• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Mayıs 2025 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Panama serisinden sipariş verdik bakalım. @meetlabcoffee acaba bu kahveleri ne kadar bekletmek gerekiyor, referans bir demleme reçetesi bulunuyor mu paketlerde? Yanlış bir şey yapıp heba etmeyelim çekirdekleri 😊
Merhabalar Ahmet Bey ,

Reçeteler kısa süre içinde yüklenecektir. Havasız tüplere uygun gördüğümüz ilk degassing aşamasından sonra dolduruyoruz. Direk tüketim yapabilirsiniz.

İyi günler dileriz ,

Meet Lab Coffee

@meetlabcoffee merhaba

aynı sepette iki farklı indirim kodunu kullanamadığımızı belirtmiştiniz, toplamda kargo limitini geçen fakat kod birleştirilememesinden ötürü ayrı ayrı sipariş oluşturulmak durumunda kalınıp kargo ücreti çıkan durumlar için bir çözümünüz var mı?
Merhabalar Utku Bey ,

Farklı yollarla çözmüş olabiliriz sepet oluşturmayı denediğinizde sorun yaşamıyorsanız keyifli alışverişler dileriz .

İyi günler ,

Meet Lab Coffee

Merhabalar Utku Bey ,

Farklı yollarla çözmüş olabiliriz sepet oluşturmayı denediğinizde sorun yaşamıyorsanız keyifli alışverişler dileriz .

İyi günler ,

Meet Lab Coffee
Aslında kartım kesildikten sonra haftaya alışveriş yapacaktım ama beni ve dolayısıyla forum ahalisini kırmayıp bizlere yardımcı olduğunuz için ve bunu ivedilikle gerçekleştirdiğiniz için teşekkür maiyetinde kendimce geniş bir alışveriş gerçekleştirdim.
Tekrardan yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.

öncelikle söylemek isterim ki artık toplu alımlarda nitelikli seçkiye denk geldiğimiz az oluyor. bunun sebepleri zaten başka başlıklarda konuşuluyor.
bu ayki alıma gelirsek;
- sitede bulunan bilgiler gerçekten muazzam. hobi olarak tek tek çekirdeklerin yolculuğuna dair her detayı okuyabilirim.
- reçetelerin, cupping score'ların olması, görseller ve açıklayıcılık da süper.
- seçki çok kaliteli görünüyor.
bu sebeplerden dolayı daha önce hiç alışveriş yapmamış olmama rağmen arkadaşlarım ve kendim için baya bir kahve aldım.
her şey vizyoner ve kaliteli duruyor. çok memnun kalacağımı düşünüyorum. oluşumuzun için tebrik ederim. @meetlabcoffee

öncelikle söylemek isterim ki artık toplu alımlarda nitelikli seçkiye denk geldiğimiz az oluyor. bunun sebepleri zaten başka başlıklarda konuşuluyor.
bu ayki alıma gelirsek;
- sitede bulunan bilgiler gerçekten muazzam. hobi olarak tek tek çekirdeklerin yolculuğuna dair her detayı okuyabilirim.
- reçetelerin, cupping score'ların olması, görseller ve açıklayıcılık da süper.
- seçki çok kaliteli görünüyor.
bu sebeplerden dolayı daha önce hiç alışveriş yapmamış olmama rağmen arkadaşlarım ve kendim için baya bir kahve aldım.
her şey vizyoner ve kaliteli duruyor. çok memnun kalacağımı düşünüyorum. oluşumuzun için tebrik ederim. @meetlabcoffee
Merhabalar Recep Bey ,

Öncelikle ince ve güzel yorumlarınız için teşekkürler. Umarız yorumlarınızın karşılığını alacağınız bir deneyim yaşatmış olacağız keyifli tüketimler :)

İyi Günler Dileriz ,

Meet Lab Coffee

11764 hadi hayırlısı 🙃 bu kulübe üye olmama rağmen yıllardır 2-3 firma dışında alım yapmadım. Merak uyandırdı…

Panamalar geldi. Ellerinize sağlık, emeği geçen herkese teşekkürler. Her kahvede 2 deneme hakkımız olduğu için sayın @meetlabcoffee den referans reçeteleri bekliyoruz 😊

