• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kumtel Gooseneck Kettle

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan camusal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Fiyat olarak makul olabilir ama bu tarz çin malı ürünlerde asıl sıkıntı metal kısmında. Zamanında elektronik sigara kullanırken çin malı çok ucuz metal atomizerler hakkında yunan bir ustanın yazdığı bir tweet sonrası çin malı, özellikle gıda tüketiminde ve yüksek sıcaklıklarda çalışan metal ürünler için büyük bir önyargı oluştu. Tweette şuna benzer bir şey yazıyordu : "çin malı ucuz atomizerleri kullanan insanlara radyasyonlu metal ile başarılar diliyorum" şunu kastediyor, çin malı metal ürünler, imha edilmesi gereken ama edilmeyen radyasyona maruz kalmış malzemeden üretiliyor. Kimseyi etkilemek istemem ama 3 kuruş değil 3 bin, 30 bin için bile sağlığımı riske atmak istemem.
Çin malı ucuz atomizer dediğiniz nasıl bir şey tam olarak anlamadım ama tahminimce gümrük vergisi sınırının altında kaldığı için tarım bakanlığı denetiminden geçmeden direk ülkeye giriş yapıyor, ancak bu kumtel ürünün böyle bir denetimden geçmeden ülkeye girmiş olması çok çok zor bir ihtimal, dolayısıyla ben pek ihtimal vermiyorum bahsettiğiniz senaryoya.

baktılar talep var zammı basmışlar :D

Yeni üye kuponu ile 1350'ye aldım. Fellow ve Timemore kullanıyorum. Bunu iş yeri için aldım. Bu fiyat ile fiyat/performans ötesi. Kanaatimce pahalı ürünlerden hiçbir eksiği yok.
Not: Kargo için paketlemesi bile yapılmamış. Kendi kutusu üzerine kargo etiketi yapıştırılmış sadece. Hatta kutu kapağına bant bile yapıştırılmamış. Yolda birinin canı sıkılsa, şurada, şununla bir kahve demleyeyim dese, hiç zahmetsizce açıp demleme yapabilir...

Isı ayarlı Kumtel(aslında Kumtel değil, Çinli bir firmanın fasonu) bende var, hiçbirşey yapmamama rağmen dokunmatik gösterge ekranı yerinden açıldı içine de tabi bu yüzden su kaçtı ve bozuldu. Bildiğin kağıt yapıştırıcısıyla yapıştırmış gibi açıldı gitti ekran. Para ayırabileceğim zaman kaliteli bir ısı ayarlı kettle alacağım ama nerde, değirmeni bile anca alabildim.

Isı ayarlı Kumtel(aslında Kumtel değil, Çinli bir firmanın fasonu) bende var, hiçbirşey yapmamama rağmen dokunmatik gösterge ekranı yerinden açıldı içine de tabi bu yüzden su kaçtı ve bozuldu. Bildiğin kağıt yapıştırıcısıyla yapıştırmış gibi açıldı gitti ekran. Para ayırabileceğim zaman kaliteli bir ısı ayarlı kettle alacağım ama nerde, değirmeni bile anca alabildim.
Bu işler biraz şans işi galiba. 4-5 aydır kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım.

Geçen hafta 1500 TL’ye satılan ürün an itibar ile 2999 TL olmuş. Çok fırsatçılık gördük de bu kadarı fazla geldi. Kumtelden ilk alışverişim olacaktı, asla yapmamam gerektiğini anlamış oldum.

Geçen hafta 1500 TL’ye satılan ürün an itibar ile 2999 TL olmuş. Çok fırsatçılık gördük de bu kadarı fazla geldi. Kumtelden ilk alışverişim olacaktı, asla yapmamam gerektiğini anlamış oldum.
Her hafta 700 lira fırlıyor :) Yine de 3k bile değecek bir ürün bence ama o fiyatların bir tık üstüne tchibo vs falan da vardı sanırım.

Döküş kalitesi bir Timemore değil ama kötü değil bence idare ediyor.

Sıcaklık kimi zaman tam isabetli kimi zaman 1 derece düşük çıkıyor.

Cihazı kapattığınızda da ışıkları yanmaya devam ediyor.

Ortalama bir hızda suyu ısıtıyor.

Yapı kalitesi şimdilik güven veriyor.

Fiyatına göre bedavaydı. Şu anda hala fiyatı iyi ve rakibi yok gibi gözüküyor.

2999₺ uygun gelmişti. Konu başlığını inceledikten sonra göz göre göre, 1 ay arayla 1200₺ 'ye satılan ürüne 2999 vermek istemedim :))

Evde kullanıyorum. Memnun kaldığım için ofise de almak istedim. 3000 TL'yi görünce ben de vazgeçtim. Başka alternatiflere yelken açacağım

2350 TL den hb kumtel satıcısından aldım. patlak ve zayıf bir ambalajla geldi ama ürün sağlam gibi.

kullanım kılavuzu paketlemeden daha berbat, türkçe yazılanlardan birşey anlamakta zorlandım, kime çevirtmişlerse

baktım ingilizcesinde türkçesinde hiç yazmayan bilgiler var beyaz sirke ile bekletin falan demiş temizlik için, ama hal böyle olunca o da pek güven vermedi..

bir ürün satıyorsun iç piyasaya türk firması.. iki satırlık kılavuzu düzgün hazırlayamıyorsun..

kullanan arkadaşlar ürünü ilk kullanımda nasıl temizlediniz ? beyaz sirke ile bişi yaptınız mı, bi deterjanla geçsek elimizde kalır mı ? dışı da oldukça pürüzlü hassas bir boyası var..

Ben de ocak üstüne pes ettim ve kumteli aldım. İndirim olunca 1500 e aldım kesinlikle tam eder fiyatı bu bence fazlası zarar gibi bir ürün 😅 sıcaklık stabil değil gibi hissettim. Bir derece oynamayı yine anlarım ama iki derecelik sapmalar yapıyor. İlk ısıtması güzel ama sonra sıcak tutmaya çalışırken hafif hafif ısıtıyor gibi geldi. Yine de pour over tarafında ayda yılda bir demleme yaptığım için çok önemsemiyorum. Ama işin gurmesi olacak olsam can sıkar... Malzeme kalitesi bence yeterli düzeyde. İlk ısıtması da gayet yeterli sürede. Akışı tam bilemiyorum ben temudan zamanında akış kontrol zımbırtısı almıştım onu taktım iş de görüyor gibi. Kısacası stabil sıcaklık diyorsanız nokta atış demleme yapacaksanız tehlikeli ürün diğer türlü iş görür 😁 ☕

Merhaba arkadaşlar kumteli ben de bayadır kullanıyorum memnunum fakat 73 dereceye ayarlıyorum 73 dereceye geliyor 5 saniye sonra 76-77gösteriyor dereceyle ölçüyorum 76 gösteriyor sizde de mi böyle? Garantiye mi göndersem

Bu sadece kumtelde değil hemen hemen bütün kettlarda var su miktarı ile oynamaya çalışın

Geri