• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Mayıs 2024 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

5 kg'da sizi durduran neydi?

kiloluk avantaj olan 3 kahve var, herhangi bir kahveden 1 kg'dan fazla aldığınızı anlıyorum. beğenmediniz, tadı damağınıza uymadı vs. kalan yaklaşık 2 kg. kahveyi nasıl tüketeceksiniz? toplu alım 1 ay sürüyor, öncelikle denemek istediğiniz kahveleri düşük gramajlarda deneyip, tadı hoşunuza giderse ay içerisinde yüksek montanlı alım yapmak daha mantıklı değil mi? cidden anlamadığımdan soruyorum.
İşletme için alıyorum

siparişimi verdim, merakla bekliyorum
1714575734474.png

@zumrutkaraca las Marias anaerobic stok durumu nedir acaba? Çünkü şu anda acil ihtiyacım yok, ay ortası gibi sipariş geçmek istiyorum.

Son düzenleme:
Zümrüt Karaca daha önce hiç duymadığım bir firma olduğundan açıkçası biraz çekimser yaklaşıyorum.
Gördüğüm kadarıyla ara vermeden önce forum tarafından sevilen, başarılı bir firmaymış.
Umarım verilen bu arada kaliteleri devam etmiştir, ediyordur. İlk kez kahvelerini deneyeceğim.

Bu arada tüm kahveleri espresso olarak tek tek içerek bizzat denedim. Kenya harici tüm çekirdeklerin mevcut kavrumları modern espresso severler için gayet tatmin edici bir profildeler. Kenya ve diğer tüm çekirdekler elle demleme yöntemlerine zaten gayet uygunlar. Siz deneyimlediğinizde de görmüş olursunuz. Klasik espressocular Guatemala ve Brezilya, modern meyveli mayhoş espressocular El Salvador Etiyopya ve Kolombiya tercih edebilirler.

80% ile Espresso için 1:2 oran ideal, sadece Etiyopya gara agena ve Kolombiya narino 1:1.8 çok yakışmakta. Tabiki makina öğütücü ve su da etken. Bu konudan yazdığınızda tekrardan yardımcı olurum.

Kiloluk kahvelerin fiyatı mı değişti?

hayır değişmedi. sisteme kilolukları 40% ve o fiyat üzerinden ilave 30% yapmış, hata düzeltildi..
Merhaba, şimdi kontrol ettiğimde benim siparişlerimde de bu durumun olduğunu görüyorum.

Haksızlık olmaması adına siparişlerimi iptal edebilirsiniz. Sizleri herhangi bir şekilde zarara uğratmak istemem.

Katılım sağladık. Emeği geçenlere teşekkür ederim. Ankara' daki su taşkınından çekinmesem Bahçeliye gelip alacaktım :)

Hocam Narino Fiesta kahvenizin açıklamasında geçen ''24-36 saat fermantasyon'' işlemi acaba nasıl bir fermente işlemi oluyor?
Bu konuda çok tecrübeli sayılmam. Acaba Anaerobic tarzı bir fermente işlemi mi, yoksa infüze kahvelerde olduğu gibi dışarıdan aroma sağlaması için farklı şeyler de katılıyor mu?

Hocam Narino Fiesta kahvenizin açıklamasında geçen ''24-36 saat fermantasyon'' işlemi acaba nasıl bir fermente işlemi oluyor?
Bu konuda çok tecrübeli sayılmam. Acaba Anaerobic tarzı bir fermente işlemi mi, yoksa infüze kahvelerde olduğu gibi dışarıdan aroma sağlaması için farklı şeyler de katılıyor mu?
Yıkama işlemindeki suda bekletme yani aerobic fermentation. Dışarıdan bir şey katılmıyor. Doğal olarak yani hava ile temas yardımıyla oluşması sağlanan klasik yöntem.

Bugün dükkandan alım yaptım. Etiyopya garo agenta ve el salvador aldım. Ürünler 25 Nisan kavrumlu (en taze olanlar bunlar) güzel bir alık oldu teşekkür ederim 🙏

Son düzenleme:
narino fiesta 1kg
bombe 250gr
nduma 250 gr sipariş verdim.

Geri