• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı MHW-3Bomber R3 El Değirmeni

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kuzan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ürünün Fiyatı
5500

kuzan

Barista
İsim
Mertcan
Ocak ayında Escobarista'dan alınmıştır. Yalnızca 2 ay ana değirmen olarak kullanılmış ve yaklaşık 1-1.5 kilogram kahve öğütülmüştür. Tüm kutu içeriği ve faturası mevcuttur. Bir kez masadan düşmüş ve topuz kısmı deforme olmuştur. Deforme olan noktaya epoksi ile dolgu yapılmıştır.

Ankara'da elden teslim edebilirim ya da kargo yapabilirim.

Fotoğraflar: https://drive.google.com/drive/folders/1dTGqOy2hQzFEvASESeqPMdGW5Wm_9gzP?usp=sharing

Sadece güvenilir değil aynı zaman da düşünceli zarif bir insandır kendisi 😅 hediyeleriyle yüzünüzü gülümsetebilir. ☕🙏☺️

Ekli dosyalar

• 17795329744192262525602414177912.jpg
    17795329744192262525602414177912.jpg
    124.7 KB · Görüntüleme: 48
Sağolun, açıkcası senede max 40 adet yaptığım pour overlarım için aldım dışarıda falan lazım oluyor diye... Zaten df64 espressoda işimi görüyor. Ha yine de bi konik burr da espresso yu da merak etmedim değil o da bi neden 😅 ama asıl neden f/p ürünü bi el değirmenim olsundu... 🙏☕

Hocam r3 ile df64 arasında espressoda bariz fark var mı sizce
Üstadım daha dur bismillah elimize alalı 24 saat olmadı 😅

Tabi boş da durmadım😈 hemen hemen benzer öğtümleri yaptım chartlar sayesinde, difluid in foto analizini falan yaptım çok Bi fark çıkmadı. Df64 de sapma nispeten az çıktı daha ölçülü veriyor gibi ama Flat burr zaten onu yapıyordu bilinen bişeydi 😅 eliminen, mikron cetveliyle falan da baktım mhw daha pudramsıydı hatta espressoda tıkama yaptı.
Teoriyi kenara bırakıp pratiğe bakınca Espresso için mhw zor gibi geldi yapmaya yapıyor ama zor bee ısındı, kas gücü falan, hele ki eş dost gelince...Ne olursa olsun elektrikli Esp için candır bence...

20şer numune üzerinden bunları verdi ama bu program omni kadar sağlam da değil yine de elimden geldiğince sağlam numune yapmaya çalıştım. Df64 de 10 klik mhw de 4,2(22klik). Tabi iki değirmenin de sıfır noktası bana göre sıfır 😅 kısacası bu gayri resmi sonuçlara göre mhw hem ince fine veriyor hem de biraz kalını da veriyor. Df64 flat olmanın verdiği avantajla öğütümü daha dar mikron aralığına hapsediyor tek düze vermeye çalışıyor. Tabi tek düze verince bazen de özellikle zorlu çekirdeklerde espressoda süreyi tutturmak zor oluyor "e be zıkkım az fine yap da Basınç oluşsun" diyor insan...

Sonucun da sonucu olarak yine aynı yere varıyoruz hocam: kime göre neye göre, hangi çekirdek hangi kavrum hangi sepete hangi...... e göre.... 😅☕

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260523_194751.jpg
    Screenshot_20260523_194751.jpg
    48.3 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_20260523_194743.jpg
    Screenshot_20260523_194743.jpg
    42.5 KB · Görüntüleme: 29

Tabi boş da durmadım😈 hemen hemen benzer öğtümleri yaptım chartlar sayesinde, difluid in foto analizini falan yaptım çok Bi fark çıkmadı. Df64 de sapma nispeten az çıktı daha ölçülü veriyor gibi ama Flat burr zaten onu yapıyordu bilinen bişeydi 😅 eliminen, mikron cetveliyle falan da baktım mhw daha pudramsıydı hatta espressoda tıkama yaptı.
Teoriyi kenara bırakıp pratiğe bakınca Espresso için mhw zor gibi geldi yapmaya yapıyor ama zor bee ısındı, kas gücü falan, hele ki eş dost gelince...Ne olursa olsun elektrikli Esp için candır bence...

20şer numune üzerinden bunları verdi ama bu program omni kadar sağlam da değil yine de elimden geldiğince sağlam numune yapmaya çalıştım. Df64 de 10 klik mhw de 4,2(22klik). Tabi iki değirmenin de sıfır noktası bana göre sıfır 😅 kısacası bu gayri resmi sonuçlara göre mhw hem ince fine veriyor hem de biraz kalını da veriyor. Df64 flat olmanın verdiği avantajla öğütümü daha dar mikron aralığına hapsediyor tek düze vermeye çalışıyor. Tabi tek düze verince bazen de özellikle zorlu çekirdeklerde espressoda süreyi tutturmak zor oluyor "e be zıkkım az fine yap da Basınç oluşsun" diyor insan...

Sonucun da sonucu olarak yine aynı yere varıyoruz hocam: kime göre neye göre, hangi çekirdek hangi kavrum hangi sepete hangi...... e göre.... 😅☕
Hocam yanıtınız için sağolun ben df64 önceden beri sizde var diye demiştim yeni aldınız şimdi anladım. Bende de r3 var kinuya geçme düşüncesi varken df64 gen 2 ye mi diye düşünmeye başladım o yüzden sormuştum
R3 gerçekten espresso için baya zorluyor güç gerektiriyor.

Hocam çok iyi bi analiz olmuş elinize sağlık

Geri