• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kingrinder K6

Öncelikle cevap için teşekkür ederim. İçinden çıkan sepette 58 clickte öğüttüm videodaki gibi. Bir krema tabakası oluştu üstünde. Sonra dipsiz neouza marka 51 mm portafilter aldım ve onun kendi sepeti vardı o sepetle birlikte denedim dün ilk kez. Yine 58 clickte fakat sepet biraz derin geldi sanırım ezemedim kahveyi. Sonra miktarı arttırdım denedim. Bu sefer hiçbir krema alamadım. İyiye gidelim derken geri gittim.

Basınçsız sepete 15-16 gram kahve ile 35 click ile bi deneme yapın derim. Tamp'ı güzel yaparsanız tatminkar sonuçlar alabilirsiniz.
Öncelikle cevap için teşekkür ederim. İçinden çıkan sepette 58 clickte öğüttüm videodaki gibi. Bir krema tabakası oluştu üstünde. Sonra dipsiz neouza marka 51 mm portafilter aldım ve onun kendi sepeti vardı o sepetle birlikte denedim dün ilk kez. Yine 58 clickte fakat sepet biraz derin geldi sanırım ezemedim kahveyi. Sonra miktarı arttırdım denedim. Bu sefer hiçbir krema alamadım. İyiye gidelim derken geri gittim.

K6'lar için taşıma çantası var mıdır? Taşıma çantası almak istiyorum ya da en azından Timemore'daki gibi kumaş heybe bile olabilir. Sağa sola giderken kutusu ile taşımak çok hantal oluyor.

K6'lar için taşıma çantası var mıdır? Taşıma çantası almak istiyorum ya da en azından Timemore'daki gibi kumaş heybe bile olabilir. Sağa sola giderken kutusu ile taşımak çok hantal oluyor.
Yurtdışından birşey almak artık imkansıza yakın oldu. Kendiniz bir terzide vb. biryerde yaptırabilirsiniz

Kingrinder k 6 yı nerden alabilirim
Artık bireysel olarak almanız son vergi düzenlemesi gereği mümkün değil hocam, belki yurt dışından bir tanıdığınız aracılığıyla getirtebilirsiniz ya da forumlarda ilanlara bakabilirsiniz.

SHARDOR marka elektirikli kahve öğütücüm vardı, orta kalitye ama gayet işe yarıyordu. son birkaç öğütmede garip sesler çıakrtıyordu az önce malesef patladı. şuan fazla para vermek istemediğimde manuel alıyım dedim, amazonda hep karşıma çıkıyordu ama galiba satışa kapanmış.

nerden uygun fiyata alabilirim?

Artık bireysel olarak almanız son vergi düzenlemesi gereği mümkün değil hocam, belki yurt dışından bir tanıdığınız aracılığıyla getirtebilirsiniz ya da forumlarda ilanlara bakabilirsiniz.
Aslında almak mümkün ama gümrük süreçleri yüzünden pahalıya gelir. 30 Euro sınırını geçtiği için gümrüğe takılır gümrük müşavirine vekalet vermek, gümrükten çektirmek, gümrük depo parasını ödemek ve bunların üstüne çeşitli vergilerini ödemek zorundasınız 100 dolarlık bir ürün sizin için masraflarla 300-400 dolara denk gelebilir. O paraya TR içerisinde satılan comandate c40 gibi üst seviye ürünleri alabilirsiniz.

SHARDOR marka elektirikli kahve öğütücüm vardı, orta kalitye ama gayet işe yarıyordu. son birkaç öğütmede garip sesler çıakrtıyordu az önce malesef patladı. şuan fazla para vermek istemediğimde manuel alıyım dedim, amazonda hep karşıma çıkıyordu ama galiba satışa kapanmış.

nerden uygun fiyata alabilirim?
Artık yurtdışından ürün almak imkansız hale getirildi, Türkiye içindeki satıcılardan ürün bakabilirsiniz ancak pek bilgi sahibi değilim bu konuda.

Amazon germanyden alanlar olarak gemiye son anda binmişiz. O zaman alırken çok düşünmüştüm alsam mı almasam mı hata mı ettim derken şimdi iyi ki almışım diyorum. Bu ülkede aklına düşeni almadan geçmeyeceksin gerçekten.

Amazon germanyden alanlar olarak gemiye son anda binmişiz. O zaman alırken çok düşünmüştüm alsam mı almasam mı hata mı ettim derken şimdi iyi ki almışım diyorum. Bu ülkede aklına düşeni almadan geçmeyeceksin gerçekten.
Amazon ile alanlardanım ben de. Gerçekten çok haklısınız. İyi ki diyorum zamanında almışım.

Ben de Amazon ile alanlardanım son değirmen alışverişimmiş en azından iyi bitirdik elimizde ortalama üstü bir değirmenle kaldık. Ömrü uzun olur umarım :)

Merhaba,

Yeni yasadan kaynaklı olarak KINGrinder K6 model öğütücüyü alamıyorum. Herhangi bir alternatif veya yerli model "Molent g50+" vs öneriniz varmıdır?

Merhaba,

Yeni yasadan kaynaklı olarak KINGrinder K6 model öğütücüyü alamıyorum. Herhangi bir alternatif veya yerli model "Molent g50+" vs öneriniz varmıdır?
Molent kullanıcı deneyimlerini okuyabilirsiniz forumda. Memnun olan çok fazla değil diye biliyorum yine de kullanmadığım için yorum yapamıyorum. Kahve içme profiliniz filtre ve az da olsa espresso, Türk kahvesi vs ise ikinci el ürünlere yönelebilirsiniz K6 yakın zamanda vardı ilanlarda. R3 de aynı şekilde ilanlardan aratıp bulabilirsiniz iki değirmen de sizi üzmez. Timemore C3 S2C bakabilirsiniz sıfır. Tabi her şeyden önce bütçeniz önemli benim bahsettiğim ürünler giriş seviyede f/p uygun ürünlerdir.

Geri