• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Mayıs 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mtgg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
paketleme sunum vs harika. böyle paketleyen kavurucu görmedim vesselam

Selamlar,

Geçtiğimiz ay içerisinde idi sanırım ilgili kavurucuyu denemiştim.Gerek paket içerisindeki kutu gerekse bu kutuları paketledikleri kutu hem görünüşü hemde dokunduğunuzda bıraktığı hissiyatı ile gerçekten özel olduğunu kendisi size aktarıyor.

Aynı kutuların ve paketlemenin bıraktığı hissiyat kadar güzel bir hafta olsun.

Şahsım olarakta günlük türk kahvesi tüketimim adına türk kahvesi ölçüsünde öğütülmüş Guetamala ve mokapotta tüketmek üzere Etiyopya West Arsi Nensebo Refisa ile El Salvador La Forma temin ettim.

Kahveler dün ulaştı. Paketleme ve kahve kutuları çok şık. Gerçekten başarılı. Umarım tadım açısından da güzel sonuçlar alırım. Emeğinize sağlık.

Dün öğlen sipariş verdim bugün elime ulaştı 😊 paketleme harika. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Emeğinize sağlık. dikkatimi çeken nensebo dün kavrulmuş, paketlenmiş,kargolanmış. 😊

Benimde kargom geldi güzel paketiniz için teşekkür ederim ama paket o kadar iyi ki başka birine hediye etmek zorunda hissettim kendimi. Mecburen kendim için tekrar sipariş vereceğim ve bir sonraki kargoyu daha özensiz yaparsanız mutlu olurum(:

Siparişim ulaştı. Paketler çok şık. Dinlendirme süreci. Mayıs'ın son haftası gibi açmayı planlıyorum paketleri.

Benim de siparşim (#1374) elime ulaştı, bahsi geçtiği gibi paketleme çok şık fakat gelen Florencia ve Nensebo nun künyesi kutu üzerine kart olarak yerleştirilmişti, ki ben bunu kutulardan çıkardıktan sonra fark ettim, şu an hangi kahvenin hangisi olduğunu bilmiyorum. Keşke etiketini üzerine yapıştırsaydınız.

Kahveler henüz elime ulaştı paketleme gerçekten çok hoş montagdan bile üstte fakat 2 sorun var :
1) Paketlerden biri yırtık halde geldi ve bu kargodan kaynakli değil kargo poşeti sapasağlamdı
2) Paketin üzerinde kavrum tarihini bulamadım saklamak için epey bi uğraşmışlar sanırım :)

Düzeltme : Yoğun uğraşlar sonucu kavrum tarihinin iç pakette klipsin hemen üstünde olduğunu fark ettim

Son düzenleme:
Selamlar, KOSTARİKA Cordillera del Fuego özelinde 100 gramlık paket satışı olabilir mi? @SpadaCoffeeRoastery ya da deneme paketi içine söz konusu kahve dahil edilebilir mi?
Merhabalar. Maalesef 100gr lik bir secenegimiz yok. Zaten cok az miktarda kaldi bu kahveden. Son paketler diyebilirim.

Kahveler henüz elime ulaştı paketleme gerçekten çok hoş montagdan bile üstte fakat 2 sorun var :
1) Paketlerden biri yırtık halde geldi ve bu kargodan kaynakli değil kargo poşeti sapasağlamdı
2) Paketin üzerinde kavrum tarihini bulamadım saklamak için epey bi uğraşmışlar sanırım :)

Düzeltme : Yoğun uğraşlar sonucu kavrum tarihinin iç pakette klipsin hemen üstünde olduğunu fark ettim
Pakette yirtiktan bahsetmissiniz. Dis paketteki amblajdami yoksa ic ambalajdami yirtik var? Eger ic ambalaj ile ilgili bir yirtik, gramaj eksikligi vs varsa siparisinizi yenilemek isteriz.

Pakette yirtiktan bahsetmissiniz. Dis paketteki amblajdami yoksa ic ambalajdami yirtik var? Eger ic ambalaj ile ilgili bir yirtik, gramaj eksikligi vs varsa siparisinizi yenilemek isteriz.
İçteki valfli pakette herhangi bir yırtık veya gramaj eksikliği yok sadece dıştaki kapları yırtıktı şu şekilde :

Bu durumda bir yenilemeye gerek yok gibi duruyor ben sadece belirtmek için atmıştım. İlginize teşekkürler.

Az kalmış olması sizi 100 gramlık paketlere yönlendirmeliydi aslında. Herkes kahvenin tadına bakabilsin diye. Neyse firma politikanız bu şekilde sanırım, teşekkürler yine de.
Aylık alımın başında 100 gr ya da deneme paketindeki kahveleri güncelleme önerisinde bulunmuştum ama pek dikkate alınmadı, ben de değil sadece farklı kişilerce önerilerde bulunuldu, yoktan var etmek de değil yani ufak bir güncelleme ama zor geldi demekki...
Evet bu olsa çok hoş olur kendi deneme paketimizi hazırlarız, mevcut deneme paketinde 1 kahveyi çıkarıp Del Fuego veya diğer kahvelerden ekleyebilirdik. @SpadaCoffeeRoastery

Geri