• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kingrinder K6

darbe moduna alınmadığında vidalama/delme gibi çalıştığı için zarar vermiyor.
O zaman almışken darbeli almak daha mantıklı. En azından evde de kullanılır. Birde matkapla değirmen arasında hangi ucu kullanıyorsunuz? Ucu da dışarıdan mı temin etmek gerekiyor yoksa matkabın içinden k6 ile uyumlu uç geliyor mu?

Alacağınız matkap setine göre değişir bizim sette yoktu. manual e göre 6.35mm(1/4inch) Hex uzatma (her nalburda bulunabilir)Screenshot_20241027_172916.png

Bosch Go var bende , Commandante ye kıyamam da denemek için K6 mı alsam yine:)
Güzelim K6 mı Birkaç ay önce yok pahasına arkadaşıma satmıştım. Bir şekilde geri alayım bari.

Kingrinder K6 değirmenini nereden alabiliriz türkiyede bir satıcısı yok malum gümrük sınırlamalarından dolayıda gelmeme ihtimali yokmu yurtdışından mı ?

Kingrinder K6 değirmenini nereden alabiliriz türkiyede bir satıcısı yok malum gümrük sınırlamalarından dolayıda gelmeme ihtimali yokmu yurtdışından mı ?
Malesef hocam devletimiz azıcık da olsa uyguna ve bir şey olduğu zaman taa oralardan destek olan iyi satıcılardan almamızı istemiyor. Yurtiçinde bildiğim kadarıyla getiren yok anca 2. el bulabilirsiniz zaten gelirse de 100 dolar fiyatı 200 dolar olur :) ( Şu an indirimde 84€)

Merhabalar, kingrinder k6 kullanıyorum, başlangıç noktam gitgide geriye gitmekte. İlk aldığımda en ince için -5 hizasında iken şimdi -10' u (50 hizasını) bile geçiyor. Gerçi ben yine de 0'ı başlangıç noktası kabul ediyorum, çünkü baktığım yerler, geriye gitse de 0'ı referans kabul edin diyor. Zaten 0 sonrası değerlerde kolda serbest düşme olmuyor. Benzer durumu yaşayan var mıdır?

Son düzenleme:
Merhabalar, kingrinder k6 kullanıyorum, başlangıç noktam gitgide geriye gitmekte. İlk aldığımda en ince için -5 hizasında iken şimdi -10' u (50 hizasını) bile geçiyor. Gerçi ben yine de 0'ı başlangıç noktası kabul ediyorum, çünkü baktığım yerler, geriye gitse de 0'ı referans kabul edin diyor. Zaten 0 sonrası değerlerde kolda serbest düşme olmuyor. Benzer durumu yaşayan var mıdır?
Kolda serbest düşmenin oldugu noktayı 1 sayın. Gerisi önemsiz

Geri