• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Khaldi Coffee Roastery

Herkese merhaba, HB'daki kahvemize yoğun ilginizden dolayı çok teşekkür ederiz, yorumlarızı mutlaka bekliyor olacağız. Bu süreçte özellikle @onurcoskun Bey'e de güzel yorumları için özellikle teşekkür ederiz :)💚
Rica ederim güzel bir kahve ve makul fiyat olunca arkadaşlarla paylaşmadan olmazdı. Siz de bizi kırmadınız kampanyayı uzattınız ve herkese yanında hediyeler gönderdiniz. Alan arkadaşlar Whatsapp grubundan ve forumlardan da olumlu dönüşleri sağladı daha ne isteriz. Size de çok teşekkür ederiz. 😇🙏🏻

Herkese merhaba, HB'daki kahvemize yoğun ilginizden dolayı çok teşekkür ederiz, yorumlarızı mutlaka bekliyor olacağız. Bu süreçte özellikle @onurcoskun Bey'e de güzel yorumları için özellikle teşekkür ederiz :)💚
Genelde pazar yerlerinden pek taze kahve gelmez ama bu sefer 2 günlük kahve geldi, dinlenince tadına bakacağım ama taze gelmiş olması bile ciddi bir artı.

10 Martta indirimi görünce hepsiburadadan sipariş verdim. Bugün elime ulaştı. Colombia La Loma Wush Wush sipariş ettim. 27.02.2026 kavrumlu geldi. Biraz daha yakın tarihli kavrum beklerdim.

Ekli dosyalar

• IMG_8068.jpeg
    IMG_8068.jpeg
    160.3 KB · Görüntüleme: 72
Genelde pazar yerlerinden pek taze kahve gelmez ama bu sefer 2 günlük kahve geldi, dinlenince tadına bakacağım ama taze gelmiş olması bile ciddi bir artı.
Şimdiden afiyet olsun, yorumlarınızı mutlaka bekliyoruz :)

10 Martta indirimi görünce hepsiburadadan sipariş verdim. Bugün elime ulaştı. Colombia La Loma Wush Wush sipariş ettim. 27.02.2026 kavrumlu geldi. Biraz daha yakın tarihli kavrum beklerdim.
Merhaba, öncelikle siparişiniz için teşekkür ederiz. Bu şekilde spesifik olarak kavrum tarihi ile ilgili konularda bizimle iletişime geçin lütfen, elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret göstereceğimizden emin olabilirsiniz :)

Özel olarak ilettik kavurucuya bizi kırmadılar sağ olsunlar. 🙏🏻😉

Deneyim setinden Colombia Cococentral Washed, Indonesia Gayo Anaerobic, Kenya Wanrich Washed, Costa Rica Las Torres Honey ile Ethiopia Dukamo Bensa Bombe Honey ve Colombia La Loma Wush Wush Natural deneme şansım oldu.

Daha önce denemediğim bir kavurucuydu, beklentim de yüksekti ancak lezzetiyle aklımda kalan bir çekirdek olmadı. Kavrum profilinin aromaları gölgelediğini düşünüyorum.

Brazil mogiana ve la loma wush wush almıştım. La loma içtiğim en iyi natural kahvelerden birisi oldu benim için. Çok meyvemsi ama olgun meyveler. Vanilya notası da sanki kahvenin yoğunluğunu belirtmek için verilmiş. Brazil mogiana da sabahları makinede demliyorum genellikle. İki çekirdekten de çok memnun kaldım.

Deneyim setinden Colombia Cococentral Washed, Indonesia Gayo Anaerobic, Kenya Wanrich Washed, Costa Rica Las Torres Honey ile Ethiopia Dukamo Bensa Bombe Honey ve Colombia La Loma Wush Wush Natural deneme şansım oldu.

Daha önce denemediğim bir kavurucuydu, beklentim de yüksekti ancak lezzetiyle aklımda kalan bir çekirdek olmadı. Kavrum profilinin aromaları gölgelediğini düşünüyorum.
Merhaba, bu konuyu kavurucumuza mutlaka ileteceğiz. Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Eğer yolunuz düşerse Sultanahmet'teki dükkanımızda sizi ağırlamak isteriz. Hem, kavurucumuzla da bu konu hakkında konuşabilirsiniz :)

Brazil mogiana ve la loma wush wush almıştım. La loma içtiğim en iyi natural kahvelerden birisi oldu benim için. Çok meyvemsi ama olgun meyveler. Vanilya notası da sanki kahvenin yoğunluğunu belirtmek için verilmiş. Brazil mogiana da sabahları makinede demliyorum genellikle. İki çekirdekten de çok memnun kaldım.
Çok teşekkürler yorumunuz için, afiyet olsun :)

Merhaba, bu konuyu kavurucumuza mutlaka ileteceğiz. Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Eğer yolunuz düşerse Sultanahmet'teki dükkanımızda sizi ağırlamak isteriz. Hem, kavurucumuzla da bu konu hakkında konuşabilirsiniz :)

Nazik cevabınız ve davetiniz için teşekkür ederim, kavurucu arkadaşımızın profil tercihi benim beklentime uymadı, kişisel deneyimim bu yöndeydi ancak beğenen de epey arkadaşımız vardı forumda.

İlk defa Gayo çekirdekleriyle kendilerini deneme fırsatım oldu, başka kavuruculardan da aynı çekirdeği denemişliğim var, kavrum biraz koyu geldi, tam güzel bir bardak çıkacakken o kavrukluğun baskılamasını hissediyorsunuz. bir de esp olarak denerim olmazsa.

Firma yerine konuşmuş olmayayım da bu çekirdeğin yeşili bile kavruk gibi görünüyor muhtemelen. Koyu gözükmesinin nedeni de bu olabilir diye düşünüyorum bu tarz çekirdeklerde durum böyle oluyo genelde. Çekirdek üzeri yağlanma da en son baktığımda yok gibi bir şeydi.
(1 ay dinlenince falan kendine gelir diye düşünüyorum açıkçası)

Firma yerine konuşmuş olmayayım da bu çekirdeğin yeşili bile kavruk gibi görünüyor muhtemelen. Koyu gözükmesinin nedeni de bu olabilir diye düşünüyorum bu tarz çekirdeklerde durum böyle oluyo genelde. Çekirdek üzeri yağlanma da en son baktığımda yok gibi bir şeydi.
Çekirdeğin dışına değil öğüttükten sonraki rengine bakmanız lazım. O yüzden spesifik olarak öğütülmüş dedim.

1000067863.jpg1000067864.jpg
Şu şekil kavrum. Çekirdeği kırarak iç yapısını da çekmeye çalıştım oldu mu bilmem. Flash ışığıyla çektim.
Kahvenin içtiğim en açık kavrumu kesinlikle değil de oldukça dengeli tarafta bırakılmış diye düşünüyorum. Gereğinden koyu kavrulmuş demezdim kendime göre.

Merhaba, evet durum tam da sizin ifade ettiğiniz gibi aslında, aslında bir farklılık yapıp yeşil çekirdeği incelemeniz için gönderebilirdik fakat maalesef tükendi :)

Herkese merhaba,

Çok beklenen özel tasarım kahve bardaklarımız 6 farklı renk seçeneği ile şimdi sitede!

Aroma Castle Bardaklar

Ayrıca, 5. yıl özel serimizin yeni kahvesi Colombia Papayo Natural satışta!

"Kampanyasız Olmaz" diye düşündük:

3.000 ₺ ve üzeri alışverişlerinizde seçeneğiniz Aroma Castle Bardak Hediye!
Hediye Kodu: aromacastle

Sevgiyle,
Khaldi 💚

Geri