melih ismail
Barista
kesinlikle katılıyorumComandante de 2800 oldu hocam, red clix de 400, 3200 tl ediyor. Eğer kinuya %15 indirim gelirse 3100e gelir. Cmd ye kıyasla çok daha iyi olur
kesinlikle katılıyorumComandante de 2800 oldu hocam, red clix de 400, 3200 tl ediyor. Eğer kinuya %15 indirim gelirse 3100e gelir. Cmd ye kıyasla çok daha iyi olur
Comandante 240 euro karşılığı tl olarak satılıyordu euro 10 tl civarı.Comandante de 2800 oldu hocam
Bilemiyorum hocam şuan tin coffeede 2775 tl olarak görünüyor stoktaki 2 modelComandante 240 euro karşılığı tl olarak satılıyordu euro 10 tl civarı.
Fiyatlar değiştiComandante 240 euro karşılığı tl olarak satılıyordu euro 10 tl civarı.
Evet, red clixli fiyatına göre iyi alternatif olabilir. Kinu espresso için de başarılı deniyor.Kinu ile ilgili yorumlar çok olumlu , fiyat olarak da bende ilk başta hesap yaparken cmd ile arasındaki farka baktım ama red clix +cmd 3000-3200 tl bandında geliyorken bu değirmen için güzel indirim alabilirsek gayet mantıklı bir seçim olacağını düşünüyorum![]()
Robot alımında kur da düşüktü, güzel fırsat olmuştuBence robotta oldugu gibi belirli sayilar icin direkt firmadan fiyat alalim, onlar uzerinden konusmak daha rahat olur
Aynı soruyu burada sorarsanız daha mantıklı gibi.elimde 1zpresso k-pro + comandante var. Filtre için bunları elden çıkarıp kinu almaya değer mi dersiniz?
Haha mesaj alındıAynı soruyu burada sorarsanız daha mantıklı gibi.
elimde 1zpresso k-pro + comandante var. Filtre için bunları elden çıkarıp kinu almaya değer mi dersiniz?
bende de molent G50 ve baratza encore var bunları satıp tek değirmene geçmeyi düşünüyorum filtrede de üzmez benceelimde 1zpresso k-pro + comandante var. Filtre için bunları elden çıkarıp kinu almaya değer mi dersiniz?
bence elden cikarmadan alip voltrani olusturunelimde 1zpresso k-pro + comandante var. Filtre için bunları elden çıkarıp kinu almaya değer mi dersiniz?
Kinu'nun pour over için ayrı bir bıçak seti var, 45 euro civariydi yanlış hatirlamiyorsam fiyatı; espresso'da 1z'ye göre performansını bilmiyorum ama aşağı kalır yanı yoktur diye düşünüyorum. Hollanda aeropress şampiyonu kinu ile katılmıştı şampiyonaya hangi bıçak setini vs. kullandı araştırın isterseniz. Birde kendi sitesinde 3 farklı modeli var. Aşağı haznesi plastik olup mekaniği normal kinu gibi olan fakat fiyatı daha makul olan, onu da düşünebilirsiniz isterseniz getiriyorlarsa tabi.elimde 1zpresso k-pro + comandante var. Filtre için bunları elden çıkarıp kinu almaya değer mi dersiniz?
Sadece pour over odaklı tüketiminiz var ise ve de elinizde Comandante gibi bir değirmen varken gerek yok bence.elimde 1zpresso k-pro + comandante var. Filtre için bunları elden çıkarıp kinu almaya değer mi dersiniz?
Eldiven ile çantayı açma kısmına sesli güldüm bu arada. Akıl bir an diğer bir 47 olan kel abimiz ajan 47 ve çantasına gitti2021 model Kinu M47 Classic seyehat çantalı versiyonu ilk kez türkiyede satışa çıkacak![]()