paketleme sunum vs harika. böyle paketleyen kavurucu görmedim vesselam
içindeki zipli kahve paketinin üst kısmında yazmakta. baskılı, farklı renkte değil ondan görmemiş olabilirsiniz. dikkatli bakarsanız göreceksinizKahvelerin kavrum tarihleri nasıl acaba sipariş veren arkadaşlar aydınlatabilir mi?
Sipariş az önce elime ulaştı 5 ve 6 mayıs kavrulma tarihleriKahvelerin kavrum tarihleri nasıl acaba sipariş veren arkadaşlar aydınlatabilir mi?
Bence de iyi fikir ama kıskanırım olursa alamadım diyeSelamlar, KOSTARİKA Cordillera del Fuego özelinde 100 gramlık paket satışı olabilir mi? @SpadaCoffeeRoastery ya da deneme paketi içine söz konusu kahve dahil edilebilir mi?
Merhabalar. Maalesef 100gr lik bir secenegimiz yok. Zaten cok az miktarda kaldi bu kahveden. Son paketler diyebilirim.Selamlar, KOSTARİKA Cordillera del Fuego özelinde 100 gramlık paket satışı olabilir mi? @SpadaCoffeeRoastery ya da deneme paketi içine söz konusu kahve dahil edilebilir mi?
Pakette yirtiktan bahsetmissiniz. Dis paketteki amblajdami yoksa ic ambalajdami yirtik var? Eger ic ambalaj ile ilgili bir yirtik, gramaj eksikligi vs varsa siparisinizi yenilemek isteriz.Kahveler henüz elime ulaştı paketleme gerçekten çok hoş montagdan bile üstte fakat 2 sorun var :
1) Paketlerden biri yırtık halde geldi ve bu kargodan kaynakli değil kargo poşeti sapasağlamdı
2) Paketin üzerinde kavrum tarihini bulamadım saklamak için epey bi uğraşmışlar sanırım
Düzeltme : Yoğun uğraşlar sonucu kavrum tarihinin iç pakette klipsin hemen üstünde olduğunu fark ettim
Az kalmış olması sizi 100 gramlık paketlere yönlendirmeliydi aslında. Herkes kahvenin tadına bakabilsin diye. Neyse firma politikanız bu şekilde sanırım, teşekkürler yine de.Merhabalar. Maalesef 100gr lik bir secenegimiz yok. Zaten cok az miktarda kaldi bu kahveden. Son paketler diyebilirim.
İçteki valfli pakette herhangi bir yırtık veya gramaj eksikliği yok sadece dıştaki kapları yırtıktı şu şekilde :Pakette yirtiktan bahsetmissiniz. Dis paketteki amblajdami yoksa ic ambalajdami yirtik var? Eger ic ambalaj ile ilgili bir yirtik, gramaj eksikligi vs varsa siparisinizi yenilemek isteriz.
Aylık alımın başında 100 gr ya da deneme paketindeki kahveleri güncelleme önerisinde bulunmuştum ama pek dikkate alınmadı, ben de değil sadece farklı kişilerce önerilerde bulunuldu, yoktan var etmek de değil yani ufak bir güncelleme ama zor geldi demekki...Az kalmış olması sizi 100 gramlık paketlere yönlendirmeliydi aslında. Herkes kahvenin tadına bakabilsin diye. Neyse firma politikanız bu şekilde sanırım, teşekkürler yine de.
Evet bu olsa çok hoş olur kendi deneme paketimizi hazırlarız, mevcut deneme paketinde 1 kahveyi çıkarıp Del Fuego veya diğer kahvelerden ekleyebilirdik. @SpadaCoffeeRoastery