• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Mayıs 2025 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Merhaba tebrik ederim Meet Lab, geçen seferki toplu alımınızdan memnun kalmıştım bu sefer seçki daha da ilgi çekiyor. İyi yanınız benim için kötü Bi duruma dönüşmeye başladı. Kartımı batırmadan bu ayı atlatabilirim umarım. Alınacak bir sürü kahve ilgi çeksede bazılarını malesef alamayacağım. En azından ilk önce bitebilecek kahveniz varsa ona göre ilk siparişi geçeyim. Stok durumunuz nasıl? 😊
Merhabalar Türkkan Bey ,

Banana sadece 2 adet kaldı. Signature Ethiopia larda sınırlı sayıda var Competition Sidra zaten lot olarak çok çok sınırlıydı şoklanan çekirdeği toplu alım için tekrar kavurup açtık deneme fırsatı yakalansın diye. Diğerleriyle ilgili stok sorunumuz görünmemekte fakat net birşeyde söyleyemiyoruz alıma ilgi oldukça kuvvetli :)

İyi günler dileriz ,

Meet Lab Coffee

Ekran görüntüsü_2025-05-02_14-32-49.png

11702 no'lu sipariş benim. Uzun zamandır Santa monica'yı denemek istiyordum, tam isabet oldu. Emeği geçen herkese teşekkürler

Ben de birden fazla aynı isimde fakat farklı gramajlarda olan çekirdekleri anlamadım:

Costa Rica / Volcan Azul H1 / Anaerobic250gr
Costa Rica / Volcan Azul San Isidro / Anaerobic250gr
[td width="52pt"]
₺860,00​
[/td]​
[td]
₺860,00​
[/td]​
ve
Costa Rica / Volcan Azul / Anaerobic Natural100gr
[td width="52pt"]
₺520,00​
[/td]​

Yada

Colombia / Jairo Arcila / Natural EF2250gr
[td width="52pt"]
₺860,00​
[/td]​
ve

Colombia / Jairo Arcila / Natural EF2200gr
[td width="52pt"]
₺690,00​
[/td]​

Hep merak ettiğim bir soru var. İsimleri kim veriyor? Kavurucu mu? Tedarıkçi mi? Kural var mı? Teşekkürler

her ay bir toplu alımda kusur bulmakta üstümüze yok kabul ediyorum ama bu sefer indirim oranlarının aynı siparişte birleştirilememesine yorum yapmadan geçemeyeceğim. iki kahve deneyeceğim diyelim, kavurucuyu tanımıyorum ve iki kahvesiyle başlamak istedim. İki ayrı sipariş oluşturup 90x2 kargo ödeyip bir de iki kargo gönderimi ile 2 kat karbon ayak izi bırakacağım. bu kadar karışıklığa gerek var mıydı? düz %20 oran tanımlanamaz mıydı örneğin? ben bu ay pas maalesef.

Uzun zamandır alım için meetlab seçilmesini bekliyordum.bunu mu secsem hadi şunu da alayım uygulamasını yukleyeyim derken banana kaçtı.en cok istediğim etyopya taferi kela 96H da son paketini ben aldım😀herkes için keyifli bir alım olmasını dilerim

Hep merak ettiğim bir soru var. İsimleri kim veriyor? Kavurucu mu? Tedarıkçi mi? Kural var mı? Teşekkürler
Merhabalar Michael Bey ,

Bizim şuanki seçkimizde yer alan isimler Tarla ve Üretici ekseninde ilerliyor. Bire bir iletişimde olduğumuz için kendilerine saygı duyuyor ve öne çıkmalarını kişiler bazında önemsiyoruz. Bazı serilerimizde aromalardan yola çıkarak isimlendirme yapmıştık fakat o kahvelerinde detaylarında ve üstünde yine tarla ve arka kısmında üreticisi bilgisi yer almaktaydı. Bu Meet Lab için geçerli fakat kavurucuda isim koyabiliyor kendisi detaylarda nitelikli kahve olma özelliklerine ve parametreleri vermişse isimlendirilebilir.

