• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kumtel Gooseneck Kettle

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan camusal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Selamlar, reklam değildir ben de burdaki fiyattan yeni aldım 1500 tl üzerine 125 tl de kuponu var satıcıdan farklı ürünler ekleyip alınabilir, fiyat bana çok cazip geldi.

Bedavadan biraz pahalı :) Bu fiyata alınabilir olduğunu düşünüyorum. Ancak akış ayarlaması biraz zor kirpi süzgeç istiyor. Uzun süredir kullanıyorum beni tatmin ediyor.

Alalı yaklaşık 1 ay oldu. bende trendyol dan 1600 tl ye almıştım. Baya bir şüphelerim vardı,çünkü piyasadaki benzer lerinden oldukça ekonomik. 1 aylık kullanımım sonun da bu fiyata yedek bir tane daha almayı düşünüyorum. Sadece v60 demlemelerim için almıştım ancak hanım diğer kettle da rafa kaldırdı bunu kullanıyor. şimdilik hiçbir olumsuz yanını görmedim. Dereceli ısıtmadan sonra , harici ısıtma ile kontrol ettiğimde aynısı çıkıyor. İleride ne olur bilemem ama şimdilik oldukça memnunum.

kuponlarla yaninda v60 filtre standiyla 1415e kadar dusunce dayanamadim ben de aldim deneyelim bakalim

Bende aldım 7-8 Yıllık Konchero Kettle var Açma kapama tuşu zor basıyor şu ara her an elde kalabilir 😂 Muadilleri 4-5 Bin bandından başlıyor çok iyi fiyat bence.

Geri