve geçirdiğini falan öğreniyorum Sudandan. Demem o ki her daim sürprizlere açık bir vaziyette konumlanıyoruz.daha ne isterim.iletisim kopmamali bu arkadasin telefonunu kaydettiyseniz kesinlikle silmemenizi öneririm çünkü ben öyle yapacağım.. mutlu seneler!!

Kenya’dan espresso olur mu!!Zafer kavurduysa olur:)Bu Kenya gerçekten ipeksi gövdesiyle yumuşaklığıyla farklı bir karakter ortaya koyuyor.Özellikle espresso severler kaçırmasın.

Son düzenleme:
2024 yılı ödülü bence de direkt Zafer beye takdim edilmeli.İletişimi kahveye ve kahveyle ilgilenenlere “müşteri” sıfatı dışında yaklaşması ve yardımcı olması muazzam.Aylık alımlarda veya herhangi bir ankette oyumu açıklama taraftarı olmadım fakat sene totalindeki alımlar bazında net Milestones!

Bu yılı, çok ilginç aylar dışında, Zafer'in kahvelerine vakfetmeyi düşünüyorum. Oldukça enteresan çekirdekler getiriyor. Birlikte bir maceraya çıkacağız ama ülke şartlarından dolayı bu macerada ihtiyaç kredisi çekmem gerekebilir. :)

Bu yılı, çok ilginç aylar dışında, Zafer'in kahvelerine vakfetmeyi düşünüyorum. Oldukça enteresan çekirdekler getiriyor. Birlikte bir maceraya çıkacağız ama ülke şartlarından dolayı bu macerada ihtiyaç kredisi çekmem gerekebilir. :)
Emre bey Merhabalar,
Çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için costa rika ve guatemala geshaları getirmek gerçekten çok riskli oldu bizim için çok şükür elimize ulaştı. Elimizden geldikçe seçkiyi genişletmeye çok üst düzey kahveler getirmeye devam edicez.Kahvekulübüne selam olsun buradaki arkadaşlarımıza her zaman hakkaniyetli bir şekilde yol almaya devam edicez.Saygılarımla

Geçen hafta görev dönüşü Zafer e uğradığımda “Pepe Jijon” (espresso) ikram etti ki bu kahveyi ikram etmek her babayiğidin harcı değil :) yok böyle bişey.üff.meyve bombası, floral tatlar inanılmaz kompleks.Bu kahveyi içmek için gerçekten rahat bir ortam gerek.Tadına vara vara yudumlamalı.Kendisine buradan tekrar teşekkür ederim.Gitmişken de kahve aldım.Bugün Kenya yı espresso demledim.Bildiğiniz taze sıkılmış greyfurt suyu.Bitirdikten sonra bi süre geçmesine rağmen yutkunurken boğazın yandığını hissediyorsunuz.Sulu gövde.İçmelere doyamazsınız.Eline emeğine sağlık @blackeagleIMG_0473.jpeg

Son düzenleme:
Gigesa son zamanlarda içtiğim en güzel etiyopyalardan biri. Hemen bir tarif vereyim istedim.
18/300
50/100/150 döküş.
20ppm ro su
origami air / abaca
2.30 bitiş hedef.

Pamuk pamuk.

Elimdeki kahveler bitince hedefler;

• Kosta Rika Los Duran
  • Kosta Rika Regula Gerardo Urena Yıkanmış
  • Kosta Rika La Familla
  • Honduras Benjamin Paz
  • Honduras Carlos Mejia
  • Honduras Santa Barbara
  • Endonezya Argopuro CM
  • Endonezya Argopuro Hermetic
  • Guatemala Antonio Medina
  • Guatemala Las Codornices
  • Ekvador Pepe Jijon

Keşke deneme setleri olsa. 😩

Ben buncho ve java'yı şiddetle tavsiye ederim.
(geishalar ve ekvator'u henüz deneyemedim)

Geri