• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kumtel Gooseneck Kettle

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan camusal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mutbex ten bende satın aldım. Bir sorun yaşamadım. Ağız kısmına kirpi çay süzgeci ekledim. Su akışını daha kontrollü hale getirdim .Fiyatına göre performansı bence gayet iyi.

Hario ocak ustu kettlema gore akisi cok iyi geldi bana kontrolu daha rahat baya da şık

Evde Timemore Fish Pro kettle kullanıyorum, geçenlerde arkadaşımın Kumtel kettle'ı ile birkaç demleme yaptım ve olumlu anlamda çok şaşırdım. Uzun vadeli bir kullanımım olmadığı için elektronik ve malzeme kalitesi konusunda bir yorum yapamam ama döküş konforu epey iyi geldi bana. Saniyede 1-2 gram gibi çok düşük debili döküşlerde zorlayabilir belki ama saniyede 6-8 gram gibi standart döküşler için çok rahat kontrol ediliyor, bazen döküş debisi biraz dalgalanıyor ama o kadar da olur.

Evde Timemore Fish Pro kettle kullanıyorum, geçenlerde arkadaşımın Kumtel kettle'ı ile birkaç demleme yaptım ve olumlu anlamda çok şaşırdım. Uzun vadeli bir kullanımım olmadığı için elektronik ve malzeme kalitesi konusunda bir yorum yapamam ama döküş konforu epey iyi geldi bana. Saniyede 1-2 gram gibi çok düşük debili döküşlerde zorlayabilir belki ama saniyede 6-8 gram gibi standart döküşler için çok rahat kontrol ediliyor, bazen döküş debisi biraz dalgalanıyor ama o kadar da olur.
Hocam brn bazen 65 dereceye ayarladığım zaman 70 r çıkıyor bu normal mi sizce kumtelde?

Geri