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250503_161658.jpg
    Screenshot_20250503_161658.jpg
    67.4 KB · Görüntüleme: 166
  • Screenshot_20250503_161637.jpg
    Screenshot_20250503_161637.jpg
    84.9 KB · Görüntüleme: 156
  • Screenshot_20250503_161541.jpg
    Screenshot_20250503_161541.jpg
    84.9 KB · Görüntüleme: 153
  • Screenshot_20250503_161527.jpg
    Screenshot_20250503_161527.jpg
    114.9 KB · Görüntüleme: 147
  • Screenshot_20250503_161621.jpg
    Screenshot_20250503_161621.jpg
    207.4 KB · Görüntüleme: 151
Panamalar geldi. Ellerinize sağlık, emeği geçen herkese teşekkürler. Her kahvede 2 deneme hakkımız olduğu için sayın @meetlabcoffee den referans reçeteleri bekliyoruz 😊
Merhabalar ,

Ürünlerin hızlıca elinize ulaşmasına sevindik :) Referans 1 reçetemizi aşağıda iletiyoruz ;

Dose : 15gr / 1:16

Su : 100-130 ppm ( SU DEĞERİ ELDE ETME AŞAĞIDA VERİLMİŞTİR)
Sıcaklık : 93-94c
Flitre Kağıdı : Cafec Traditional

60 gr blooming / 50sn
170 a tamamla / 20sn
5 saniye bekle

240 a tamamla
Bitiş : 3:10 - 3:30

Final Touch ;

- Uludağ Premium 33 ppm -
TATLILIK ve DENGE (100 ppm)

4 damla / Magnezyum
4 damla / Kalsiyum
2 damla / Potasyum
1 damla / Sodyum

TEMİZ ve PARLAK (70 ppm)

3 damla / Sodyum
3 damla / Potasyum
1 damla / Kalsiyum

GÖVDE ve DENGE (95 ppm)

7 damla / Magnezyum
2 damla / Kalsiyum
1 damla / Potasyum

- Nestle Pure Life 75 ppm -

TATLILIK ve DENGE (130 ppm)

2 damla / Magnezyum
2 damla / Kalsiyum
2 damla / Potasyum
3 damla / Sodyum

TEMİZ ve PARLAK (135 ppm)

5 damla / Sodyum
4 damla / Potasyum
1 damla / Kalsiyum

GÖVDE ve DENGE (145 ppm)

5 damla / Magnezyum
3 damla / Kalsiyum
1 damla / Potasyum
1 damla / Sodyum

- Mila Su 66 ppm -

TATLILIK ve DENGE (156 ppm)

2 damla / Magnezyum
5 damla / Kalsiyum
4 damla / Potasyum
2 damla / Sodyum

TEMİZ ve PARLAK (151 ppm)

6 damla / Sodyum
6 damla / Potasyum
2 damla / Kalsiyum
1 dama / Magnezyum

GÖVDE ve DENGE (125 ppm)

3 damla / Magnezyum
3 damla / Kalsiyum
2 damla / Potasyum
2 damla / Sodyum

- Sırma Su 71 ppm -

TATLILIK ve DENGE (166 ppm)

5 damla / Magnezyum
3 damla / Kalsiyum
4 damla / Potasyum
4 damla / Sodyum

TEMİZ ve PARLAK (146 ppm)

6 damla / Sodyum
3 damla / Potasyum
2 damla / Kalsiyum
2 dama / Magnezyum

GÖVDE ve DENGE (131 ppm)

4 damla / Magnezyum
1 damla / Kalsiyum
2 damla / Potasyum
4 damla / Sodyum

- Buzdağ Su 80 ppm -

TATLILIK ve DENGE (180 ppm)

8 damla / Magnezyum
2 damla / Kalsiyum
6 damla / Potasyum
2 damla / Sodyum

TEMİZ ve PARLAK (180 ppm)

7 damla / Sodyum
4 damla / Potasyum
4 damla / Kalsiyum
1 dama / Magnezyum

GÖVDE ve DENGE (150 ppm)

10 damla / Magnezyum
2 damla / Potasyum
2 damla / Sodyum

- Hayat Su 70 ppm -

TATLILIK ve DENGE (155 ppm)

5 damla / Magnezyum
5 damla / Kalsiyum
2 damla / Potasyum

TEMİZ ve PARLAK (160 ppm)

6 damla / Sodyum
6 damla / Potasyum
2 damla / Kalsiyum
2 dama / Magnezyum

GÖVDE ve DENGE (170 ppm)

