• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kungpow Coffee

benzeri yaşanıyor bu ülkede.
20 liraya kahve alınır ve
"Project X Andromeda fermentation coffee" yöntemi altında
20 gün boyunca kriptonik fıçıda özel olarak argonik kristallerle saklanır.
fıçıdan 100 liralık kahve çıkar.
sonra da Project X adında satılır.

20 liralık kahveyi 100 liraya içenler de galaktik güçlere sahip olduğunu ve Dune gezegenine gideceklerini düşünerek mest olur.
Neyse benim Dune modum gelmiş.
Hocam iyi yanından bakmak lazım. O kadar para bayılınca da onun en alt notalarına bile erişmek istiyoruz. Aynı kahvenin kilosunu 150 liraya alınca 1 2 notayı hissedip, içip geçiyoruz. Ama aynı kahveyi 400 liraya alınca 12 aroma çıkarmadan bırakmıyoruz :D umarım piyasayı iyice mahvetmezler. Yoksa iyice balon bir piyasa olup fahiş fiyatların önünü alamayacağız.

Yeni kahveler eklenmiş:

Kısa bir araştırmayla gördüğüm kadarıyla Cafe Imports çekirdeği. Vaat verici varyetelere sahip, (74110-74112-WushWush) klasik heirloom’lardan sıkılanlar şans verebilir.

Yeni kahveler eklenmiş:

Kısa bir araştırmayla gördüğüm kadarıyla Cafe Imports çekirdeği. Vaat verici varyetelere sahip, (74110-74112-WushWush) klasik heirloom’lardan sıkılanlar şans verebilir.
Hep fiyatlarından ötürü dem vurulan bir kavurucuydu ama şu anki piyasaya göre 2020 hasat farklı Etiyopyaları , nispeten iyi fiyatla getirmiş.

Özellikle wush wushu merak ettim.

Yeni kahveler eklenmiş:

Tatmadan bilemeyiz ama 2 yeni çekirdeğin notaları oldukça benzer duruyor, "bu bana daha çok hitap eder alma listeme ekleyeyim" diye birini seçemedim😁

Tatmadan bilemeyiz ama 2 yeni çekirdeğin notaları oldukça benzer duruyor, "bu bana daha çok hitap eder alma listeme ekleyeyim" diye birini seçemedim😁
Aslında ayı sayılmaz. yıkanmış ola daha asidik aromada narenciye dengeli gövde. naturel ise daha kremamsı gövde daha tatlı ve aromada tropikal meyve olduğu yazıyor. Tabi denemedim 😁

Natural olanı espressoya uygun olabilir 🤔

Edit: 12.günde sırma suya litresine 5 gram sırma maden suyu ekleyerek denediğimde tatlı ve çok parlak bir asiditeye sahip shotlar çıktı ortaya. Sıcaklığı da 93 dereceye çektim.

editten öncesi:

Çok da uygun değilmiş ya da ben beceremedim. Demlemeyi kolaylaştırmak için dozu 17 grama düşürmeme, çıktıyı 42-45 grama kadar çıkarmama, sıcaklığı 96 dereceye çekmeme rağmen garip bir asidite var. Nasıl desem limon kabuğu ısırmak gibi, dilim uyuşuk kalıyor içtikten sonra. Degassing için 10 günün dolmasını bekleyip öyle deneyeceğim tekrardan bakalım. Daha önce denediğim Kosta Rika en kolay çekirdekti, her demlemede çok tatlı sonuçlar veriyordu.

Kahve bu bu arada: https://tr.kungpowcoffee.com/product-page/ethiopia-t-t-kewo-natural-300g

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben tepkinizi ve dalga geçmenizi anlamsız buldum. Ayrıca eksik bilgi aktararak dalga geçer üslup kullanmanız da hoş değil. 3 adet sipariş verirseniz kargo bedava bunu neden söylemiyorsunuz? Ethiopia T&T çekirdekler uygun fiyatlı onlardan üç tane alıp indirimden faydalanabilecek insanları da engellemiş oluyorsunuz...

