• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Mayıs 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mtgg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
El Salvador 250gr olandan tamamen farklı gözüküyor, Nikaragua'nın da tadım notları tamamen farklı, neden böyle acaba ?
etiketleme hatası mı acaba ? gelen kahveler:

-Etiyopya NENSEBO
-Kenya ORETİ
-Peru HUABAL
-El Salvador FİNCA NAZARETH
-Nikaragua DİPLİTO

çekirdekler internet sitesindekilerden farklı anladığım kadarıyla bu sebeple tadım notaları farklı yazılı. bu konuda bilgisi olan var mı, benim gibi tanışma paketi alıp farklı kahveler gelen?

Bilgi verebilir misiniz bu konu ile ilgili @SpadaCoffeeRoastery

WhatsApp Image 2022-05-12 at 14.51.29 (2).jpegWhatsApp Image 2022-05-12 at 14.51.29 (1).jpegWhatsApp Image 2022-05-12 at 14.51.29.jpegWhatsApp Image 2022-05-12 at 14.51.28.jpegWhatsApp Image 2022-05-12 at 14.51.28 (1).jpeg

Son düzenleme:

-Etiyopya NENSEBO
-Kenya ORETİ
-Peru HUABAL
-Nikaragua DİPLİTO

çekirdekler internet sitesindekilerden farklı anladığım kadarıyla bu sebeple tadım notaları farklı yazılı. bu konuda bilgisi olan var mı, benim gibi tanışma paketi alıp farklı kahveler gelen?

Ekli dosyayı görüntüle 20261Ekli dosyayı görüntüle 20262Ekli dosyayı görüntüle 20263Ekli dosyayı görüntüle 20264Ekli dosyayı görüntüle 20265
inşallah etiketleme hatasıdır. Yoksa siteden satışı olmayan kahveleri denemek ne işimize yarayacak.
Deneyip hoşuma gideni almak istiyordum, eğer etiketleme hatası değilse kutuyu açmadan iade etmeyi düşünüyorum.

Tanışma paketi ile del fuego arasında gidip geliyorum... Öneride bulunacak var mı? :)
Del fuego cok sinirli kaldi. kesinlikle onerim bu yönde👍🏽
1 kilo nensebo siparişi geçmek için siteye girdim

-Etiyopya NENSEBO
-Kenya ORETİ
-Peru HUABAL
-Nikaragua DİPLİTO

Ekli dosyayı görüntüle 20261Ekli dosyayı görüntüle 20262Ekli dosyayı görüntüle 20263Ekli dosyayı görüntüle 20264Ekli dosyayı görüntüle 20265
Merhabalar. Tamamen etiketleme hatası bu kahve eski stoğumuzda olan bir kahve. Şu an stoğumuzda ve satışı hiç bir yerde yok. karışıklık için üzgünüm.

Son düzenleme:
Merhabalar. Tanışma paketimizde olan Kenya oreti ve Etyopya Nensebo stokları azaldığından ve tedarikçilerdende tekrarı olamayacağından bu kahvelerimizin yerine ufak bir değişiklik yaptık. Bilginiz olsun.
YOĞUN İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

Merhabalar. Tanışma paketimizde olan Kenya oreti ve Etyopya Nensebo stokları azaldığından ve tedarikçilerdende tekrarı olamayacağından bu kahvelerimizin yerine ufak bir değişiklik yaptık. Bilginiz olsun.
YOĞUN İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

Nensebo, 250 g olarak eklenecek mi?

Del fuego cok sinirli kaldi. kesinlikle onerim bu yönde👍🏽

Merhabalar. Tamamen etiketleme hatası bu kahve eski stoğumuzda olan bir kahve. Şu an stoğumuzda ve satışı hiç bir yerde yok. karışıklık için üzgünüm.
önemli değil bu yoğunlukta olur böyle şeyler. etiketleri sitedeki beşli olarak mı baz alayım şimdi karışıklık olmasın, beğendiklerimi sipariş vermek istiyorum ilerleyen günlerde

önemli değil bu yoğunlukta olur böyle şeyler. etiketleri sitedeki beşli olarak mı baz alayım şimdi karışıklık olmasın, beğendiklerimi sipariş vermek istiyorum ilerleyen günlerde
Evet tamamen aynı. anlayış için teşekkürler.

