• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kinu M47 Classic-Simplicity El Değirmeni Toplu Alım Organizasyonu

Kinu ile ilgili yorumlar çok olumlu , fiyat olarak da bende ilk başta hesap yaparken cmd ile arasındaki farka baktım ama red clix +cmd 3000-3200 tl bandında geliyorken bu değirmen için güzel indirim alabilirsek gayet mantıklı bir seçim olacağını düşünüyorum :)
Evet, red clixli fiyatına göre iyi alternatif olabilir. Kinu espresso için de başarılı deniyor.

elimde 1zpresso k-pro + comandante var. Filtre için bunları elden çıkarıp kinu almaya değer mi dersiniz?
Kinu'nun pour over için ayrı bir bıçak seti var, 45 euro civariydi yanlış hatirlamiyorsam fiyatı; espresso'da 1z'ye göre performansını bilmiyorum ama aşağı kalır yanı yoktur diye düşünüyorum. Hollanda aeropress şampiyonu kinu ile katılmıştı şampiyonaya hangi bıçak setini vs. kullandı araştırın isterseniz. Birde kendi sitesinde 3 farklı modeli var. Aşağı haznesi plastik olup mekaniği normal kinu gibi olan fakat fiyatı daha makul olan, onu da düşünebilirsiniz isterseniz getiriyorlarsa tabi.

elimde 1zpresso k-pro + comandante var. Filtre için bunları elden çıkarıp kinu almaya değer mi dersiniz?
Sadece pour over odaklı tüketiminiz var ise ve de elinizde Comandante gibi bir değirmen varken gerek yok bence.

Ancak espresso dünyasına girmeyi ve de bu iş için bir Setup kurmayı düşünüyorsanız alınabilir, yanına da güzel bir lever makine ile tadından yenmez.

Daha da farklı olarak ; Manuel ile aranız iyiyse ve genelde tek tüketici olup çok fazla shot almayacaksanız Robot+M47 mis..

Benim diyen en baba makinelere nal toplatır bu ikili. Güzel bir single origin ile bir çıktı alırsınız ki, mis..

Elden çıkarma meselesine gelirsek de k-pro için bir şey diyemem ama Comandante dursun elinizden çıkarmayın bence. Hele ki geçmiş zamanda ve şuan ki fiyatlardan daha düşük fiyatlardan aldıysanız hiç gerek yok. Pour over için her daim baş ucunuzda dursun.

Bugün specific coffee'ye burr setlerle ilgili bir soru sormuştum. Sağolsunlar hemen yanıtladılar.
Burr setlerini kendilerinin mi ürettiğini yoksa hazır burr mu kullandıklarını sormuştum, bıçakları firma kendisi tasarlayıp üretiyormuş. Kaplaması sayesinde de topaklanma olmuyor ya da çok az oluyormuş. Benim de yeni öğrendiğim üzere bir firma kendi bıçağını tasarlayıp üretiyorsa kalite anlamında sorun yaratmayacak demektir.
25 yıldır el değirmeni üreten, 22 milyon civarı el değirmeni satan bir firma olduğunu ilettiler.

Aklım çelinmedi değil...

Geri