4 damla / Magnezyum
4 damla / Kalsiyum
4 damla / Potasyum
4 damla / Sodyum

- RO Su 6 ppm -

ESPRESSO (96 ppm)

8 damla / Magnezyum
1 damla / Kalsiyum
7 damla / Sodyum
2 damla / Potasyum

FİLTRE KAHVE (76 ppm)

3 damla / Magnezyum
2 damla / Kalsiyum
5 damla / Sodyum
4 damla / Potasyum

11747 Nolu sipariş ile alıma katıldım. Seçki çok zengin görünüyor. Hızlı geri dönüşlerle bilgilendirmenin fazla olduğu keyifli bir ay olacak gibi.

Güzel seçki, belli ki ciddi bir emek var. Ülkede bu çeşitlerin bulunması bir şans kahve severler için, Meetlab'a tebrik. Bu yıl benim nitelikli kahve serüvenimde 14. yılım. Artık bu tarz çekirdeklere yönelmiyorum, bu fiyatları ödemek istemiyorum. Merağı taze olanlara, bütçeleri halen kuvvetli olanlara afiyet olsun.

Güzel seçki, belli ki ciddi bir emek var. Ülkede bu çeşitlerin bulunması bir şans kahve severler için, Meetlab'a tebrik. Bu yıl benim nitelikli kahve serüvenimde 14. yılım. Artık bu tarz çekirdeklere yönelmiyorum, bu fiyatları ödemek istemiyorum. Merağı taze olanlara, bütçeleri halen kuvvetli olanlara afiyet olsun.
Merhabalar Serdar Bey ,

Öncelikle ince ve güzel yorumlarınız için teşekkürler. Son senelerdeki kahve fiyatlarındaki yükseliş sorununu haklı şekilde anlayışla karşılıyoruz. Elimizden geldiğince erişilir olma çabamız var bunu nitelik seviyemizden 10 yıldır ödün vermeden devam ettirmekle birlikte fiyatlar ile bir savaş halindeyiz. Olumlu görüşünüz için teşekkürler umarız daha erişilebilir düzeye evrilen bir kahve tüketim sürecine geçişimiz olur.

İyi günler dileriz ,

Meet Lab Coffee

İki gün önce ayrı, bugün ayrı sipariş geçip, ikisinide merkez şubelerinden teslim aldım. İçeride harıl, harıl ve özenli bir çalışma durumu hakim. Kaliteli seçkilerle harmanlanmış güzel bir ay olacağı kesin.

Merhabalar Serdar Bey ,

Öncelikle ince ve güzel yorumlarınız için teşekkürler. Son senelerdeki kahve fiyatlarındaki yükseliş sorununu haklı şekilde anlayışla karşılıyoruz. Elimizden geldiğince erişilir olma çabamız var bunu nitelik seviyemizden 10 yıldır ödün vermeden devam ettirmekle birlikte fiyatlar ile bir savaş halindeyiz. Olumlu görüşünüz için teşekkürler umarız daha erişilebilir düzeye evrilen bir kahve tüketim sürecine geçişimiz olur.

İyi günler dileriz ,

Meet Lab Coffee

Benimkisi aslen fiyatlara bir serzeniş değil, iyi kahve her zaman iyi para geçmişte de böyleydi. Ben ilk nitelikli kahvemi Tokyoda içtim, uzun süreler hasbean den düzenli alışveriş yaptım. Bir çok seyahatimden çantamda çok nitelikli kahvelerle döndüm. Hacienda la esmeralda'nın özel seçkileri peşinde koştum. Biraz yorucu bir iş sürekli farklı lezzetler peşinde koşmak. Kahve büyük bir dünya, kendi adıma ben hakkını vererek deneyimledim. Artık purist takılıyorum, medium kavrulmuş dengeli bir Kolombiya, İyi bir kooperatiften gerçek AA bir kenya, rustik bir Tanzanya benim için gayet yeterli. Deneysel kahvelere ve popülerleşmiş single originlere yetişmek mümkün değil. Kahve benim için büyük keyif ve mesele neyi demlediğimden ziyade kupamdakini tadına varabilmek. Yolculuğunuzda başarılar diliyorum.

Şimdilik Benti Buku ve El Diviso Sidra ile katıldım. Ne zamandır temiz ve görece standart bir Etiyopya arıyordu elim, iyi oldu. Geçen alımdaki Ajere'ye benziyor gibi gözüktü gözüme notalardan dolayı, o kahveyi ve kavrumu oldukça beğenmiştim.

