Navigli
Yeni Üye
teşekkürler verdiğiniz bilgiler için, bu konuda bayağı bir tecrübeli olduğunuz için size sorayım, ev imkanlarıyla veya dışardan ucuza bularak öğütüm kolunun topuzuna bi finish uygulayabilir miyim, bir de onun dışında sizce k6'nın başka neleri modlanabilir?Evet 1zpresso kolu uyum sağlıyor ve aliexpresste satıyorlar ancak çok pahalı. 400TL fazla verip kingrinder K0 alabiliyorsun.
Dems'e de yazdım bir kaç defa ancak dönüş alamadım. Sanıyorum ki ellerinde yedek parça yok.
O yüzden bende farklı bir değirmen kolunu k4 'e göre uydurdum. Zaten kingrinder matkapla/şarjlı tornavidayla öğütüm yapılabileceğini belirttiği için hangi parçanın kaynak yapılacağını tahmin etmek zor olmadı.
@aztec sağolsun atıl duran g50 değirmen kolunu verdi bana
Ekli dosyayı görüntüle 27662
1 - G50 kolda topuzu yerleştireceğimiz yeri tornayla düzelttik, tekrar yaptık
2 - Bu ara parçayı zaten her yerde bulabilirsin
3 - 2numarada gösterdiğim parçayı keserek g50 koluna kaynak yaptık.
Angaramızın iç mimarı @burakergen bütün siteler eşrafını tanıdığı için hızlıda gitmemiz gereken yerlere götürdü. Kolayca yaptık, aslına bakarsan kaynak ustaları bununla uğraşmayalım gel en baştan bi kol yapalım dediler. Keza kingrinder 'ın verdiği kapakta çok işine yarayacaktır eğer revize edebileceğin bir kol bulamaz ve en baştan yaptırmak istersen.
Ekli dosyayı görüntüle 27663
aklıma bir ara cam hazne gelmişti kingrinder uyumlu cam hazne bulunabilir mi acaba