• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı KAPANDI | Ordu'nun Leziz Fındıkları ve Fındık Ezmeleri

En kısa sürede yeni marka ismiyle güzel bir kampanya geliyor haber vereyim dedim 😄 beklemede kalın...

TÜM ÜRÜNLERDE %15 İNDİRİM ! 🌰
Merhabalar herkese. Markamın kuruluşu sebebiyle siz sevgili kahvekulübü üyeleri için güzel bir indirim yaptım. 20 Aralık tarihine kadar indirimli fiyatlarla aşağıdaki link üzerinden sipariş verebilirsiniz. (Kredi kartı ile güvenle alışveriş yapabilirsiniz.)

SHOPIER ÜZERİNDEN İNDİRİMLİ SİPARİŞ İÇİN TIKLAYINIZ.

Fındık paketlerinde yeni markamı görebileceksiniz 😊 Diğer tüm ürünlerde ve shopier mağazasında gerekli değişiklikler ilerleyen süreçte yapılacak. Ürünlerime olan ilginizden ve verdiğiniz destekten dolayı çok teşekkür ederim.

Sipariş ve iletişim için>Whatsapp Hattı

Not: Kampanya stokları sınırlıdır. Stoklar tükendiğinde kampanyayı sonlandırmak zorundayım. Bilginiz olsun.

Son düzenleme:
Merhabalar herkese. Markamın kuruluşu sebebiyle bu güzel haberle birlikte özellikle siz sevgili kahvekulübü üyeleri için güzel bir indirim yaptım. 20 Aralık tarihine kadar indirimli fiyatlarla aşağıdaki link üzerinden sipariş verebilirsiniz. (Kredi kartı ile güvenle alışveriş yapabilirsiniz.)

Fındık paketlerinde yeni markamı görebileceksiniz 😊 Diğer tüm ürünlerde ve shopier mağazasında gerekli değişiklikler ilerleyen süreçte yapılacak. Ürünlerime olan ilginizden ve verdiğiniz destekten dolayı çok teşekkür ederim.

Sipariş ve iletişim için Whatsapp Hattı
Hayırlı olsun olsun markanız. Tam kararında olan şekerli fındık ezmesinin tadı halen damağımda. En kısa sürede yanında kavrulmuş fındık ile onuda sipariş geçeceğim.

Merhabalar herkese. Markamın kuruluşu sebebiyle bu güzel haberle birlikte özellikle siz sevgili kahvekulübü üyeleri için güzel bir indirim yaptım. 20 Aralık tarihine kadar indirimli fiyatlarla aşağıdaki link üzerinden sipariş verebilirsiniz. (Kredi kartı ile güvenle alışveriş yapabilirsiniz.)

Sipariş ve iletişim için Whatsapp Hattı
Ben de yeniden stoğa girmesini bekliyordum hemen aldım... İndirim de güzel bir tesadüf oldu tabii ama indirim olmasa da alırdım çünkü neden ürünlerinizi çok seviyorum - Nitelikli fındık çok güzel (@Oguzhan a burdan selamlar)
:LOL:

Gerçekten tebrik ederim, öncekilerin tadına doyamadık ve çoktan bitti, elinize sağlık @kahveseverfındık

Ben de yeniden stoğa girmesini bekliyordum hemen aldım... İndirim de güzel bir tesadüf oldu tabii ama indirim olmasa da alırdım çünkü neden ürünlerinizi çok seviyorum - Nitelikli fındık çok güzel (@Oguzhan a burdan selamlar)
:LOL:

Gerçekten tebrik ederim, öncekilerin tadına doyamadık ve çoktan bitti, elinize sağlık @kahveseverfındık
Çok güzel zamanlama olmuş diyelim o zaman 🙂 İyi dilekleriniz için teşekkür ederim Ömer bey.

Afiyet olsun şimdiden 🙏

Son düzenleme:

Not: Kampanya stokları sınırlıdır. Stoklar tükendiğinde kampanyayı sonlandırmak zorundayım. Bilginiz olsun.
Güzel yorumlara dayanamadım ve ilk defa internetten fındık siparişi verdim. Sonumuz hayrolsun, çok heyecanlı bir süreç benim için 😅

Yeni markanız ve işleriniz rast gitsin. Umarım ki hak ettiğiniz ilgi ve değeri görürsünüz en kısa zamanda 😌 Sevgilerle...

Güzel yorumlara dayanamadım ve ilk defa internetten fındık siparişi verdim. Sonumuz hayrolsun, çok heyecanlı bir süreç benim için 😅

Yeni markanız ve işleriniz rast gitsin. Umarım ki hak ettiğiniz ilgi ve değeri görürsünüz en kısa zamanda 😌 Sevgilerle...
Nitelikli fındık ve fındık ürünleri bulmak için tek çare internet 😄

Umarım siz de beğenirsiniz. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Şimdiden afiyet olsun 🙏

Sipariş no : 598826372

Teşekkürler 😁

)TÜM ÜRÜNLERDE %15 İNDİRİM ! 🌰

Öncelikle hayırlı olsun, bol kazançlar.

