• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Mesleklerimiz

İnsanların mesleklerine baktım gözümden kaçmadıysa farklı bir meslek olarak kendimi şuraya iliştireyim.
Ben baristayım coffenutz bünyesinde çalışıyorum. Sohbet etmek için herkesi kozyatağına beklerim :)
Ben bugün uğrama şansı yakaladım. Toplu alımdan öncede 250 gr denemek için almak istedim. Çok sevimli bir Cafesi mevcut ara sokakta huzurlu bir yer. @Haploit çok güzel ağırladı. Şimdiye kadar içtiğim en güzel kahveyi ikram etti. Etiyopya Sidamo Damo Anaerobic Doğal cidden çok güzeldi...

Adli Tıp uzmanıyım, umarım bana işiniz düşecek bir durumla karşılaşmazsınız, onun dışında her zaman yazabilirsiniz, gündelik girerim aşağı yukarı foruma...

Roaster
Anonimliğe saygı duyarak sadece sahip olduğumuz olacağımız ya da olmayı düşündüğümüz mesleklerimizi yazalım, artık zamanı geldi.

İnsanın insana illaki işi düşer 🙂

Ben mimarım. Dış mimar 😃

Kavurmacı :)

Ben de askeri sağlık personeliyim ama doktor değilim 😊 maşallah en çok mühendis forumdaşımız var.

Psikolojik Danışmanlık öğrencisiyim. İnşaat sektörünün içinde koşturup duruyorum. Birbirinden alakasız birçok şeyle uğraşıyorum anlayacağınız 🙂

Herkesin ne güzel meslekleri var. Bize de nasip olur inşallah.

cok uzuldum bunu duyduguma, bu sene kizim universite sinavina girecek ve hukuk fakultesini istiyor ( dis ticaret hukuku vs )
avukatlık mesleği adına burada bir gelecek yok tabi beklentilerle de ilgili bir konu. mesleğin saygınlığı da eskisi gibi değil. hoş ülkemizde hangi mesleğin saygınlığı kaldı ki:)

Geri