Üstadım daha dur bismillah elimize alalı 24 saat olmadı
Tabi boş da durmadım

hemen hemen benzer öğtümleri yaptım chartlar sayesinde, difluid in foto analizini falan yaptım çok Bi fark çıkmadı. Df64 de sapma nispeten az çıktı daha ölçülü veriyor gibi ama Flat burr zaten onu yapıyordu bilinen bişeydi

eliminen, mikron cetveliyle falan da baktım mhw daha pudramsıydı hatta espressoda tıkama yaptı.
Teoriyi kenara bırakıp pratiğe bakınca Espresso için mhw zor gibi geldi yapmaya yapıyor ama zor bee ısındı, kas gücü falan, hele ki eş dost gelince...Ne olursa olsun elektrikli Esp için candır bence...
20şer numune üzerinden bunları verdi ama bu program omni kadar sağlam da değil yine de elimden geldiğince sağlam numune yapmaya çalıştım. Df64 de 10 klik mhw de 4,2(22klik). Tabi iki değirmenin de sıfır noktası bana göre sıfır

kısacası bu gayri resmi sonuçlara göre mhw hem ince fine veriyor hem de biraz kalını da veriyor. Df64 flat olmanın verdiği avantajla öğütümü daha dar mikron aralığına hapsediyor tek düze vermeye çalışıyor. Tabi tek düze verince bazen de özellikle zorlu çekirdeklerde espressoda süreyi tutturmak zor oluyor "e be zıkkım az fine yap da Basınç oluşsun" diyor insan...
Sonucun da sonucu olarak yine aynı yere varıyoruz hocam: kime göre neye göre, hangi çekirdek hangi kavrum hangi sepete hangi...... e göre....