Burayla ilgili hep bir "pahalı" algısı var ama paketlerinin 300gr olduğu düşünülürse, 2020 hasatı çekirdekler satan diğer kavurucularla aralarında bir fiyat farkı kalmadı artık.

Neden engellenmiş olsunlar, alan alır. Başkalarının beğendiği kahveyi beğenmek gibi bir dayatma olamaz zaten. İnsanlar fikrini söylemesinler ki satışları mı artsın? Ne tuhaf bir mantık.
Hocam ciddi değildim yahu sakin :)

bu arada kosta rikayı tekrar getirseler bu paraya gene alırdım, ama artık gelmiyormuş. En son Ethiopia T&T doğal işlem aldım o da inanılmaz asidik çıktı.

Kungpow Kenya sı PB .Yurt içi kavurucularında pb ye rastladığımı hatırlamıyorum ve 250 g. baz alınacaksa eğer 87.5 tl. ye denk geliyor. (105 tl olan fiyatıma göre) Sadece örnek olması açısından; uzun süredir Null’da satışta bulunan Kenya nın 250 g. ise (60 tl den 70 e çıkan) 70 tl. Kungpow Kenyasını içtikten sonra eleştiri/yorum yapın derim.

Kungpow Kenya sı PB .Yurt içi kavurucularında pb ye rastladığımı hatırlamıyorum ve 250 g. baz alınacaksa eğer 87.5 tl. ye denk geliyor. (105 tl olan fiyatıma göre) Sadece örnek olması açısından; uzun süredir Null’da satışta bulunan Kenya nın 250 g. ise (60 tl den 70 e çıkan) 70 tl. Kungpow Kenyasını içtikten sonra eleştiri/yorum yapın derim.
Merhaba. Eminim çok güzel kavuruyordur. Müşteri kitlesini daha özel tutumak veya az miktarlarda özenli kavurmak istediğinden fiyatı yüksek tutabilir, hiç sorun değil. Üstteki yazdığım yüzdelik miktarda indirim yapıp bunu instagram'da paylaşması komik sadece. Hatta bana dalga geçiliyormuş izlenimi bile verdi :d

O üstteki rakam gerçek bu arada kafadan sallamadım bunu da size cevabımdan bağımsız olarak buraya yazayım :D

Son düzenleme:
Merhaba. Eminim çok güzel kavuruyordur. Müşteri kitlesini daha özel tutumak veya az miktarlarda özenli kavurmak istediğinden fiyatı yüksek tutabilir, hiç sorun değil. Üstteki yazdığım yüzdelik miktarda indirim yapıp bunu instagram'da paylaşması komik sadece. Hatta bana dalga geçiliyormuş izlenimi bile verdi :d

O üstteki rakam gerçek bu arada kafadan sallamadım bunu da size cevabımdan bağımsız olarak buraya yazayım :D
O konuda haklısınız. Abartılıp paylaşılabilecek bir rakam değil.

Ben şimdiye kadar iki çekirdeklerini denedim ve üstte de dediğim gibi Kosta Rikadan inanılmaz memnun kaldım. İçinden çıkan defect miktarı da çok düşüktü. Urban Roastery Kungpow'da boş çekirdek yok demişti. Ara ara denemeye devam edeceğim farklı çekirdekleri. Bu arada instagramdan bir şey sorarsanız çok yardımcı oluyorlar.

Ben şimdiye kadar iki çekirdeklerini denedim ve üstte de dediğim gibi Kosta Rikadan inanılmaz memnun kaldım. İçinden çıkan defect miktarı da çok düşüktü. Urban Roastery Kungpow'da boş çekirdek yok demişti. Ara ara denemeye devam edeceğim farklı çekirdekleri. Bu arada instagramdan bir şey sorarsanız çok yardımcı oluyorlar.
Şu ana deneyip de memnun kalmadığım çekirdekleri olmadı. Çok başarılı bir kavurucu ve başarılı çekirdek seçkisi var.

Geri