toplam 265 TL tutuyor sonra indirim kodunu ekliyorum kargo çıkıyor . bence bu durumun düzeltilmesi gerekmiyor mu ? @pacamara
Bence gerekmiyor. Kargo limitimiz normalde 300 tl, foruma özel 250 tl yaptık zaten, daha neresini düzelteyim
toplam 265 TL tutuyor sonra indirim kodunu ekliyorum kargo çıkıyor . bence bu durumun düzeltilmesi gerekmiyor mu ? @pacamara
@pacamara Nisan hocam öncelikle emeğiniz için teşekkürler...
bir zamanlar sitenizde çok hoş sweat ve t-shirt görmüştüm. acaba onlar tekrar stoğa girecek mi yoksa kaçırdık mı?
kolaylıklar dilerim![]()
Tabi ki, perşembe cuma gibi yapmaya çalışayım.Stok güncellemesi yapmanız mümkün müdür ara ara? Özellikle de Aponte ve Pacamara için. @pacamara
Nisan hocam biraz daha uyumaya ihtiyacınız var gibiArkadaşlar bir bilgi geçeyim;
Kavurmalar dün akşam yapıldı. Gece 3’te eve girdimSiparişlerinizin hepsi, 28 aralık kavrum olarak gelecek şu anki siparişleriniz. Eğer daha eski isterseniz, 9 Aralık kavrum var biraz, oradan göndermeye çalışırız stok durumumuza göre.
Bugünün tarihine baktırdıNisan hocam biraz daha uyumaya ihtiyacınız var gibi![]()
Arkadaşlar bir bilgi geçeyim;
Kavurmalar dün akşam yapıldı. Gece 3’te eve girdimSiparişlerinizin hepsi, 28 aralık kavrum olarak gelecek şu anki siparişleriniz. Eğer daha eski isterseniz, 9 Aralık kavrum var biraz, oradan göndermeye çalışırız stok durumumuza göre.
2022 Aralık olursa mis olur, elimde şuan çok stok varNisan hocam biraz daha uyumaya ihtiyacınız var gibi![]()
Site altyapısı güncellenmişti, o sırada gitmiş sanırım. Ekliyorum birazdan.La fany bundle vardı bir süre önce geri gelme durumu var mıdır acaba sevgili @pacamara ?