Bir konuda kargo şirketiyle alakalı. Biz MNG ile herhangi bir sorun yaşamadık. Bazı dönüşlerde özellikle MNG ile göndermeyin gibi mail ve notlar aldık. Buna istinaden son 2 gündür gönderilen siparişler ARAS Kargo ile sms bildirimi ile gönderim yapılıyor. Kargonuzun ne aşamada olduğunu gelen SMS teki linkten online olarak takip edebilirsiniz.

Deneme seti satın aldım ben de. Beğendiklerimden 250g alırım diye düşünerek. Ancak sette yer alan Kenya Oreti ve Nensebo Refisa'yı deneyene kadar sanırım stoklar tükenmiş olacak. Kargo firması Aras Kargo'ydu ve şaşırtıcı şekilde siparişimin ertesi günü paket elime ulaştı ben şok :DKavrumun hemen ertesi günü verdim sanırım siparişi. Tek problem, ki bence büyük bir problem, kavrum tarihlerinin okunmuyor olması. Soğuk damga tamam kabulümdur ama çok kötü yere basılmış damga, tarihin ortasından delik geçiyor. Hiçbir şekilde okuyamıyorum tarihi. Toplu alım sürecini göz önüne alarak yeni kavrulmuştur varsayımında bulunacağım. Yoksa normal zamanda kavrum tarihini okuyamadığım bir paketi kabul etmem. Firmanın forumdaki tutumundan dolayı iyi niyetli olduğu belli. Dolayısıyla nacizane tavsiyem lütfen lütfen lütfen şu tarih işine bir çözüm bulun.🙏
Mesela normal zamanda kavrum tarihini okuyamadiginiz pakedi neden kabul etmezsiniz hocam? Arayip, mail atip, instagramdan yazip bir sekilde ogrenebilirsiniz diye dusunuyorum. Yogunluktan yamuk basmislardir, bir sey olmustur. Su ana kadar boyle bir problem yasayip, firmaya sordugumda hicbirinden cevap alamadigim olmadi.

Basliga giriyorum, cekirdekler hakkinda bilgi almak ya da kavurucudan update almak icin. Kargom nerede, mng ile calismayin, aras ile calismayin. Evinize getirip, teslim etsinler direkt isterseniz. Sali vermis siparisi de, persembe hala gelmemis. Yani bari kavurucunun elinde olmayan seylerden dolayi adamlari elestirmeyelim.

Bir süre sonra daha düsük olcekli kavurucular disinda kimse ugrasmak istemeyecek toplu alimla. Müsteri her zaman haklidir diyip, bizi musteri olarak goruyosunuz diyen insanlardan hicbir farkimiz kalmiyor hal boyle olunca.

Mutlaka firmalar da sürümden ciddi kar ediyor ama bu simariklik yapmamiz gerektigi anlamina gelmiyor. Toplu alim tamamen cift tarafli ilerleyen bir sey. Sokakta paramla her seyi alirim diye dusunen insanlara nasil baktigimiz asikarken, forum samimiyetinde bu sekilde davranilmasi cok tatsiz.

Sahsi olarak avantajli fiyatlarla cok guzel kahveler tatmaya devam etmek istiyorum. Bu guzel etkinlige de bu yaklasimlarla golge dusmesini istemem. Eyyorlamam bu kadar.

