• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Mayıs 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mtgg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1380 nolu sipariş ile dahil oldum. teşekkürler :)

Ekli dosyalar

• Ekran Resmi 2022-05-07 16.52.33.png
    Ekran Resmi 2022-05-07 16.52.33.png
    477.8 KB · Görüntüleme: 96
Acele ediyor gibi anlaşılmak istemem ama üye olmadan alışveriş yaptığım için detay göremiyorum. Hangi sipariş numarasına kadar kargoya verildi acaba bilgi verebilir misiniz 🙂 @SpadaCoffeeRoastery

Merhabalar. Silaris icin tesekkurler. 06/05 oglene kadarki tum siparisler kargoda. Kalanlarida hazir. Ptesi erkenden teslim edilir.

2 defa sipariş verdim ikisinde de evde turksat wifi ile ödeme sayfasında otp kısmında ilerlemedi sayda, mobil internete geçince sorunsuz alabildim kahveleri. Teşekkürler indirim için.

Herkese siparisler ve yogun ilgi için çok tesekkür ederiz.
Kargo ve sipariş takipleri için çok fazla soru alıyoruz. Hem forum , hem mail , bazen sosyal medya üzerinden. Siparis asamaları size mail ile otomatik olarak iletilmekte. Bu sebeple hepsine cevap veremeyebiliriz. Fakat ilgilenmedigimiz anlamina gelmesin.
Alımların bayrama denk gelmesi ilk günkü sipariş yogunluğuyla beraber bir yığılma oldu fakat hepsini dikkatlice okuyarak olmasi gerektiği gibi göndermeye calışıyoruz. Hatalı eksik ya da yanlış kargolar için lütfen iletişime gecmekten çekinmeyin.
06/05 öğlene kadar oluşturulan tüm siparişleriniz kargoya teslim edilmistir. Kalan diğerleride hazır olup kargo bugun 14:00 e kadar çalıştığından teslim edilememiştir.
Tekrar çok teşekkür ediyoruz. Umarım herkese keyifli kahve deneyimleri yasatabiliriz.

@SpadaCoffeeRoastery kutularınız çok güzel. Siparişim çok hızlı geldi ama ben geç gönderilsin istemiştim. :) Sipariş notuma dikkat edilmemiş. Tatilimi erken kesip dönmemiş olsam kargocu geri dönecekti, ondan sonra uğraş dur. Kahvelerden birinde tarih yazmıyordu, diğeri 5 Mayıs... Tahmini olarak 15 Mayıs gibi degassing yeterli seviyede olur gibi düşünüyorum, ne dersiniz?

@SpadaCoffeeRoastery kutularınız çok güzel. Siparişim çok hızlı geldi ama ben geç gönderilsin istemiştim. :) Sipariş notuma dikkat edilmemiş. Tatilimi erken kesip dönmemiş olsam kargocu geri dönecekti, ondan sonra uğraş dur. Kahvelerden birinde tarih yazmıyordu, diğeri 5 Mayıs... Tahmini olarak 15 Mayıs gibi degassing yeterli seviyede olur gibi düşünüyorum, ne dersiniz?
Bizim onerimiz ilk aslında 15 gün ve sonrası. Fakat kahvesiz kalanlar icin , sabirsizca bekleyemenler icin ☺️ 10gün sonra denemeye baslayabilirsiniz. Tarih hepsinde yzmasi gerekiyor bazen cok okunakli olamiyabiliyor. Yazmiyor diyorsanizda olabilir tabi.🙏🏼 Agız kismi kapatilmasi icin makinadan gecen her pakete otomatik basim yapiliyor.

Bizim onerimiz ilk aslında 15 gün ve sonrası. Fakat kahvesiz kalanlar icin , sabirsizca bekleyemenler icin ☺️ 10gün sonra denemeye baslayabilirsiniz. Tarih hepsinde yzmasi gerekiyor bazen cok okunakli olamiyabiliyor. Yazmiyor diyorsanizda olabilir tabi.🙏🏼 Agız kismi kapatilmasi icin makinadan gecen her pakete otomatik basim yapiliyor.
Teşekkürler. Bir pakette vardı o baskı ama diğerinde yoktu. Problem değil, zaten muhtemelen ikisi aynı gün kavrulmuştur. Elinize sağlık.

Bildirim geldikçe yorumları okuyorum ve genel bazda kargo ile ilgili yaşanılanlar dile getirilmiş. Mng Kargo'yu hiç sevmem ancak toplu alımlarda ufak tefek aksaklıklar olabilir. Bir konunun üzerinde sürekli durmak ve bunu iletmek bence daha çok stres olup dikkat dağınıklığına yol açabilir. Hepimiz biliyoruz ki toplu alımlarda inanılmaz efor harcatıyoruz. Zaten 15-20 gün ha evde beklemiş ha kargoda beklemiş ne farkeder teslimat elime sorunsuz ulaştığı sürece sorun olmamalı :)

Kargoda bir sıkıntı yaşamadım. MNG'nin sitesinde teslim tarihi 6 gün sonrayı gösteriyordu, ama kargoya verildiğinin ertesi günü elime ulaştı. Maşallah paketleme çok güzel. Şimdi çekirdeklerin dinlenmesini bekleyeyim. Teşekkür ederim.

03.05 tarihinde verdiğim siparişle ilgili kargo mesajı vs almadım. Üye girişi yapmadan aldığım için detay bakamıyorum. Umarım bir sorun yaşamam. Merakla kahveyi bekliyorum 🙂

03.05 tarihinde verdiğim siparişle ilgili kargo mesajı vs almadım. Üye girişi yapmadan aldığım için detay bakamıyorum. Umarım bir sorun yaşamam. Merakla kahveyi bekliyorum 🙂
Merhabalar ,uye olmaniz onemli degil. Siparis verirken kullandığınız mail adresine kargo bilgileri otomatik olarak iletilecektir.

Merhabalar ,uye olmaniz onemli degil. Siparis verirken kullandığınız mail adresine kargo bilgileri otomatik olarak iletilecektir.
Merhaba, ben de genelde sütlü espresso bazlı kahveler için alacağım bir çekirdek istiyorum sanırım yukarıda motion önermişsiniz. Ve kahve işinde yeniyim kavrulma tarihinden 15-20 gün sonra mı tüketelim yoksa elimize ulaştıktan 15-20 gün sonra mı? Şimdiden teşekkür ederim.

Tam sipariş verecekken omniroast ibaresini gördüm ve çekindim. Alıp deneyen var mı bilmeden kömür sipariş etmeyeyim.

Geri