• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı KAPANDI | Ordu'nun Leziz Fındıkları ve Fındık Ezmeleri

Paketlerin açılmasıyla bitmesi bir oldu. Bademli fıstıklıya göre daha hafif gibi geldi. Ama fıstıklıyı düşündükçe mutlu oluyorum. Harika ürünler, felaket lezzetli. Elinize emeğinize sağlık. Kiloluk siparişi de yakın zamanda geçerim 😄

Denemeyenlerin mutlaka denemesini tavsiye ederim.
yan chardan yazacaktınız heralde, karıştırmışsınız:sneaky:

@Metehan hocamın biscottileri için yazmıştım yorumu. Yanlış konuya yazmışım. Artık biscotti ler aklımı nasıl başımdan aldıysa 😄 Kusura bakmayın
Ben de tahmin ettim aslında yanlış yazdığınızı da takılayım dedim, normalde sizden hiç öyle bir mesaj görmedim çünkü.😁 estağfurullah ne kusuru😊

Merhabalar herkese. 2022 yılı Shopier özetim geldi. Bu yıl da kahvekulübünden gelen sipariş ve ziyaretler %54 orana sahip. Tercih ettiğiniz ve destek olduğunuz teşekkür ederim 😊 Şimdiden tüm kahvekulübü ailesine sağlıklı mutlu seneler dilerim.

Yeni yılda bunun şerefine küçük bir kampanya gelebilir 🤫
86D33975-DA6F-413B-AA5F-30B617FC1997.jpeg

Merhabalar herkese. 2022 yılı Shopier özetim geldi. Bu yıl da kahvekulübünden gelen sipariş ve ziyaretler %54 orana sahip. Tercih ettiğiniz ve destek olduğunuz teşekkür ederim 😊 Şimdiden tüm kahvekulübü ailesine sağlıklı mutlu seneler dilerim.

Yeni yılda bunun şerefine küçük bir kampanya gelebilir 🤫
Ekli dosyayı görüntüle 23712
Kutlarım Mert...Keşke her üretici senin gibi ürününü direk tüketici ile buluşturma gayret ve yeterliğinde olsa...
Gelsin o zaman hemen kampanya... Ezmelerle kutlayalım. 😂

Kutlarım Mert...Keşke her üretici senin gibi ürününü direk tüketici ile buluşturma gayret ve yeterliğinde olsa...
Gelsin o zaman hemen kampanya... Ezmelerle kutlayalım. 😂
Sağolun hocam. Sizin gibi düşünenlerin sayesinde ayakta kalmaya çalışıyorum 🙂 Çevremdeki üreticilere örnek olmaya çalışıyorum.

Yeni yılda gelecek denilen bomba zamlardan sonra fiyatlar değişmeden elimdeki stoklarla mutlu edecek küçük bir kampanya ile kutlarız artık 😄

Merhabalar herkese.

2023 yılının ilk kötü haberini aldık. Kargo ücretlerine büyük bir zamla yeni yıla başladık. Tüm şeffaflığıyla sizinle de paylaşmak istedim. Bu şartlarda nasıl yapacağız, bu ücretleri nitelikli ürün tüketmek isteyen sizlerden nasıl talep edeceğiz hiçbir fikrim yok 😔

Fındık, ambalaj, kavanoz, etiket, imalat maliyeti ve aklıma gelmeyen birçok kalemde zamların ardı arkası bitmeyecek gibi. Hepimiz için hayırlısı olsun.
EB83EF7F-B1C7-43E4-A357-DB981DFCFE11.jpeg

Merhabalar. Ardı arkası kesilmeyen zamlardan dolayı fiyatlarda güncelleme yapmak zorunda kaldım.Shopier fiyatlarını güncelledim. Ama sizlere her zamanki gibi zamdan önce haber vermek istedim.

Bu hafta boyunca Naturel İç Nitelikli Ordu Fındığı, Kabuklu Fındık ve Şekersiz Fındık Ezmesinde foruma özel eski fiyatlar geçerlidir. 🙂 Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım. Önümüzdeki hafta yine foruma özel ayrı bir fiyat çalışması yapacağım.

