Benzer bir Stanley modeli ile denemiştim. Herhangi bir zarar vermedi. Elle yapılana göre çok hızlı oluyor.Arkadaşlar k6 ile Bosch GSR 120-Li kullanan var mı?
Espresso için misafirlerim olduğunda (sürekli olmamak kaydı ile ) GSB 180-Li ile min tork min RpM hızında kullanıyorumArkadaşlar k6 ile Bosch GSR 120-Li kullanan var mı?
Hocam GSB serisi darbeli sanırım, değirmene zarar vermiyor mu?Espresso için misafirlerim olduğunda (sürekli olmamak kaydı ile ) GSB 180-Li ile min tork min RpM hızında kullanıyorum
darbe moduna alınmadığında vidalama/delme gibi çalıştığı için zarar vermiyor.Hocam GSB serisi darbeli sanırım, değirmene zarar vermiyor mu?
O zaman almışken darbeli almak daha mantıklı. En azından evde de kullanılır. Birde matkapla değirmen arasında hangi ucu kullanıyorsunuz? Ucu da dışarıdan mı temin etmek gerekiyor yoksa matkabın içinden k6 ile uyumlu uç geliyor mu?darbe moduna alınmadığında vidalama/delme gibi çalıştığı için zarar vermiyor.
Bendeki Bosch Go nun torku yetersiz kalıyor (5Nm)Bosch Go var bende , Commandante ye kıyamam da denemek için K6 mı alsam yine
Güzelim K6 mı Birkaç ay önce yok pahasına arkadaşıma satmıştım. Bir şekilde geri alayım bari.
Asla. Sadece fırça ilehocam merhaba, degirmeni nasil temizliyorsunuz. Su , sabun vs kullaniuyo musnunz?
hocam merhaba, degirmeni nasil temizliyorsunuz. Su , sabun vs kullaniuyo musnunz?
Değirmenin kullanım kitapçığında 15-20Nm tork istediğini belirtmişler. Bende evde dursun lazım olur diyerek 500 liraya aldığım şarjlı matkapla rahat çeviriyorum. çift kademe hızı var matkabın ikinci hızda tork yetersiz kalıyor ancak ilk hızda rahat öğütüyorBendeki Bosch Go nun torku yetersiz kalıyor (5Nm)
Malesef hocam devletimiz azıcık da olsa uyguna ve bir şey olduğu zaman taa oralardan destek olan iyi satıcılardan almamızı istemiyor. Yurtiçinde bildiğim kadarıyla getiren yok anca 2. el bulabilirsiniz zaten gelirse de 100 dolar fiyatı 200 dolar olurKingrinder K6 değirmenini nereden alabiliriz türkiyede bir satıcısı yok malum gümrük sınırlamalarından dolayıda gelmeme ihtimali yokmu yurtdışından mı ?
Ben bunu kullanıyorum, çok memnunum.Merhaba, kingrinder k6 uyumlu bi taşıma kılıfı bulan oldu mu acaba?
Kolda serbest düşmenin oldugu noktayı 1 sayın. Gerisi önemsizMerhabalar, kingrinder k6 kullanıyorum, başlangıç noktam gitgide geriye gitmekte. İlk aldığımda en ince için -5 hizasında iken şimdi -10' u (50 hizasını) bile geçiyor. Gerçi ben yine de 0'ı başlangıç noktası kabul ediyorum, çünkü baktığım yerler, geriye gitse de 0'ı referans kabul edin diyor. Zaten 0 sonrası değerlerde kolda serbest düşme olmuyor. Benzer durumu yaşayan var mıdır?
İyide niye gitgide geriye doğru kayıyor ? bendekide öyle ...Kolda serbest düşmenin oldugu noktayı 1 sayın. Gerisi önemsiz