• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Konchero Isı ayarlı kettle (yeni model) fikri olan var mı?

Bende aranıza katildim. 2. El kochero AS21267 modelini aldım. Malum siteden aldigim kettle ile karşılaştırdığımda suanlik bana biraz agir geldigi icin dokuslerimde verimsiz oluyorum. Turu tamamlarken su akışı bozuluyor alisacagiz herhalde :))

Sormak istedigim diyelim ki 92 derece ye ayarladım ve kaldirdim dokusu yaptim yerine koydugumda 2 derece isi kaybi var mesela tekrar 92 olmuyor. Termometre gostergesine basiyorum otuyor ama derecede hareket yok.
Not: Kaldirmadan oncede isarete basip tekrar koymayi denedim yinede isi ilk ayarladığım seviyeye çıkmıyor. Normal mi bu durum?
Hoş geldiniz. Normalda ısıyı sabit tutma düğmesine basınca ekran yanıp sönmeye başlıyor. Ondan sonra 2 derece kayıp yaşandığında ısıtma olayı başlıyor. Birde kaldırıp yerine koyunca tekrar basmak lazım sanirim. Eve geçtiğimde deneyip size bilgi vereceğim.

Iyi günlerde kullanın

Tüm mesajları baştan sona okudum ve almak için büyük bir gaza gelmiş olmam söz konusu :) kullanan ve yorum yapan arkadaşların eline sağlık. Uzun dönem kullanımda belirtmek istediğiniz bir eksisi ya da sonradan farkettim dediğiniz bir artısı var mı kettle ın, birde şu kapanma sorununa çözüm bulabilen oldu mu?

Kapanma sorununa maalesef bir çözüm yok, tek çözüm prizden çekmek yada otomatik kapanmasını beklemek neredeyse 9 10 aydır kullanıyorum, gercekten memnunum.

Tüm mesajları baştan sona okudum ve almak için büyük bir gaza gelmiş olmam söz konusu :) kullanan ve yorum yapan arkadaşların eline sağlık. Uzun dönem kullanımda belirtmek istediğiniz bir eksisi ya da sonradan farkettim dediğiniz bir artısı var mı kettle ın, birde şu kapanma sorununa çözüm bulabilen oldu mu?
1-2 aydır kullanıyorum, gayet memnunum. Tecrübe paylaşımı olması açısından:

- Misal olarak 93°lik bir tarif uygulayacaksam 92°ye ayarlıyorum. Neredeyse hiç şaşmadan 1° fazla ısıtıyor 😄

- 90°lik yavaş döküş de yapılabiliyor, kahve yatağını dönme dolaba çevirecek kadar hızlı döküş de yapılabiliyor. Kişisel olarak bu geniş skala benim sevdiğim bir özellik. Alışması biraz zaman alabilir.

- Bir gün başka bir kettle'a geçmek istersem Fellow almam, çünkü benzer bir performansı bununla da alabiliyorum. Brewista falan alırım. Çünkü zannımca bu kettle'ın tek eksisi kahve yatağına çok yakın döküşe imkan vermemesi.

Arkadaşlar size güvendim aldım bunu hadi hayırlı olsun :D @dncrmdn @Oguzhan @baymurat
Bende alalı 20 gün oluyor yorum yapmak için erken diyordum ama benim için şuan comandante den daha önemli bir ekipman oldu. Döküş konusunda benim demleme tariflerime göre gayet iyi hatta ben minimum hızından iki kat daha hızlı döküş yapıyorum. Kozmetik olarak gayet tatmin edici. Suyu ısıtma hızı olarak biraz yavaş gelebilir ama kettle ı çalıştırdıktan sonra kahveyi tartayım çekeyim derken su hazır oluyor. suyun
kaynama noktasına kendini adapte etme özelliği de güzel çünkü normalde suyun kaynama noktasının yaklaşık 96 derece olduğu bir şehirde kullanıyorum. Kısacası fellow mu alsam bu mu derken bunu alıp fellow yerine de denemek istediğim k pro yu almış oldum şimdi iyiki diyorum çünkü işimi çok çok iyi görüyor. Sizde güle güle kullanın :) ben güvendim pişman olmadım umarım sizde olmazsınız :)

Son düzenleme:
Bende alalı 20 gün oluyor yorum yapmak için erken diyordum ama benim için şuan comandante den daha önemli bir ekipman oldu. Döküş konusunda benim demleme tariflerime göre gayet iyi hatta ben minimum hızından iki kat daha hızlı döküş yapıyorum. Kozmetik olarak gayet tatmin edici. Suyu ısıtma hızı olarak biraz yavaş gelebilir ama kettle ı çalıştırdıktan sonra kahveyi tartayım çekeyim derken su hazır oluyor. Haftasonu deniz kenarı bir yerde denedim kettle ı suyun
kaynama noktasına kendini adapte etme özelliği de güzel çünkü normalde suyun kaynama noktasının yaklaşık 96 derece olduğu bir şehirde kullanıyorum. Kısacası fellow mu alsam bu mu derken bunu alıp fellow yerine de denemek istediğim k pro yu almış oldum şimdi iyiki diyorum çünkü işimi çok çok iyi görüyor. Sizde güle güle kullanın :) ben güvendim pişman olmadım umarım sizde olmazsınız :)
Bu arada kapanmama olayı biraz sinir bozuyor fişini çeksen dert çekmese dert

Bende 20 gündür kullanıyorum işlemçisi biraz karışık tam olarak çözemedim ama çok şık havalı :)

Bende alalı 20 gün oluyor yorum yapmak için erken diyordum ama benim için şuan comandante den daha önemli bir ekipman oldu. Döküş konusunda benim demleme tariflerime göre gayet iyi hatta ben minimum hızından iki kat daha hızlı döküş yapıyorum. Kozmetik olarak gayet tatmin edici. Suyu ısıtma hızı olarak biraz yavaş gelebilir ama kettle ı çalıştırdıktan sonra kahveyi tartayım çekeyim derken su hazır oluyor. Haftasonu deniz kenarı bir yerde denedim kettle ı suyun
Isı sabitleme olayı var mı onu sormayı unuttum mesela 93 derecede hep duruyor mu demleme sonuna kadar ayrıca alıp bırakınca bir sey yapmak gerekiyor mu kendi ayarlıyor mu tekrar olduğu ısıya ( teşekkür ederim bu arada hep beraber güle güle kullanırız inşallah 😁)

Isı sabitleme düğmesi var ona basınca sıcaklık düşünce tekrar o sıcaklığa geliyor.Ben genelde 96 derecedeyken alıp tekrar kettle koymadan demliyorum bir iki sefer demlerken kettle ısınsın diye koydum 91 dereceye düşmüştü tekrar 96 ya çıkması biraz uzun sürüyor bu sefer de kahve demleme süresi geçiyor belki 30 saniye de bir kettle ı ısıtmak için koymak mı gerekir sabit 96 ile demlemek mi gerekir yoksa gittikçe derecenin düşmesi daha mı iyi bilemiyorum :)

Son düzenleme:
burada 1169 lira

Geri