HasanSutcu
Barista
- İsim
- Hasan
..aliexpress "leshu" satıcısında
k4 1900'e
k6 2600'e geliyor. değerlendirmeli mi?
Son düzenleme:
..aliexpress "leshu" satıcısında
k4 1900'e
k6 2600'e geliyor. değerlendirmeli mi?
aynı satıcı değil mi? bana neden 150 lira daha ekliyorlarBende de 1750TL'ye kadar düştü. Çok iyi fiyat. Almamak için kendimi zor tutuyorum
Ekli dosyayı görüntüle 25109
Bu K2 olabilir mi?Bende de 1750TL'ye kadar düştü. Çok iyi fiyat. Almamak için kendimi zor tutuyorum
Ekli dosyayı görüntüle 25109
o k2Bu K2 olabilir mi?
haklısınız. ürün seçmeyi atlamadan direkt sepete atmıştım. kusura bakmayınaynı satıcı değil mi? bana neden 150 lira daha ekliyorlar
hocam sizin eklediğiniz k2'imiş fiyatından kontrol ettim![]()
An itibari ile söküp taktım ve sıfır noktası sizlere ömürHakikaten sök-tak-0 noktasını ayarlayana kadar deveye hendek atlatırsın.
Bu değirmeni temizlemek için bi trick olması lazım
Söküp takma zor değil. Alışılmışın dışında ufak bir pini var sadece. O da @YaCLow 'un yukarıda gönderdiği aletle ya da kaş/bıyık cımbızıyla rahatlıkla sökülecek bir şey. Şu anda değirmeni 3-4 dk'da söküp takıyorum. Tamamen el alışkanlığıyla alakalı.Normalde K4 almaya karar vermiştim fakat bu konuyu okuyunca kafam karıştı toz üretimi söküp takma zorluğu sıfır noktası bulunması gibi konular yüzünden
48mm titanyum kaplama burr için değer. Bu fiyatlarda pudra öğütümden-coldbrew'e kadar öğütüm aralığı veren başka bir değirmen yok sanıyorum.Yazılanlardan tam bir sonuçta çıkaramadım 2000tl ye değer bir değirmen mi?
İkinci elini bilemem çünkü forumda bu değirmen kullanılmaya başlayalı 10gün olmuştur.Birde biraz garip bir soru olucak ama kullanamazsam vb bir durumda ikinci elde satışı kolay olur mu(araba alıyormuş gibi oldu ikinici eli tutulmuyor bunun alma diye çok araba tavsiyesi duydum)
Evet fabrika verileri tam karşılığını vermiyor. Zaten firma verileriyle öğütüm yaparsan o dişliler sürtünecek ve bundan dolayı, titanyum kaplama zarar görecek. İnce öğütüme dikkatli bir şekilde girmek gerekiyor.Bende K4 aldım. Fabrikanın tavsiye öğütüm değerleri bana çok ince geliyor; yaklaşık 15' daha "kalın" öğütüyorum.

elinize sağlık çok şık görünüyor merak ettiğim bir husus var, 1zpresso öğütüm kolu kingrinder k6 şaftına uyum sağlıyor mu acaba? aliexpresste falan bu koldan bulunabilir belki diye düşündüm çok şık olmuş gerçektenDeğirmeni sattım ama buraları bırakmam
Oynamam için fazladan K4 gövdem var
Şimdilik x-pro 'nun crankını iliştirdim ancak uygun crank bulmaya çalışıyorum.
Haznesini ise @berkaykcay 3d yazdı sağolsun
Ekli dosyayı görüntüle 26711
Gıdaya uyumlu mu diye rica ediyorum sormayın. DövüşürüzStatic problemide öğütümden önce bi fıs sıktım mı çözülüyor.
Elimdeki malzemelerde renklendirmeye başladım ancak tatmin olmadım. Önerileri verebilirseniz süper sevinirim.
Gövdedeki plastik kingrinder logosunu çıkardım. Deri ile kaplamaya çalışıyorum
Önce şöyle bi deri buldum. Kestim biçtim
Ekli dosyayı görüntüle 26712
İçime sinmedi. Kızılay'ın not defterini kestim. Zerre düşünmeden(hollanda protestolarında da portakal kesmiştim)
Ekli dosyayı görüntüle 26713
Ve kırmızının üzerine antrasit sprey boyayla yaşam çiçeği sembolü koyayım dedim.
Ekli dosyayı görüntüle 26714
Ekli dosyayı görüntüle 26715
Ekli dosyayı görüntüle 26716
Hazneyide spreyle boyayabilirim. Ya da bohem desenli bi sticker bulursam yapıştırır geçerim. Custom K4 için önerilere açığım![]()
bende j-max var onun kolu k4'e uyuyordu büyük ihtimal k6 ya da uyarelinize sağlık çok şık görünüyor merak ettiğim bir husus var, 1zpresso öğütüm kolu kingrinder k6 şaftına uyum sağlıyor mu acaba? aliexpresste falan bu koldan bulunabilir belki diye düşündüm çok şık olmuş gerçekten
teşekkürler aydınlattığınız için. aliexpressten baktım da bu 1zpresso crank handledan bulamadım bulabilen varsa paylaşabilir mi?bende j-max var onun kolu k4'e uyuyordu büyük ihtimal k6 ya da uyar
Evet 1zpresso kolu uyum sağlıyor ve aliexpresste satıyorlar ancak çok pahalı. 400TL fazla verip kingrinder K0 alabiliyorsun.elinize sağlık çok şık görünüyor merak ettiğim bir husus var, 1zpresso öğütüm kolu kingrinder k6 şaftına uyum sağlıyor mu acaba? aliexpresste falan bu koldan bulunabilir belki diye düşündüm çok şık olmuş gerçekten