Naturel Nitelikli Ordu İç Fındığı Kg= 160₺
Şekersiz Fındık Ezmesi 300g= 65₺
Kabuklu Nitelikli Ordu Fındığı Kg=75₺

Kargo ücreti de sabit 45₺ dir.

Not: Kavrulmuş Nitelikli Ordu Fındığı ve Şekerli Ezme stoğu tükendiğinden sipariş alamıyorum bilginiz olsun. En kısa sürede stoklar güncellenecektir.

Kusura bakmayın tartışıldıysa konu içinde bilmiyorum ve açıkçası üşendim 18 sayfayı okumaya ama ‘nitelikli’ ifadesini neye göre kullanıyorsunuz? Mesela kahvede bir sca standartı var, ona göre bir gruplandırma oluyor, sizde nasıl bu iş?

Kusura bakmayın tartışıldıysa konu içinde bilmiyorum ve açıkçası üşendim 18 sayfayı okumaya ama ‘nitelikli’ ifadesini neye göre kullanıyorsunuz? Mesela kahvede bir sca standartı var, ona göre bir gruplandırma oluyor, sizde nasıl bu iş?
Ne kusuru estağfurullah.

Fındığın birçok çeşidi mevcut. Üretilen fındık türlerinin birçoğu fabrikasyon olarak kullanılıyor. Çünkü tat ve lezzet pek mevcut değil. Üretimini ve satışı yaptığım fındıklara nitelikli ibaresini koyma sebebim ise diğer fındıklardan ayrıştırmak için. İnce kabuklu yağlı fındık olarak adlandırıyoruz aslında karadeniz bölgesinde. Ama birçok tüketici bunu diğer fındıklarla bir tuttuğu için bu ifadeyi kullanmaktayım. Ordu’nun en kaliteli ince kabuklu ve yağlı olan yemesi çok keyifli fındıklarının haricinde pakete farklı hiçbir fındık girmemekte. Piyasada rahatlıkla ulaşabileceğiniz istediğiniz marka ve fiyattaki fındıklarla karşılaştırdığınızda aradaki farkın epey fazla olduğunu anlayacaksınız. İşlemede kullanılan yöntemler ve pakete girene kadar ki tüm süreç nitelikli bir ürün olarak adlandırılmasına sebep oluyor.

Ayrıca hiçbir bahçeme zehirli kimyasal atmıyorum ve atılmasına şiddetle karşı çıkıyorum. Mümkün olduğunca hayvan gübresi kullanmaya çalışıyorum.

Bu sebeplerden dolayı nitelikli fındık ibaresini kullanmaktayım 🙂

Kavrulmuş fındık stoğu ne zaman açılır acaba.

Tüm stoklar güncellendi. Şimdiden sipariş veren herkese afiyet olsun 😊

Merhabalar herkese. Geçirdiğimiz bu kötü günlerde elimizden geldiğimce depremden etkilenen dostlarımıza elimizden gelen yardımı yaptık. Allah herkesin yardımcı olsun.

Biraz daha katkımız olması adına böyle bir çalışma yapmak istedim. 1 ay boyunca verdiğiniz siparişlerin %10’luk kısmını deprem bölgesine bağışlıyoruz. Siparişinizin ardından bağış dekontunu tarafınıza ileteceğim.
(27.03.2023 tarihine kadar geçerlidir.)

Herkese sağlıklı günler dilerim.

Merhaba Kahve Kulübü Ailesi 😊
Ramazanda sofralarınızı fındık ezmesinin renklendirmesi ve çay kahve sohbetlerinizin fındıkla güzelleşmesi için tüm ürünlerde %15 indirim yaptım.

Tüm ürünlerde stoklar sınırlıdır bilginiz olsun. Şimdiden herkese iyi ramazanlar.
Kampanya Linki -> MİN-NUT FINDIK

Bitiş tarihi 31.03.2023

BE68765F-5955-4A71-9294-69A994D21464.jpeg

Geri