Çekirdekler hakkında yorumlar ve deneyimler "Deneyim ve Reçeteler" başlığı altında yazılıyor zaten. Sizin önceki 1-2 mesajınızı daha hatırlıyorum aynı formatta, ne istiyorsunuz anlamıyorum gerçekten insanlar memnun olmadıkları şeyleri dile getirmesin mi ? Memnun olunmayan şeyler dile getirilmezse nasıl düzeltilecek ? Eleştiri bence kavurucunun isteyeceği bir şey olmalıdır, hakaret olmadıkça tabi, ki bu konuda ben hakaret içerikli bir mesaj göremedim. Eğer eleştiri kabul etmiyorlarsa bu gelişime açık olmadıklarını gösterir, gelişime açık olmayan bir kavurucunun da forumu "iplememesi" benim umrumda değil açıkçası.

Çekirdekler hakkında yorumlar ve deneyimler "Deneyim ve Reçeteler" başlığı altında yazılıyor zaten. Sizin önceki 1-2 mesajınızı daha hatırlıyorum aynı formatta, ne istiyorsunuz anlamıyorum gerçekten insanlar memnun olmadıkları şeyleri dile getirmesin mi ? Memnun olunmayan şeyler dile getirilmezse nasıl düzeltilecek ? Eleştiri bence kavurucunun isteyeceği bir şey olmalıdır, hakaret olmadıkça tabi, ki bu konuda ben hakaret içerikli bir mesaj göremedim. Eğer eleştiri kabul etmiyorlarsa bu gelişime açık olmadıklarını gösterir, gelişime açık olmayan bir kavurucunun da forumu "iplememesi" benim umrumda değil açıkçası.
Elestirinizi MNG firmasina yapabilirsiniz hocam bu durumda. Ben de sizin aksinize MNG Kargo'dan cok memnunum. Aras Kargo'dan hic memnun degilim mesela. Firma simdi size Aras, bana MNG ile mi gondersin. Demek ki elestiriniz objektif bir elestiri degil, subjektif bir elestiri. MNG Kargo'nun size kargoyu gec getirmesi konusunda firma ne yapabilir ben de onu anlamadim.

Elestirinin yapici olmasi (daha dogrusu firmanin olayi duzeltmek konusunda aksiyon alabilmesinin mumkun olmasi); ki mesela ustune yanlis sticker basmis olmasi gibi, konusunda tabii ki sorun yok.

Bunun disinda yapilan elestirilerdeki uslup da bana cok dogru gelmedi ve ben kendime adima 10 sayfa kargo mesaji okumak istemiyorum.

Elestirinizi MNG firmasina yapabilirsiniz hocam bu durumda. Ben de sizin aksinize MNG Kargo'dan cok memnunum. Aras Kargo'dan hic memnun degilim mesela. Firma simdi size Aras, bana MNG ile mi gondersin. Demek ki elestiriniz objektif bir elestiri degil, subjektif bir elestiri. MNG Kargo'nun size kargoyu gec getirmesi konusunda firma ne yapabilir ben de onu anlamadim.

Elestirinin yapici olmasi (daha dogrusu firmanin olayi duzeltmek konusunda aksiyon alabilmesinin mumkun olmasi); ki mesela ustune yanlis sticker basmis olmasi gibi, konusunda tabii ki sorun yok.

Bunun disinda yapilan elestirilerdeki uslup da bana cok dogru gelmedi ve ben kendime adima 10 sayfa kargo mesaji okumak istemiyorum.
Genel olarak MNG'nin en kötü kargo firması olduğunu internet üzerinden bir araştırma yaparak görebileceğinizi düşünüyorum. Ha dediğiniz de olabilir, neden olmasın ? Kargo seçeneği sunulamaz mı mesela ? Siz MNG ile alın ben Aras ile alayım. Firma bunu yapabilir mesela. Buyrun size yapıcı eleştiri.
Bana da sizin "kraldan çok kralcılık" tavrınız doğru gelmiyor açıkçası ve her ay bu formatta bir mesaj görmek istemediğimden ilk engelimi atıyorum, iyi günler.

Geri