Kaplan Terbiyecisi
Barista
Daha fazla
- Espresso Makinesi
- ECM Puristika, Flair Pro2
- Değirmen
- Comandante C40, Kingrinder K6, Timemore C1, Idose df64
- Ekipmanlar
- Puristika, Timemore B75, Timemore crystal eye, v60, Aeropress, Flair Pro2, Timemore Fish Pourover Kettle
Çin malı ucuz atomizer dediğiniz nasıl bir şey tam olarak anlamadım ama tahminimce gümrük vergisi sınırının altında kaldığı için tarım bakanlığı denetiminden geçmeden direk ülkeye giriş yapıyor, ancak bu kumtel ürünün böyle bir denetimden geçmeden ülkeye girmiş olması çok çok zor bir ihtimal, dolayısıyla ben pek ihtimal vermiyorum bahsettiğiniz senaryoya.Fiyat olarak makul olabilir ama bu tarz çin malı ürünlerde asıl sıkıntı metal kısmında. Zamanında elektronik sigara kullanırken çin malı çok ucuz metal atomizerler hakkında yunan bir ustanın yazdığı bir tweet sonrası çin malı, özellikle gıda tüketiminde ve yüksek sıcaklıklarda çalışan metal ürünler için büyük bir önyargı oluştu. Tweette şuna benzer bir şey yazıyordu : "çin malı ucuz atomizerleri kullanan insanlara radyasyonlu metal ile başarılar diliyorum" şunu kastediyor, çin malı metal ürünler, imha edilmesi gereken ama edilmeyen radyasyona maruz kalmış malzemeden üretiliyor. Kimseyi etkilemek istemem ama 3 kuruş değil 3 bin, 30 bin için bile sağlığımı riske atmak istemem.