İyi günler dileriz ,

Meet Lab Coffee

Ilk defa deneyimleyecegim bir kavurucu, yayinda ve yapimda emegi gecenlere cok tesekkurler :) 11723 ve 11725 numarali iki siparis olusturdum. Ikincisi hesapta yoktu, icimizden geldi :)) Dilerseniz tek kargo ile de gonderebilirsiniz. Cumleten afiyetler olsun.

Espresso olarak deneme yapacak arkadaşların yorumlarını merakla bekliyoruz🙂

Önden iki farklı çekirdek sipariş ettim, gerisini yorumlara göre karar vereceğim artık.

@meetlabcoffee merhaba

aynı sepette iki farklı indirim kodunu kullanamadığımızı belirtmiştiniz, toplamda kargo limitini geçen fakat kod birleştirilememesinden ötürü ayrı ayrı sipariş oluşturulmak durumunda kalınıp kargo ücreti çıkan durumlar için bir çözümünüz var mı?

Merhaa
@meetlabcoffee merhaba

aynı sepette iki farklı indirim kodunu kullanamadığımızı belirtmiştiniz, toplamda kargo limitini geçen fakat kod birleştirilememesinden ötürü ayrı ayrı sipariş oluşturulmak durumunda kalınıp kargo ücreti çıkan durumlar için bir çözümünüz var mı?

Merhabalar Utku Bey ,

Yazılım ekibimiz ve altyapı sağlayacağımız ile bir kaç varyasyon üzerinde görüşüyoruz garip mantıklar yürütüyoruz şuan hedefe ulaşırsak bilgi vereceğiz. Şuan zor görünmekte altyapısal izin vermemekte.

İyi günler dileriz,

Panama serisinden sipariş verdik bakalım. @meetlabcoffee acaba bu kahveleri ne kadar bekletmek gerekiyor, referans bir demleme reçetesi bulunuyor mu paketlerde? Yanlış bir şey yapıp heba etmeyelim çekirdekleri 😊

Merhaa

Merhabalar Utku Bey ,

Yazılım ekibimiz ve altyapı sağlayacağımız ile bir kaç varyasyon üzerinde görüşüyoruz garip mantıklar yürütüyoruz şuan hedefe ulaşırsak bilgi vereceğiz. Şuan zor görünmekte altyapısal izin vermemekte.

İyi günler dileriz,
Şu şekilde olmaz mı? İlk siparişi ilk indirim kodu ile vermiş kişi kargo öderse loyalty olarak kargo bedeli kadar puan yüklense, ikinci siparişte onu kullansa

Şu şekilde olmaz mı? İlk siparişi ilk indirim kodu ile vermiş kişi kargo öderse loyalty olarak kargo bedeli kadar puan yüklense, ikinci siparişte onu kullansa
Merhabalar Sayın Portakalhalil ,

Şimdi sanırım garip bir otomasyonla kodu ile çözmüş olabiliriz. Hep birlikte bakacağız biz ön testi yaptık şuan sorun yok görünmekte . Bizim için riskli bir durum fakat araya yeşil renkte bir otomasyon iliştirdik :) dışarı çok yayılmaz ise sorun olmayacaktır çünkü tüm site üyelerine açık hale geldi %25 kodsuz alışverişlerde de Özel seriler otomatik %15 düşüyor şuan. Ancak bu şekilde çözüm bulabildik.

Ekran Resmi 2025-05-02 19.18.24.png

Merhabalar Sayın Portakalhalil ,

Şimdi sanırım garip bir otomasyonla kodu ile çözmüş olabiliriz. Hep birlikte bakacağız biz ön testi yaptık şuan sorun yok görünmekte . Bizim için riskli bir durum fakat araya yeşil renkte bir otomasyon iliştirdik :) dışarı çok yayılmaz ise sorun olmayacaktır çünkü tüm site üyelerine açık hale geldi %25 kodsuz alışverişlerde de Özel seriler otomatik %15 düşüyor şuan. Ancak bu şekilde çözüm bulabildik.

Ekli dosyayı görüntüle 38653

Ekli dosyalar

• IMG_7704.jpg
    IMG_7704.jpg
    54.5 KB · Görüntüleme: 136
Geri