• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Konchero Isı ayarlı kettle (yeni model) fikri olan var mı?

Herkese selam. nitelikle kahve işine yeni başlayacak biri olarak yorumlarınıza istinaden bende sipariş verdim Mutbex'den. Üye indirimi ile 1.131 TL'ye geliyor.

Böyle bir sorun yaşamadım. Geçmiş olsun. Firmanın yardımcı olup olmadığı hakkında lütfen buradan tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?
Bir iki gün daha kullanıcam 2 kere daha doldurdum denedim bu sefer akmadı, nereden aktığı konusunda fikrim yok konchero yazısı altındaki birleşim yerinden geliyor gibiydi ama kesildi, tam çözüp video ile kanıtlayıp göndericem yoksa firmalar haklı çıkmaya çalışabiliyor.

Bir iki gün daha kullanıcam 2 kere daha doldurdum denedim bu sefer akmadı, nereden aktığı konusunda fikrim yok konchero yazısı altındaki birleşim yerinden geliyor gibiydi ama kesildi, tam çözüp video ile kanıtlayıp göndericem yoksa firmalar haklı çıkmaya çalışabiliyor.
Geçmiş olsun inşallah bişi olmamıştır, olduysa çözerler umarım

Geçmiş olsun inşallah bişi olmamıştır, olduysa çözerler umarım
Kanıtladım, birleşim yerinde su birikiyor, iki kullanım arası saatler geçtiği için epey birikmiş ondan damla damla düştü sonra kesildi ama birleşim yeri hep ıslak. Video ve görselleri çekip whatsapp ile gönderdim bakalım yarın ne cevap gelecek. Yasal cayma süresindeyim zaten koşulsuz iade sürem 15 gün, çözüme yanaşmazlarsa direk iade ederim.

Nazar değdi dibinden damla damla su akıyor, değişime yollucam bu hafta, sizde öyle bir sorun oldu mu? Tam birleşme yerinden. @dncrmdn @Oguzhan
Ben herhangi bir sorunla karşılaşmadım, benimde demlemeler arasi bazen 1 gun oluyor bazen 2 iş yoğunluğundan dolayı ama herhangi bir su birikmesi gormedim. Firmanın cevabını bende merak ettim. Cok gecmis olsun.

Benimki de bugün geliyor. Umarım sorun çıkmaz🙏 Hemen kontrol edeceğim.

Kendi adıma firmanın müşteri ilişkilerini merak ediyordum. Tecrübeniz sayesinde bilgimiz oldu. Teşekkürler.

arkadaşlar konchero 1.270 civarına satılıyor şu an ve hala daha alınabilir bir kettle mı bu fiyata? alternatifleri var mı yoksa direkt bu modelden alıp devam mı edeyim hayatıma?

arkadaşlar konchero 1.270 civarına satılıyor şu an ve hala daha alınabilir bir kettle mı bu fiyata? alternatifleri var mı yoksa direkt bu modelden alıp devam mı edeyim hayatıma?
konchero ben 1000 tl ye almıştım memnunum. Bu fiyat ta bence çok iyi.

Ben yakın döküşü gayet iyi yapıyorum. Eğer kafanızda soru işareti varsa kettle ı çok doldurursunuz. Yakın döküş öyle olunca daha kolay oluyor

Hangi sitede bu fiyat acaba ?

Geri