Sistem 1 adet %25'lik kategoride ürün ile birlikte sadece yine 1 adet(ikinciyi ekleyince indirimi en ucuz olana tanımlayıp diğer üründeki indirimi kaldırıyor kısacası) %15'lik kategorideki ürüne indirim yaptığı için şimdilik böyle oldu. Jairo Arcila Papayo'nun eklenmesiyle bir alışveriş daha yapmayı planladığım için pek bir şey fark etmedi benim için ama yine de belirtmekte fayda var.

Şimdilik Benti Buku ve El Diviso Sidra ile katıldım. Ne zamandır temiz ve görece standart bir Etiyopya arıyordu elim, iyi oldu. Geçen alımdaki Ajere'ye benziyor gibi gözüktü gözüme notalardan dolayı, o kahveyi ve kavrumu oldukça beğenmiştim.

Sistem 1 adet %25'lik kategoride ürün ile birlikte sadece yine 1 adet(ikinciyi ekleyince indirimi en ucuz olana tanımlayıp diğer üründeki indirimi kaldırıyor kısacası) %15'lik kategorideki ürüne indirim yaptığı için şimdilik böyle oldu. Jairo Arcila Papayo'nun eklenmesiyle bir alışveriş daha yapmayı planladığım için pek bir şey fark etmedi benim için ama yine de belirtmekte fayda var.
Merhabalar Kaan Bey ,

Umarız keyifli bir deneyim olacaktır.

İstediğiniz kadar %25 lik kategori ekleyip %15 lik kategori eklediğiniz kadar %15 indirim sahibi olabiliyorsunuz. En az 1 adet ekleme koşulu var sadece 0 olamayacağı için. Şuana kadar işlemlerde bir sorunla karşılaşmadık tekrar sepet oluşturup denerseniz kontrol edebiliriz

İyi günler dileriz,

Meet Lab Coffee

Espresso olarak yüksek asiditeli bolca meyvemsi/floral tatlar için hangi kahveleri önerirsiniz? @meetlabcoffee
Merhabalar Sayın Mono ,

Panama , Arturo Arango tanımlarınızı karşılayacaktır. Diğer serilerin hepsindede bu notalara erişebilirsiniz. Blueberry en patlayıcı olan olacaktır fakat bize aşırı geldiği için ilk 5 kahve espresso için koymayabiliriz seçecek olsak daha çok demlemede bir tadım şöleni yaşatması daha makul çok yüksek meyvemsi notalara sahip.

İyi Günler Dileriz,
Meet Lab Coffee

Merhabalar Kaan Bey ,

Umarız keyifli bir deneyim olacaktır.

İstediğiniz kadar %25 lik kategori ekleyip %15 lik kategori eklediğiniz kadar %15 indirim sahibi olabiliyorsunuz. En az 1 adet ekleme koşulu var sadece 0 olamayacağı için. Şuana kadar işlemlerde bir sorunla karşılaşmadık tekrar sepet oluşturup denerseniz kontrol edebiliriz

İyi günler dileriz,

Meet Lab Coffee

Selamlar,

Mesela şöyle bir sepet oluşturduğunuzda kod sadece %25 indirim yapıp fiyat olarak düşük olan %15'lik üründe indirim yapıyor. Las Lajas'ı ilk ekledğimde indirimi mevcutken Taferi Kela'yı eklediğimde hem Las Lajas tam fiyata döndü hem de indirim diğer ürüne tanımlandı. Kodun çalıştığı ürünün indirimi de sağda gözüküyor zaten. Birkaç farklı kombinasyonla denediğimde de aynı şekilde işledi.

1746444381598.png

Ama ikinci 250 gramlık ürünü ekleyince indirim iki ürüne de tanımlanıyor aşağıdaki gibi;
1746445165253.png
Forum için bulduğunuz hızlı çözüm için teşekkürler, ben siparişlerimi aralıklı planladığım için benim için sorun yaratmadı ama yine de belirtmek istedim. Anladığım işler değil pek açıkçası, sepet oluştururken fark ettim.

Önceki alımda çok memnun kalmıştım, bu sefer de heyecanla bekliyorum kahveleri açıkçası. Cevabınız için teşekkürler.

Geri