• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Mart 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pacamara
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Emeği geçenlere çok teşekkürler
2200 numaralı sipariş aponte ve pacamara ile katıldım.

@pacamara Nisan hocam öncelikle emeğiniz için teşekkürler...

bir zamanlar sitenizde çok hoş sweat ve t-shirt görmüştüm. acaba onlar tekrar stoğa girecek mi yoksa kaçırdık mı? :(

kolaylıklar dilerim :)

@pacamara Nisan hocam öncelikle emeğiniz için teşekkürler...

bir zamanlar sitenizde çok hoş sweat ve t-shirt görmüştüm. acaba onlar tekrar stoğa girecek mi yoksa kaçırdık mı? :(

kolaylıklar dilerim :)

Yeni sezon yapmayı planlıyorum oversize olarak bu sefer ama vakitsizlikten yapamadık. Yaptığımızda bilgilendiririm tekrardan. Şu an sadece xs ve s beden bir kaç tişört kaldı

Arkadaşlar bir bilgi geçeyim;

Kavurmalar dün akşam yapıldı. Gece 3’te eve girdim :) Siparişlerinizin hepsi, 28 aralık ( şaka şaka 28 şubat 😃) kavrum olarak gelecek şu anki siparişleriniz. Eğer daha eski isterseniz, 9 Aralık kavrum var biraz, oradan göndermeye çalışırız stok durumumuza göre.

Son düzenleme:

Kavurmalar dün akşam yapıldı. Gece 3’te eve girdim :) Siparişlerinizin hepsi, 28 aralık kavrum olarak gelecek şu anki siparişleriniz. Eğer daha eski isterseniz, 9 Aralık kavrum var biraz, oradan göndermeye çalışırız stok durumumuza göre.
Nisan hocam biraz daha uyumaya ihtiyacınız var gibi :D

Kavurmalar dün akşam yapıldı. Gece 3’te eve girdim :) Siparişlerinizin hepsi, 28 aralık kavrum olarak gelecek şu anki siparişleriniz. Eğer daha eski isterseniz, 9 Aralık kavrum var biraz, oradan göndermeye çalışırız stok durumumuza göre.

Nisan hocam biraz daha uyumaya ihtiyacınız var gibi :D
2022 Aralık olursa mis olur, elimde şuan çok stok var :D

Ben de Aponte ve natural Gigesa siparişi ile uzuuun Mart ayı boyunca keyifli kahveler içmek üzere siparişimi verdim. (y) :coffee:

La fany bundle vardı bir süre önce geri gelme durumu var mıdır acaba sevgili @pacamara ?

Selamlar,

En son toplu alımda Anaerobik Natural’den ağzım yandığı için aklım kalsada Pacamara tercih edemedim.

Espresso kavrum EL Salvador LA Fany Red Bourbon Natural ile daha evveli farklı bir kavurucudan deneyerek keyif ile içtiğim yine espresso kavrum Etiyopya Guji Gigesa Natural tercih ettim.Birde daha evveli türk kahvesi olarak severek tükettiğim bir çekirdek olan Guji Gigesa Natural ve filtre kavrumunu türk kahvesi olarak öğütülmesini istedim.Haftaiçi iş yoğunluğundan dolayı öğütüm yapamadığım için artık içine sinen bir kahveyi türk kahvesi öğütümü ile temin ediyorum.

Espresso kavrumlarını çok merak ettiğim kavurucudan bu ayın açılışını 2210 no’lu siparişim ile gerçekleştirdim.Ay içerisinde eğer yeni çekirdekler yetişir ise belkide ön yargımı kırım bir yeni birde pacamara ilave edebilirim.

Tüm alım ekibine ve @pacamara nezdinde emeği geçen Fam Coffee ailesine teşekkür ederim.

Fam'dan daha önce hiç tadım yapmamış olarak, bu tadı unutamazsın dediğiniz ve deneyimlediğiniz kahve önerileri yapar mısınız ? (anaerobic kahveler pek bana hitap etmiyor) her toplu alımdan aldığımız kahvelerden 4 demlemelik vakumlayıp bir köşeye kaldırıyorum özel anlar için o yüzden benim için sizin önerileriniz önemli :)

Geri