• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Mart 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pacamara
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
156 kg yeşil kahvemiz daha var, yani 126 kg toplu alım için kaldı. bu da kabaca 100 kg kadar demek kavrulmuş olarak. 400 adet 250 gramlık paket yapar :D yeter diye düşünüyorum :D

Aponte son 50 kg yeşil, 40 kg kavrulmuş gibi düşünebiliriz.
Aponte in devamının gelme şansı var mıdır? @pacamara

GENEL BİLGİLENDİRME

#2301 nolu sipariş de dahil olmak üzere, gelen siparişlerin tamamı kargoya verildi. #2302 ile devam edeceğiz yarından itibaren.
Yurtiçi kargo uygulamasından kargonuzun durumuna bakabilirsiniz. Ya da yarın sabahtan mailinize takip kodları düşecektir.

Sipariş geçen arkadaşlara teşekkür ederim, umarım memnun kalırsınız.

Filtre kahve içmek istiyorsanı, mesela V60, filtre kahve makinesi ya da french press gibi, filtre öneriyorum.

Espresso makinesinde ya da mokapotta yapacaksanız, espresso kavrum tavsiye ediyorum.
Bu çekirdeği tek bir şekilde alacak olsan filtre kavrum mu espresso kavrum mu alırdın demek istiyor bence. Hangisine daha çok yakışıyor gibi :)
Aynı sorunun ısrarla sorulmasından ben bunu anlıyorum.

Bu çekirdeği tek bir şekilde alacak olsan filtre kavrum mu espresso kavrum mu alırdın demek istiyor bence. Hangisine daha çok yakışıyor gibi :)
Aynı sorunun ısrarla sorulmasından ben bunu anlıyorum.
Bu çok öznel bir soru değil mi bilemedim ki. ben espresso seviyorum, o yüzden kesinlikle espresso alıp tüketmeyi tercih ederdim mesela. ama uzun içimli ürün seven ya da filtre tüketmek isteyen birisi de filtre kavrum tercih eder, bilemedim ki

La fany bundle vardı bir süre önce geri gelme durumu var mıdır acaba sevgili @pacamara ?
La fany bundle hakkında bir gelişme oldu mu acaba

Selamlar, bundle filtre olarak eklendi siteye.

Biyruuuuun :D

Fam üzmez sloganıyla kullandım oyumu :) ankette seçilmesinden dolayı mutluyum.Daha önce etiyopya ve colombia kahvelerini deneme setinin içersinde denemiştim ve çok memnun kalmıştım.Bu ay La Fany'leri gözüme kestirerek 2325 sipariş koduyla tadıma katılmış bulunmaktayım.Şimdiden emeğinize sağlık.

Fam üzmez sloganıyla kullandım oyumu :) ankette seçilmesinden dolayı mutluyum.Daha önce etiyopya ve colombia kahvelerini deneme setinin içersinde denemiştim ve çok memnun kalmıştım.Bu ay La Fany'leri gözüme kestirerek 2325 sipariş koduyla tadıma katılmış bulunmaktayım.Şimdiden emeğinize sağlık.
Fam = kızların efendi adam yerine serseri adam tercihi diyebilir miyiz :D

Geri