Sipariş vermeyi düşünüyorum ancak birkaç sorum olacak,

1) Stoklar azalınca haber verme durumunuz var mı
2) Malumunuz kivi hassas bir ürün. Paketlemeyi nasıl yapıyorsunuz
3) Ordu - İzmir kargo kaç lira tutar

Teşekkürler

Öncelikle hayırlı olsun, bol kazançlar.

Sipariş vermeyi düşünüyorum ancak birkaç sorum olacak,

1) Stoklar azalınca haber verme durumunuz var mı
2) Malumunuz kivi hassas bir ürün. Paketlemeyi nasıl yapıyorsunuz
3) Ordu - İzmir kargo kaç lira tutar

Teşekkürler
Teşekkür ederim 🙂

1) Stoklar azaldığında mutlaka bu konu üzerinden haber vereceğim. Sürekli taze üretim anlayışıyla fındık üretimim olduğu için kısıtlı bir stok mevcut.

2) Kiviyi 1 kg lık plastik kaplarla kolinin içerisine yerleştiriyorum. Şuanlık bir sorun olmadı. Sağlam bir şekilde size ulaşıyor. Bir sorun olması halinde anında telafi ediyorum şüpheniz olmasın 🙂

3) Shopier üzerinden siparişlerinizde kargo sabit 30₺ dir.

@kahveseverfındık

Selam hocam yine ben. Siparişi daha sonra vereceğim ama şu Shopier'ı ilk defa görüyorum ve yine bazı sorularım var. Bu resime göre;

1) Kavrulmuş fındık tuzsuz mu? Böyle bir seçenek varsa tuzsuz tercih ederim
2) 500g kavrulmuş fındığa ek 1kg kabuklu fındık mı gelecek?
3) 30 tl kargoyu Shopier üzerinden ödemiş mi olacağım yoksa kapıda kuryeye mi ödeyeceğim?

Biraz kafam karıştı mazur gör :)

Ekli dosyalar

• Screenshot_20221205-183503_Chrome.jpg
    Screenshot_20221205-183503_Chrome.jpg
    53.6 KB · Görüntüleme: 28
@kahveseverfındık

Selam hocam yine ben. Siparişi daha sonra vereceğim ama şu Shopier'ı ilk defa görüyorum ve yine bazı sorularım var. Bu resime göre;

1) Kavrulmuş fındık tuzsuz mu? Böyle bir seçenek varsa tuzsuz tercih ederim
2) 500g kavrulmuş fındığa ek 1kg kabuklu fındık mı gelecek?
3) 30 tl kargoyu Shopier üzerinden ödemiş mi olacağım yoksa kapıda kuryeye mi ödeyeceğim?

Biraz kafam karıştı mazur gör :)
Merhaba hocam. Estağfurullah hemen yardımcı olayım.
1) Kavrulmuş fındık tuzsuzdur. Naturel fındığın özel fındık fırınında kavrulmuş halidir.
2) Evet. Eğer opsiyon olarak eklerseniz bu şekilde birlikte gelecek.
3) kargo ücretini ödeme aşamasında ödüyorsunuz. Kapıda sadece kargonuzu teslim almak kalıyor 🙂

Arkadaşımla ortak bir süre önce almıştık. O zaman ben, Mert bey'e fındık pek sevmiyorum ama deneyeyim bari falan diye açıklama yapmıştım. Şimdi 2. siparişimizi geçtik ahah. Enteresan bir deneyim oldu, evde gidip gelip fındık yedim bir süre. Teşekkür ediyorum, umarım aynı kalite devam eder :)

Çok teşekkürler
Merhaba hocam. Estağfurullah hemen yardımcı olayım.
1) Kavrulmuş fındık tuzsuzdur. Naturel fındığın özel fındık fırınında kavrulmuş halidir.
2) Evet. Eğer opsiyon olarak eklerseniz bu şekilde birlikte gelecek.
3) kargo ücretini ödeme aşamasında ödüyorsunuz. Kapıda sadece kargonuzu teslim almak kalıyor 🙂

Arkadaşımla ortak bir süre önce almıştık. O zaman ben, Mert bey'e fındık pek sevmiyorum ama deneyeyim bari falan diye açıklama yapmıştım. Şimdi 2. siparişimizi geçtik ahah. Enteresan bir deneyim oldu, evde gidip gelip fındık yedim bir süre. Teşekkür ediyorum, umarım aynı kalite devam eder :)
Beğenmenize çok sevindim. Genelde piyasada kolay ulaşabileceğiniz fındık ürünleri yeni hasat olmadığı ve karışık kalitede oldukları için bir ön yargı olabiliyor.

Aynı kalitede devam edeceğinden şüpheniz olmasın. Şimdiden afiyet olsun 😊

Antep'e 90 kg'a yakın fındık aldık bu hasattan.

Öncelikle merhaba hayırlı satışlar olsun. Paketini açmadığınız zaman tazeliğine ne kadar muhafaza ediyor? Sanırım dört pakete kadar alabiliyoruz o yüzden sordum kolay gelsin.

Geri